apple aaer

 

apple laitehallinta

Apple laitehallinta

Apple-laitteiden hallinta

Applen laitteet ovat tunnettuja laadusta sekä erinomaisesta käyttökokemuksesta ja Mac on yhä suositumpi yrityskäytössä. Ihmiset ja työntekijät, jotka ovat tottuneet käyttämään Applen laitteita, nauttivat mielellään samasta käyttäjäkokemuksesta myös työpaikalla. Mac on suunniteltu kaikenlaiseen työhön ja Mac on helppo ottaa yrityksessä käyttöön – jokainen Mac voidaan ottaa  käyttöön ja määrittää automaattisesti. Applen laitteet toimivat myös saumattomasti yhteen ja kokemus kaikkien Apple-laitteiden välillä on ainutlaatuinen. Laajasta laitevalikoimastamme  löydät kaikki tarvittavat Applen työvälineet ja lisälaitteet yrityksesi arjen tehostamiseksi sekä työntekijöidesi ergonomian ja tyytyväisyyden parantamiseksi.

Yritykset käyttävät ja siirtyvät yhä enemmissä määrin käyttämään IT-palveluita julkisesta pilvestä ja työskentely tapahtuu usein muualta kuin yrityksen tiloissa ja verkossa. Yritysten tulee pystyä  hallitsemaan ja päivittämään laitteet ovat ne missä verkossa vain. Yritysten tulee myös huolehtia edelleen siitä että laitteilla pääsee yrityksen omaan verkkoon ja omat perus,- ja tuotantopalvelut toimivat moitteetta.

mac-laitehallinta-ls

Kumppani tukena

Me Telia Inmica-Nebulalla autamme määrittelemään ja integroimaan MacOS-laitteet osaksi yrityksesi IT-ympäristöä saumattomasti. Meillä on vahva ja sertifioitu Apple-tiimi tuottamassa ja jatkuvasti kehittämässä Apple-laitteisiin liittyviä hallintapalveluita. Apple-tiimillämme on korkea motivaatio ja intohimo olla nyt ja tulevaisuudessa paras asiantuntija Apple-teknologioiden piirissä. Näin voimme varmistaa että pystyt:

 • Helpottamaan työntekijöidesi Apple laitteiden käyttöä
 • Varmistamaan työntekijöillesi automaattisen ja helpon käyttöönoton missä ja milloin vain
 • Sallimaan käyttäjille vapauden valita minkä tahansa Apple-laitteen ilman laitekohtaisia asennuksia / asetuksia
 • Varmistamaan tietoturvan kaikissa Applen laitteissa

Ota yhteyttä

Konsultointi

Syitä ottaa käyttöön laitehallinta Apple-laitteille:

 • MDM säästää aikaa
  • Useiden tietokoneiden manuaaliseen määritykseen kuluu paljon aikaa, tämä voidaan suorittaa automaattisesti jokaiselle tietokoneelle.
 • MDM parantaa tuottavuutta
  •  Ohjelmia voidaan asentaa etänä Mac App Storesta tai muiden valmistajien appikehittäjiltä. Asennetutt apit ja niiden tiedot voidaan myös poistaa, kun niitä ei enää tarvita.
 • MDM tukee tietoturvastandardeja
  • Voidaan varmistaa, että Mac-tietokoneet täyttävät yrityksen tietoturvastandardit ja huolehditaan että OS ja ohjelmat ovat päivitetty ja ajantasalla. Esimerkkinä voidaan myös ottaa Macin katoaminen, hallintapalvelulla laite voidaan lukita tai käynnistää etätyhjennyksen yrityksen tietojen suojaamiseksi.
mac-laitehallinta

Hallintapalveluiden käyttöönottomahdollisuudet

apple_registration

Laitteen rekisteröinti

Monipuolisten hankintapalveluidemme ansiosta työntekijä saa MDM-rekisteröintiprofiilin sähköpostitse tai web-sivulta. Profiilissa on kuvattu, mitä asetuksia se käyttää, ja työntekijä päättää, haluaako hän asentaa sen vai ei. Työntekijät voivat poistaa manuaalisesti rekisteröidyt laitteet MDM-ratkaisusta milloin tahansa

Automation_apple

Automaattinen laitteen rekisteröinti
(Suositeltu tapa)

Tämä edellyttää yrityksen omistamaa Macia tai Telian palvelulaitetta, joka on rekisteröity Apple Business Manageriin. Kun Mac aktivoidaan ensimmäisen kerran, se muodostaa yhteyden hallintapalvelimeen ja vastaanottaa määritystiedostot sekä -sisällöt.

Apple Business Managerilla MDM:ään rekisteröidyt Mac-tietokoneet voidaan lukita MDM-ratkaisuun, jotta niiden rekisteröintiä ei voi poistaa, ja ne ovat aina hallinnan alaisia. Automaattinen rekisteröinti soveltuu loistavasti kaiken kokoisiin Mac-käyttöönottoihin.

apple_user

Käyttäjän rekisteröinti

Tämä rekisteröintitapa on suunniteltu Tuo oma laitteesi (BYOD) -käyttöönottoihin, joissa työntekijä käyttää työssään omaa Maciaan. Siinä käytetään hallittuihin laitteisiin nähden vähemmän hallintaominaisuuksia, ja näin IT-osaston tarpeet sekä käyttäjän tietosuojaan liittyvät huolet ovat paremmin tasapainossa keskenään.

Palvelu pähkinänkuoressa

Telian laitehallintapalvelu tekee Apple-laitteiden hallinnasta yksinkertaista. Me toteutamme yrityksellesi joustavat ja kivuttomat Apple-laitteiden käyttöönotot, asennukset, määritykset, käytännöt ja sovellusjakelut.

Laitehallintapalvelun avulla yrityksesi pystyy hallitsemaan laitteita ja saa kokonaiskuvan käytössä olevista laitteista. Laitehallinta turvaa ja helpottaa yrityksesi sekä työntekijäsi arkea. Laitehallinnan avulla työntekijöillä on aina turvattu pääsy yrityksen tiedostoihin ja laitteita voidaan käyttää huoletta.

Apple-laitteet voidaan toimittaa suoraan yrityksesi loppukäyttäjille, ja ne voidaan ottaa helposti ja automaattisesti käyttöön missä ja milloin vain. Näin työntekijäsi ja sisäinen IT voivat nauttia Telian laitehallintapalvelun tarjoamasta sujuvasta käyttöönotosta sekä Applen laitteiden tutusta ja loistavasta käyttäjäkokemuksesta.

Automatisoinnilla ja keskitetyllä hallinnalla aikaa säästyy enemmän liiketoiminnan tarpeisiin ja ajanmukaiset päätelaitteet sekä helpot ohjelmistojakelut takaavat tyytyväiset ja tuottavat työntekijät.