apple aaer

 

Banner_aaer

Apple yrityksille

iPadilla tehoa ja ketteryyttä liiketoimintaan.

 

Palvelulaitteilla pidät bisneksen pyörimässä! Hanki kiinteään kuukausihintaan laite, vakuutus ja tietoturvallinen kierrätys. 

Lue lisää

iPad-tablettitietokoneita

 

Mac ja iPhone. Tuottelias tehotiimi.

Mac ja iPhone toimivat entistä paremmin yhdessä ja luovat työntekijöille saumattoman työympäristön. Haluatko käyttää iPhonea verkkokamerana? Leikata ja sijoittaa laitteesta toiseen? Jatkaa Macissa avoinna olevan verkkosivun katselua iPhonessa? Macilla sujuu kaikki.

Katso kaikki syyt valita Mac >

 

Macilla sujuu kaikki


Applen laitteet ja tukipalvelu huolettomasti yhdellä kuukausimaksulla

Apple Financial Services -rahoituspalvelulla mahdollistat yrityksellesi edullisen tavan hankkia Applen laitteet ja samalla varmistat, että uusin teknologia on aina käytettävissäsi. Samalla rahoitusratkaisulla voit myös varmistua siitä, että yrityksesi jatkuvuus on turvattu AppleCare for Enterprise -huolto- ja -tukipalveluilla.

Lue lisää

 

Applen MacBook Air ja iPad Air

Rakennetaan Mac-onnistuminen!

Mac Proof of Concept (PoC) -projektin avulla todennamme Macien sopivuuden sinun yrityksellesi. Osana PoC-projektia rakennamme valmiin tuotanto- ja hallintaympäristön. Otamme hallitsemattomat ja uudet Macit haltuun ja varmistamme, että esimerkiksi tärkeimmät tietoturva-asiat ovat kunnossa. Yrityksesi Mac-käyttäjien sekä IT-osaston arki helpottuu.

Lue lisää

 

15-tuumainen MacBook Air violetilla näytön taustakuvalla


Helppo ja nopea IT-ympäristön arviointi Macin käyttöönottoa varten

Mac Evaluation Utility (MEU) -työkalun avulla voit helposti ja turvallisesti arvioida, onko organisaatiollasi valmiudet ottaa Macit osaksi IT-ympäristöään. Raportti tarjoaa selkeän näkymän sekä analyysin siitä, mitä tulee ottaa huomioon tai parantaa Macien käyttöönotossa. Asiantuntijamme Telia Inmics-Nebulalla auttavat mielellään toteutuksessa.

Lue lisää palvelusta

 

MacBook Air -tietokone


Laitteet hallintaan

Apple Business Managerin (ABM) avulla tilanne pysyy hallinnassa. Maksuton Apple Business Manager on online-portaali, joka toimii mm. Apple-laitteiden keskitettynä asset-rekisterinä ja ostopaikkana App Store -ohjelmistoille. ABM yhdistettynä MDM-palveluun (Mobile Device Management) parantaa käyttäjäkokemusta huimasti esim. automaattisen käyttöönoton sekä sovellusten ja sisältöjen jakamisen kautta. Apple-laitteet voidaan myös helposti konfiguroida yrityksen standardien mukaisiksi. ABM:llä hallitset kaikkia Applen laitteita; iPhonet, iPadit, Macit ja AppleTV:t.

Lue lisää

 

Kannettavia Mac-tietokoneita


Apple-kumppanuus

Telia Inmics-Nebula on Applen valtuuttama Apple Authorized Enterprise Reseller -jälleenmyyjä. Autamme yrityksiä muuttamaan ja modernisoimaan IT-ympäristöjä sekä tehostamaan tapoja tehdä työtä. Työntekijät voivat toimia yksinkertaisemmin ja tuottavammin Applen laitteiden avulla, ratkaista ongelmia luovasti sekä keskittyä yhteisen päämäärän saavuttamiseen. IT-osasto puolestaan voi mahdollistaa yksinkertaisen, kustannustehokkaan ja tietoturvallisen digitaalisen työympäristön. Asiantuntijoidemme tukemana yrityksesi voi tehdä työtä entistä tuottavammin koko Applen ekosysteemin kattavien ratkaisujen avulla.

