INlifecycle

ORKLAN HERKKUJEN
TAUSTALLA
ON VAKAA
IT-YMPÄRISTÖ

Haluatko kuulla lisää palveluidemme luomista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä. 

Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab on osa laajempaa Orkla-konsernia. Yritys on muodostettu yhdistämällä Suomen ensimmäinen perunalastuvalmistaja Chips Ab sekä Suomen toiseksi suurin makeisvalmistaja Oy Panda Ab. Panda-makeisten ja Taffel-snacksien lisäksi yritys tunnetaan myös Oolannin-pakasteista sekä Kantolan-kekseistä.

Telia Inmics-Nebula menestystarina Orkla

”TUOTANTOMME EDELLYTTÄÄ VAKAATA IT-YMPÄRISTÖÄ”

Orkla on yksi vanhimmista asiakkaistamme, ja se käyttää tänä päivänä lähes kaikkia tarjoamiamme palveluita. Yhteistyö on jatkunut aina 2000-luvun alusta asti ja se on vuosien aikana laajentunut Vaajakosken makeistehtaalta myös Ahvenanmaan tehtaalle ja Vantaan pääkonttorille. 
 

Lue koko tarina

Orkla asiakastarina

Orklan haasteet ratkaistiin

ribbon

TURVALLINEN JA VARMISTETTU TOIMINTA

Autamme suunnittelemaan turvallisia ICT-ympäristöjä ja valvomaan niiden toimintakykyä. Toteutamme yritysten ICT-ympäristöt itsenäisinä projekteina tai kokonaisvaltaisina toimituksina, aina suunnittelusta rakentamiseen ja jatkuvaan palveluun.

Lue lisää

ribbon

INsupport-ylläpitopalvelu

INsupport-ylläpitopalvelu vastaa vikatilanteiden hoitamisesta sovittujen vaste- ja ratkaisuaikojen puitteissa. Häiriötilanteessa palautamme yrityksesi ICT-järjestelmät pikaisesti toimintakuntoon ja pidämme yllä tietoturvaa sekä selvitämme häiriöiden aiheuttajat, olivat ne sitten omassa konesalissa tai julkisessa pilvipalvelussa.

Tutustu