Telia Inmics-Nebula asiakastarina Polygon Finland

IT-PALVELUT AUTTAVAT POLYGON FINLANDIA MENESTYMÄÄN

Haluatko kuulla lisää palveluidemme luomista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä.

POLYGON FINLAND

Polygon Finland Oy on kokenut kiinteistövahinkojen korjaaja, sisäilmaongelmien selvittäjä ja olosuhdehallinnan osaaja. Polygonilla on Suomessa kokemusta kiinteistövahinkojen hoidosta ja kosteudenhallinnasta 40 vuoden ajalta. Yritys on erikoistunut myös sisäilmatutkimuksiin ja korjauksiin. Alan kattavimman toimipaikkaverkoston ansiosta palvelut ovat saatavana koko maassa. Polygon Finland Oy:n palveluksessa on noin 300 ammattilaista. Asiakkaita on yksittäisistä kotitalouksista suuriin yritysasiakkaisiin.

Telia Inmics-Nebula asiakastarina Polygon Finland

LISÄRESURSSEJA PIENELLE IT-OSASTOLLE

Kun Polygon Finland Oy:n omat resurssit eivät riittäneet sekä kehitystyöhön että IT-ympäristön pyörittämiseen, astuimme kuvaan auttamaan päivittäisten askareiden hoidossa.

Lue lisää

Telia Inmics-Nebula menestystarina Polygon Finland

Näillä palveluilla tuemme Polygon Finlandin menestystä

ribbon

INsupport-ylläpitopalvelu

INsupport-ylläpitopalvelu vastaa vikatilanteiden hoitamisesta sovittujen vaste- ja ratkaisuaikojen puitteissa. Häiriötilanteessa palautamme yrityksesi ICT-järjestelmät pikaisesti toimintakuntoon ja pidämme yllä tietoturvaa sekä selvitämme häiriöiden aiheuttajat, olivat ne sitten omassa konesalissa tai julkisessa pilvipalvelussa.

Lue lisää

ribbon

PROJEKTI-, KONSULTOINTI- JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Palvelumme mahdollistavat joustavan pääsyn monipuoliseen osaamiseemme. Meidän avullamme voit ulkoistaa rutiininomaisia asennustehtäviä ja saada erikoisosaamista uusimpiin teknologioihin ja projekteihin.

Lue lisää