Telia Inmics-Nebula asiakastarina Jyty

YHTEISTYÖ VAPAUTTAA JYTYN RESURSSEJA

Haluatko kuulla lisää palveluidemme luomista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä. 

JULKIS- JA YKSITYISALOJEN TOIMIHENKILÖLIITTO LYHYESTI

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto eli Jyty on vuonna 1918 perustettu ammattiliitto, joka edustaa kuntien, kuntayhtymien, seurakuntien sekä yksityisten ja muun muassa kolmannen sektorin palveluksessa olevia henkilöitä. Jytyn toiminnan tarkoituksena on varmistaa jäsenille hyvät neuvotteluasemat palkasta ja muista työehdoista sekä tarjota mahdollisuuksia vaikuttaa työelämän kysymyksiin. Suomen kielen perussanakirjan mukaan Jyty merkitsee kuvainnollisesti puhtia, ytyä, vauhtia ja voimaa.

Telia Inmics-Nebula menestystarina Jyty

TÄHTÄIMESSÄ OMAAN LIIKETOIMINTAAN KESKITTYMINEN

Digitaaliset palvelut eivät ole osa Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliiton ydinliiketoimintaa. Tästä johtuen liitto haluaa tehdä ICT-infrastruktuurinsa hallinnoimisesta mahdollisimman helppoa.

Lue lisää

Telia Inmics-Nebula asiakastarina Jyty

Näillä palveluilla tuemme Jytyn toimintaa

ribbon

Toimiva ja tehokas arki

Yksi johtajan tärkeimmistä tehtävistä on luoda työntekijöille työmotivaatiota tukevat olosuhteet. Alasta riippumatta yhä suurempi osa työntekijöiden arjesta on jossain määrin kytköksissä teknologiaan ja tietoliikenteeseen. Lisäämme työn tehokkuutta ja toimivuutta tarjoamalla toimivat ICT-palvelut jokaiseen hetkeen.

Tutustu

ribbon

Konesali- ja pilvipalvelut

Meillä on useiden vuosien kokemus konesali- ja pilviteknologioista, ja sertifioidut konsulttimme auttavat sinua käyttöönotoissa, automaation sekä tuotannon kehityksessä ja ylläpidossa. Autamme valitsemaan tarpeisiisi oikean alustan ja huolehdimme, että ympäristösi toimii 24/7/365.

Tutustu