Lue artikkeli

 

ipad_air
Telia gradient bg

Kasvata osaajiesi potentiaalia yrityksessäsi

Kun ihmiset saavat työskennellä haluamillaan tavoilla ja työkaluilla, he ovat motivoituneita tekemään parhaansa. Työntekijät haluavat vaikuttaa käyttämiinsä työkaluihin ja valitsevat mielellän iPhonen, iPadin tai Macin, koska ne mahdollistavat tuottavan ja luovan tavan tehdä työtä. Ne on myös suunniteltu toimimaan saumattomasti yhteen. iOS, iPadOS ja macOS muodostavat yhteyden suoraan yrityspalveluihin kuten Microsoft Exchangeen ja Googleen, joten työntekijät voivat käyttää sähköpostia, yhteystietoja ja kalentereita Applen laitteilla riippumatta yrityksesi tukemista palveluista. Applen teknologian tuominen yritysympäristöihin on nyt helpompaa kuin koskaan.

Apple praktiikka

Joukko Apple-asiantuntijoitamme auttaa sinua ymmärtämään koko Applen ekosysteemin, jonka avulla yrityksesi voi tehdä töitä aivan uudella tavalla tuottavasti ja tehokkaasti. Tavoitteenamme on auttaa organisaatiotasi luomaan ympäristö, jossa työntekijäsi voivat tehdä työtä saumattomasti, milloin tahansa ja missä tahansa.

Ota yhteyttä

Markus Hedenstam memojina

Palvelulaitteilla vapautta Fennian liiketoimintaan

Fennia yksinkertaisti laitehankintojaan siirtymällä Telian palvelulaiteasiakkaaksi. Kun kaikille työntekijöille hankittiin samanlaiset Applen iPhone 11 -puhelimet, työntekijätyytyväisyys kasvoi, etätyön mahdollisuudet paranivat ja laitehallinta helpottui.

Lue asiakastarina

asiakastarina Apple

Palvelumme

Hankinta-, käyttöönotto-, konsultointi- sekä tukipalvelumme auttavat yritystäsi
siirtymään tuottavuuden pariin Applen ekosysteemin avulla.

Hankinta

Hankintapalvelut

Monipuolisten hankintapalveluidemme ansiosta
voit tehdä suuretkin laitetilaukset kätevästi
yhden kanavan kautta. Voit hankkia Apple-laitteet palveluna, leasingilla tai kertamaksulla.

Kartoitus

Konsultointi- ja migraatiopalvelut

Kartoitamme yrityksenne olemassa olevan infran
katsomalla millä tasolla ovat mobiili- ja työasemalaitteet,
niihin liittyvät palvelut ja järjestelmät sekä tietoturva.

Hallinta

Laitehallinta

Laitehallintapalvelun avulla yrityksesi pystyy hallitsemaan laitteita
ja saa kokonaiskuvan käytössä olevista laitteista.
Laitehallinta on tietoturvan perusta moderneille
laitteille, käyttöjärjestelmille ja sovelluksille.

Elinkaarenhallinta

Elinkaarenhallinta

Meiltä saat Apple-tuotteiden elinkaariin liittyvät asiat helposti palveluna.
Huolehdimme puolestasi yrityksesi laitteiden
hankinnasta, hallinnasta, huollosta sekä kierrätyksestä.
Saat kokonaisuuden, joka sopii juuri sinun yritykseesi tänään ja tulevaisuudessa.

Koulutus

Koulutuspalvelut

Järjestämme koulutuksia liittyen laitteiden tietoturvaan,
laitehallintaan, laitteiden käyttöön sekä käyttöönottoon.
Koulutukset voidaan räätälöidä yrityskohtaisesti tarpeiden mukaan.

Käyttäjätuki

Käyttäjätuki

Apple-asiantuntijamme varmistavat parhaan mahdollisen
käyttäjäkokemuksen myös koko elinkaaren ajalle tukipalveluiden
avulla. Loppukäyttäjätukemme auttaa yrityksesi työntekijöitä
kaikkien Apple-laitteiden ja niissä käytettävien sovellusten kanssa.