apple aaer

 

Applen rahoituspalvelu

Yrityksen tärkeimmät
perusasiat kuntoon
Applen laitteilla ja
palveluilla

Kaikki tämä yhdellä kuukausimaksulla:

Thumbs up

Mac, iPad tai iPhone – oman valintasi mukaan

Tehokkaat laitteet, nopeammat ja huolettomat työnkulut

Automation_apple

AppleCare for Enterprise

Jatkuvuuden varmistaminen, huolto paikan päällä, tukipalvelut ja vaihtolaitevaranto

Lompakko-ikoni

Apple Financial Services -rahoituspalvelu

Maksat vain käytöstä ja säästät suoraostoon verrattuna

Työntekijät toivovat tehokkaita, tuttuja ja mieluisia työvälineitä käyttöönsä, mikä on aiemmin voinut olla kallista ja haastavaa. Nyt tilanne on kuitenkin kääntynyt päälaelleen; hankkiminen on edullista ja helppoa.

Apple on julkistanut uudet M2-siruteknologian laitteet, joiden suorituskyky ja akunkesto ovat täysin ylivoimaisia perinteiseen teknologiaan nähden. Erityistä tässä on tehon ja erinomaisen akunkeston lisäksi se, että laitteiden hinnat ovat laskeneet uuden teknologian myötä. Apple käyttää tätä samaa, omaa siruteknologiaa myös iPadeissa ja iPhoneissa.

Uusi teknologia, Applen innovatiiviset rahoitusratkaisut, joissa laitteen jäännösarvo tuodaan etukäteen kuukausihintaan, ja loistava paikan päällä tapahtuva huolto sekä erinomaiset tukipalvelut tarjoavat loistavan paketin mille tahansa organisaatiolle. Lisäksi Applen laitteet on todella helppo ottaa myös käyttöön automaattisesti Apple Business Managerin avulla.

Tämän kaiken voi hankkia yhdellä ja samalla kuukausimaksulla.

Kaksi naista katsomassa kannettavan tietokoneen ruutua

Meiltä saat kaiken tämän ja enemmän

Me Telia Inmics-Nebulalla mielellämme autamme, konsultoimme ja avustamme Apple-laitteiden tuomisessa yrityksesi valikoimaan sekä integroimaan ne sujuvasti yrityksesi IT-palveluihin, juuri kuten IT ja käyttäjät haluavat. Tutustu palveluvalikoimaamme Apple Yrityksille -sivullamme, ja jos haluat kuulla palveluistamme tarkemmin, Apple-asiantuntijamme kertovat niistä mielellään lisää.
 

Ota yhteyttä

Olemme rakentaneet sinulle valmiiksi esimerkkipaketin
 

Mac ja tukipalvelu -paketti:
13" MacBook Pro
(Apple M2 chip with 8 core CPU and 10 core GPU, 256GB SSD - Space Grey) + AppleCare for Enterprise


MacBook Pro,
nyt M2-sirulla

Macbook Pro M1

30,90 € alv 0% / kk

Onsite-huolto, tukipalvelut ja vaihtolaitevaranto

AppleCare for Enterprise -logo

5,95 € alv 0% / kk

Kuukausimaksu yhteensä

sisältäen laitteen ja AppleCare for Enterprise -palvelun:

36,85 alv 0% / kk

Näin säästät hankinnoissasi

  • Kertaostona M2 MacBook Pro:
    1 279 € alv 0%
  • Kertaostona AppleCare for Enterprise: 189,28 € alv 0%
  • Kertaostona yhteensä:
    1 468,28 € alv 0%

AFS Rahoituksella yhteensä:
36,85 € * 36kk: 1 326,60€ alv 0%

Laitteen ja palveluiden käytöstä maksetaan kuukausihintaisena palveluna huomattavasti vähemmän.

Hintaero suoraoston ja kuukausihinnoittelun välillä on jopa -30 % kuukausihinnoittelun hyväksi.

Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin.

Haluatko hankkia pelkän laitteen?


Uusi MacBook Air 15" – hinta 37,17 €/kk

Apple M1 Macbook Air -tietokone

Osta


iPad Air – 19,99 €/kk

Apple iPad Air -tabletti

Osta

Applen rahoitus- ja tukipalvelut

Applen tuotteiden tuominen työympäristöön on entistä helpompaa Apple Financial Services -rahoituspalveluiden innovatiivisten rahoitusvaihtoehtojen ansiosta. Saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelut silloin, kun niitä tarvitset. Voit tutustua rahoituspalveluihin tarkemmin täällä.

AppleCare for Enterprise on palvelu, jonka avulla yritys saa Apple-laitteille huollon paikan päällä jopa seuraavana arkipäivänä. Lisäksi AppleCare for Enterprise tarjoaa tuen IT-osastolle sekä työntekijöille ja heidän perheilleen.

Palvelu sisältää myös erikseen vaihtolaitevarannon, jossa jopa 4% prosenttia Mac-tietokoneista ja 10% prosenttia iPad- tai iPhone-laitteista voidaan korjata tai vaihtaa mistä tahansa syystä ilman lisämaksua. Esimerkkinä laitteen fyysinen rikkoontuminen on oiva syy vaihtaa laite uuteen.

Laitteistohuolto on nyt mahdollista myös paikan päällä ja se voidaan hankkia kahdeksi tai jopa neljäksi vuodeksi. Palvelu on globaali. Paikan päällä tapahtuvan huollon saatavuuden voi tarkistaa täältä.

Voit tutustua AppleCare for Enterprise -tuotteeseen tarkemmin täällä.

AppleCare for Enterprise -tuotteet voit tilata suoraan Telia Inmics-Nebulalta

AppleCare for Enterprise -sopimuksen piiriin voidaan kytkeä minimissään 50 laitetta. Tämä 50 laitetta voi koostua eri laitteista, kuten Mac-tietokoneista, iPhone- ja iPad-laitteista. 50 laitteen ei tarvitse olla heti sopimuksen piirissä, vaan riittää, että laitteet liitetään sopimuksen piiriin seuraavan vuoden aikana. Sopimuksen piiriin voidaan myös liittää jo organisaatiossa olevia, alle vuoden ikäisiä laitteita.

Palvelu on saatavilla joko kahdeksi tai jopa neljäksi vuodeksi per laite. Lisäksi hinnoittelussa huomioidaan sopimuksen piirissä olevien laitteiden määrä.

  • Tier 1 ja 1+: 50 > laitetta
  • Tier 2 ja 2+: 1000 > laitetta
  • Tier 3 ja 3+: 5000 > laitetta

Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä; Apple-asiantuntijamme kertovat sinulle mielellään tarkemmin AppleCare for Enterprise -palvelusta.
 

Ota yhteyttä

Nainen ja mies keskustelevat kannettavan tietokoneen ääressä

TM ja © 2021 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Rahoitusvaihtoehdot on tarkoitettu vain tiedotuskäyttöön. Millään tämän dokumentin sisällöllä ei sitouduta rahoittamaan. Apple pidättää itsellään oikeuden perua tämän tarjouksen tai muuttaa sitä ilman ennakkoilmoitusta. Saatat olla vastuussa asiaankuuluvista veroista ja muista maksuista. Jos päädyt Apple Financial Services (AFS) -vuokraukseen tai -rahoitukseen, tämä tarjous: (a) edellyttää luoton myöntämistä ja tarvittavien dokumenttien toimittamista (muodon ja sisällön oltava AFS:n vaatimusten mukaisia); ja
(b) ei sisällä kaikkia vuokra- tai rahoitussopimuksen ehtoja.