Telia Inmics-Nebula #yhdessä

TÄSTÄ NOUSTAAN
#YHDESSÄ

Haluamme auttaa yrittäjiä ja antaa
mainoksemme heidän käyttöönsä.
 

Tutustu

Kotisivut ja verkkokauppa maksutta yrittäjille kuuden kuukauden ajaksi

Haluamme auttaa yrittäjiä liiketoiminnan digitalisoinnissa ja uusien ansaintatapojen löytämisessä kivijalkaliiketoiminnan rinnalle. Tarjoamme Kotisivutyökalun nyt kuuden kuukauden ajan ilmaiseksi tukeaksemme omalta osaltamme pienyrityksiä.
 

Lue lisää ja aloita käyttäminen

Telia Inmics-Nebula Kotisivutyökalu

Webinaarisarja

Managed Cloud – Ota nykytila haltuun ja varmista jatkuvuus

Keskiviikkona 27.5., 3.6. ja 10.6. kello 8.30–9.00

Lue lisää ja ilmoittaudu

Webinaarisarja

Uusi yhteinen askel - Telia Inmics-Nebula & Apple

Telia Inmics-Nebula on nyt Applen valtuuttama Apple Authorized Enterprise Reseller -jälleenmyyjä. Autamme yrityksiä muuttamaan ja modernisoimaan IT-ympäristöjä sekä tehostamaan tapoja tehdä työtä.

Lue lisää

Authorized Reseller Apple

Kolmiosainen webinaarisarjamme

TEAMS & M365 - TYÖNTEON MURROKSEN MAHDOLLISTAJAT

Miten moderneilla tuottavuustyökaluilla voidaan tehostaa omaa liiketoimintaa ja työtapoja ihan käytännössä? Järjestämme yhdessä kumppanimme, Digikuun, kanssa kolme maksutonta webinaaria, kolmena peräkkäisenä torstaina (28.5., 4.6. ja 11.6.) klo 9:30-10:45.
 

Lue lisää ja ilmoittaudu

Etätyö Teams 365

The QT Company sai tuellamme hybridipilven hallintaan

Nopeasti kasvava ohjelmistoyritys the Qt Company tekee kanssamme yhteistyötä monipuolisen hybridiympäristönsä tiimoilta. 

"Nykyisin Telia Inmics-Nebulalla ymmärretään liiketoimintamme tarpeita niin hyvin, että esille nouseviin vaatimuksiin löydetään nopeasti ratkaisu", kommentoi CIO Marko Möttönen.

Tutustu menestystarinaan

The Qt Company

VANKKAA PILVIOSAAMISTA JA MONIPUOLISIA TOTEUTUKSIA

Riveissämme on useita sertifioituja asiantuntijoita, joilla on runsaasti kokemusta eri pilviteknologioista aina hybridipilvestä yksityiseen pilveen ja kokonaisuuksien hallintaan.

Telia Cloud 9
Microsoft Azure
Amazon Web Services

Telia Inmics-Nebula pilvipalvelut

MTV VAIHTOI SUOMEN PARHAASEEN
SERVICE DESKIIN

"Olemme jopa hiukan hämmästyneitä, että näin lyhyessä ajassa saatiin aikaan näin hyvää jälkeä. Odotuksemme siis täyttyivät – tai jopa ylittyivät. Tuntuu, että todella löysimme Suomen parhaan Service Deskin", iloitsee Anna Rusanen MTV:ltä.
 

LUE tarina       Kaikki tarinat

Telia Inmics-Nebula menestystarina MTV

VERKKOkauppa

Enemmän kuin laitekauppa. Verkkokaupastamme löydät yrityksesi IT-laitteet, puhelimet ja tarvikkeet, kaikki yhdestä paikasta. Samasta osoitteesta löydät myös ajantasaista tietoa yrityksesi laitteista ja palveluista.
 

Siirry kauppaan

Telia Inmics-Nebula kauppa
Telia Inmics-Nebula laitekauppa

TILAA LAITTEET

Laitekaupasta löydät yrityksesi IT-laitteet, puhelimet ja tarvikkeet, kaikki yhdestä paikasta. Sinulla on aina ajantasainen tieto yrityksesi laitteista.

Siirry laitekauppaan

Telia Inmics-Nebula tukikeskus

ETSI OHJEITA

Tukikeskuksesta löydät asennusohjeet ja pikaoppaat helppoon starttiin. Oli kyseessä sitten webhotel-alusta tai sähköposti, niin avun löytää kaikkeen tekemiseen.

Siirry tukikeskukseen

Telia Inmics-Nebula MyNebula

PYYDÄ TUKEA

MyNebula palvelee verkossa 24/7. Voit luoda tukipyyntöjä palveluille. Hallinnoi asiakastietoja, SSL-sertifikaatteja ja Telia Cloud 9 -projekteja.

Siirry MyNebulaan