20-10-B2B-teliafi-lokaali-it-subpagehero-2880x960

SIIRRY PILVEEN HYVÄN
SÄÄN AIKAAN

Tee pilviympäristösi hallinnasta yksinkertaisempaa
ja turvaa liiketoimintasi toimintavarmuus.

 

Tutustu pilvi- ja konesalipalveluihin

TIEDOTE: ICT-alan lakko voi aiheuttaa ruuhkia ja viivästyksiä Telia Inmics-Nebulalla

11 syytä laittaa Mac töihin.

Kaikki tuottavuuteen ja yhteistyöhön tarvittavat yritysapit toimivat sujuvasti Macilla – Microsoft 365:stä ja Google Workspacesta Zoomiin ja Dropboxiin. Applen M1-sirun ansiosta myös iPhone- ja iPad-apit toimivat Macilla.

Asiantuntijoidemme tukemana yrityksesi voi tehdä työtä entistä tuottavammin koko Applen ekosysteemin kattavien ratkaisujen avulla.

Katso kaikki 11 syytä >

mac_apit

Service Deskimme on jälleen valittu Suomen parhaaksi

Service Deskimme palkittiin Suomen parhaana IT-palvelutiiminä koulutus- ja arviointiyritys Wakarun vuosittaisessa Yhteys-tapahtumassa jo toisen kerran.

Lue lisää

Vuoden Service Desk 2020

Uusi yhteinen askel - Telia Inmics-Nebula & Apple

Telia Inmics-Nebula on nyt Applen valtuuttama Apple Authorized Enterprise Reseller -jälleenmyyjä. Autamme yrityksiä muuttamaan ja modernisoimaan IT-ympäristöjä sekä tehostamaan tapoja tehdä työtä.

Lue lisää

Authorized Reseller Apple

VANKKAA PILVIOSAAMISTA JA MONIPUOLISIA TOTEUTUKSIA

Riveissämme on useita sertifioituja asiantuntijoita, joilla on runsaasti kokemusta eri pilviteknologioista aina hybridipilvestä yksityiseen pilveen ja kokonaisuuksien hallintaan.

Managed Cloud 
Google Cloud Platform
Telia Cloud 9
Microsoft Azure
Amazon Web Services

Telia Inmics-Nebula pilvipalvelut

VERKKOkauppa

Enemmän kuin laitekauppa. Verkkokaupastamme löydät yrityksesi IT-laitteet, puhelimet ja tarvikkeet, kaikki yhdestä paikasta. Samasta osoitteesta löydät myös ajantasaista tietoa yrityksesi laitteista ja palveluista.
 

Siirry kauppaan

Telia Inmics-Nebula kauppa

The QT Company sai tuellamme hybridipilven hallintaan

Nopeasti kasvava ohjelmistoyritys the Qt Company tekee kanssamme yhteistyötä monipuolisen hybridiympäristönsä tiimoilta. 

"Nykyisin Telia Inmics-Nebulalla ymmärretään liiketoimintamme tarpeita niin hyvin, että esille nouseviin vaatimuksiin löydetään nopeasti ratkaisu", kommentoi CIO Marko Möttönen.

Tutustu menestystarinaan

The Qt Company
Telia Inmics-Nebula laitekauppa

TILAA LAITTEET

Laitekaupasta löydät yrityksesi IT-laitteet, puhelimet ja tarvikkeet, kaikki yhdestä paikasta. Sinulla on aina ajantasainen tieto yrityksesi laitteista.

Siirry laitekauppaan

Telia Inmics-Nebula tukikeskus

ETSI OHJEITA

Tukikeskuksesta löydät asennusohjeet ja pikaoppaat helppoon starttiin. Oli kyseessä sitten webhotel-alusta tai sähköposti, niin avun löytää kaikkeen tekemiseen.

Siirry tukikeskukseen

Telia Inmics-Nebula MyNebula

PYYDÄ TUKEA

MyNebula palvelee verkossa 24/7. Voit luoda tukipyyntöjä palveluille. Hallinnoi asiakastietoja, SSL-sertifikaatteja ja Telia Cloud 9 -projekteja.

Siirry MyNebulaan