Telia Inmics-Nebula menestystarina DL Software

DL Software

Tehokasta toiminnanohjausta

Haluatko kuulla lisää palveluidemme luomista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä.

OHJELMISTOTALO DL SOFTWARE VALITSI YHDEN LUUKUN TAKTIIKAN

Ohjelmistotalo arvostaa kokonaisvaltaista kumppanuutta ja edellyttää IT-ratkaisuiltaan nopeutta, viansietokykyä ja mahdollisuutta laajentaa. Toimittamamme palvelin- ja tallennusratkaisut sekä virtualisointituotteet ovat vastanneet DL Softwaren tarpeisiin.

Telia Inmics-Nebula menestystarina DL Software

Toimintavarmuutta järjestelmille 24/7

”Palveluihimme kuuluu ERP-toiminnanohjausjärjestelmiä, joten kaiken täytyy toimia. Nykyään on tavallista, että haetaan pilvipalvelut vähän sieltä täältä, usein halvimman perässä. Mekin olisimme voineet tehdä niin, mutta halusimme asiakkaille parasta. Nyt voimme sanoa asiakkaalle, että olemme varmoja siitä, että kaikki toimii”, DL Softwaren CTO Kjell Ljungqvist kertoo.

Lue lisää

Telia Inmics-Nebula menestystarina DL Software

Näillä ratkaisimme haasteet

ribbon

PROJEKTI-, KONSULTOINTI- JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Palvelumme mahdollistavat joustavan pääsyn monipuoliseen osaamiseemme. Meidän avullamme voit ulkoistaa rutiininomaisia asennustehtäviä ja saada erikoisosaamista uusimpiin teknologioihin ja projekteihin.

Lue lisää

ribbon

Turvallinen & Varmistettu toiminta

Toimialasta riippumatta yhä useamman yrityksen liiketoiminta on merkittäviltä osin kytköksissä tietoverkkoihin ja niiden toimintaan. Erityisesti teollisessa liiketoiminnassa automatisoitua tuotantoprosessia ohjataan ja valvotaan usein verkon yli. Me varmistamme sen, että  liiketoimintasi toimii 24/7 ja voit nukkua yösi rauhassa.

Lue lisää