Telia Inmics-Nebula

Yksi IT-kumppani
riittää

Kaikki ICT-ratkaisut yrityksesi toimivaan arkeen,
kasvuun ja tulevaisuuden rakentamiseen

 

Uusi yhteinen askel - Telia Inmics-Nebula & Apple

Telia Inmics-Nebula on nyt Applen valtuuttama Apple Authorized Enterprise Reseller -jälleenmyyjä. Autamme yrityksiä muuttamaan ja modernisoimaan IT-ympäristöjä sekä tehostamaan tapoja tehdä työtä.

Lue lisää

Authorized Reseller Apple

The QT Company sai tuellamme hybridipilven hallintaan

Nopeasti kasvava ohjelmistoyritys the Qt Company tekee kanssamme yhteistyötä monipuolisen hybridiympäristönsä tiimoilta. 

"Nykyisin Telia Inmics-Nebulalla ymmärretään liiketoimintamme tarpeita niin hyvin, että esille nouseviin vaatimuksiin löydetään nopeasti ratkaisu", kommentoi CIO Marko Möttönen.

Tutustu menestystarinaan

The Qt Company

VANKKAA PILVIOSAAMISTA JA MONIPUOLISIA TOTEUTUKSIA

Riveissämme on useita sertifioituja asiantuntijoita, joilla on runsaasti kokemusta eri pilviteknologioista aina hybridipilvestä yksityiseen pilveen ja kokonaisuuksien hallintaan.

Managed Cloud 
Google Cloud Platform
Telia Cloud 9
Microsoft Azure
Amazon Web Services

Telia Inmics-Nebula pilvipalvelut

MTV VAIHTOI SUOMEN PARHAASEEN
SERVICE DESKIIN

"Olemme jopa hiukan hämmästyneitä, että näin lyhyessä ajassa saatiin aikaan näin hyvää jälkeä. Odotuksemme siis täyttyivät – tai jopa ylittyivät. Tuntuu, että todella löysimme Suomen parhaan Service Deskin", iloitsee Anna Rusanen MTV:ltä.
 

LUE tarina       Kaikki tarinat

Telia Inmics-Nebula menestystarina MTV

VERKKOkauppa

Enemmän kuin laitekauppa. Verkkokaupastamme löydät yrityksesi IT-laitteet, puhelimet ja tarvikkeet, kaikki yhdestä paikasta. Samasta osoitteesta löydät myös ajantasaista tietoa yrityksesi laitteista ja palveluista.
 

Siirry kauppaan

Telia Inmics-Nebula kauppa
Telia Inmics-Nebula laitekauppa

TILAA LAITTEET

Laitekaupasta löydät yrityksesi IT-laitteet, puhelimet ja tarvikkeet, kaikki yhdestä paikasta. Sinulla on aina ajantasainen tieto yrityksesi laitteista.

Siirry laitekauppaan

Telia Inmics-Nebula tukikeskus

ETSI OHJEITA

Tukikeskuksesta löydät asennusohjeet ja pikaoppaat helppoon starttiin. Oli kyseessä sitten webhotel-alusta tai sähköposti, niin avun löytää kaikkeen tekemiseen.

Siirry tukikeskukseen

Telia Inmics-Nebula MyNebula

PYYDÄ TUKEA

MyNebula palvelee verkossa 24/7. Voit luoda tukipyyntöjä palveluille. Hallinnoi asiakastietoja, SSL-sertifikaatteja ja Telia Cloud 9 -projekteja.

Siirry MyNebulaan