Telia Inmics-Nebula menestystarina Design-Talo

Design-Talo

Haluatko kuulla lisää palveluidemme luomista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä.

DESIGN-TALO SAI IT-RUTIINIT HALLINTAAN

Suomen tämän hetken menestyvin talovalmistaja Pohjolan DesignTalo Oy valitsi muutama vuosi sitten meidät IT-kumppanikseen. Yhteistyö alkoi vuonna 2015, kun Design-Talon palvelinkanta oli tulossa elinkaarensa päähän. Se oli joko uusittava tai valittava kumppani konesalipalvelujen toteuttajaksi.

Telia Inmics-Nebula asiakastarina Design-Talo

Lisää varmuutta ja luotettavuutta arkeen

”Merkittävin muutos on, että olen saanut nukkua yöni rauhassa. Vastuu siitä, että jotakin tapahtuu, on jollakin toisella. Ja jos jotakin tapahtuisikin, tärkein eli data on tallessa”, Design-Talo Oy:n tietohallintopäällikkö Anna Kortesalmi kuvailee nykytilannetta.

Lue lisää

Telia Inmics-Nebula menestystarina Design-Talo

Näillä palveluilla tuemme Design-Talon huoletonta arkea

ribbon

INwatch-valvontapalvelu

INwatch-valvontapalvelun avulla saat reaaliaikaisen näkymän koko ICT-ympäristösi tilaan, oli se sitten paikallisessa konesalissa tai julkisessa pilvipalvelussa. Palvelun avulla voit ennaltaehkäistä katkoksia palveluissasi ja turvata liiketoimintasi toiminnan viikon jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden.

Lue lisää

ribbon

INdatacenter-konesalipalvelu

INdatacenter-konesalipalvelumme avulla sinun ei tarvitse investoida omiin palvelinkoneisiin eikä niiden ylläpitoon, vaan voit vuokrata tarvitsemasi kapasiteetin konesaleistamme. Vastaamme palvelininfrastruktuurisi käytettävyydestä sovituilla SLA-tasoilla ja voimme tarjota valvonnan ja reagoinnin vikatilanteisiin 24/7. 

Lue lisää