Telia Inmics-Nebula menestystarina Kemppi

Hitsausalan edelläkävijä Kemppi astui pilvipolulle

 

Haluatko kuulla lisää palveluidemme luomista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä.

Pilvipolku-palvelu tarjosi Kempille turvallisen tavan siirtyä pilveen

Kemppi ja Inmics aloittivat hiljattain yhteistyöprojektin, jossa Kempin tytäryhtiöiden IT-infrastruktuuripalveluiden tuottamista lähdettiin tehostamaan ja ketteröittämään pilvipalveluiden avulla.

Telia Inmics-Nebula menestystarina Kemppi

Pilvisiirtymä liiketoimintavaatimukset huomioiden

Pilvipolun avulla Kempille luotiin kokonaisvaltainen siirtymäsuunnitelma liiketoimintavaatimukset huomioiden ja palvelut siirretään pilviympäristöön avaimet käteen -periaatteella. Lue lisää Kempin pilvimatkasta

Lue lisää

Telia Inmics-Nebula menestystarina Kemppi

Näillä palveluilla toteutimme Kempin pilvisiirtymän

ribbon

Pilvipolku

Olemme luoneet konseptin, jolla pilvisiirtymä hoituu mutkattomasti. Pilvipolku-palvelu rakentuu viidestä vaiheesta tarpeen ja tavoitetilan hahmotuksesta, teknologian nykytilan ja liiketoimintatavoitteiden analysoinnista, ratkaisujen esittelystä, roadmapin kehittämisestä sekä toteutuksesta avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää

ribbon

Microsoft Azure

Microsoft Azure on globaalisti saavutettava pilvipalvelualusta, joka tarjoaa runsaasti ominaisuuksia skaalautuvien, tietoturvallisten ja liiketoimintakriittisten digitaalisten palveluiden rakentamiseen. Me autamme yritystäsi toteuttamaan visioita modernin digitaalisen liiketoiminnan rakentamiseksi tai nykyisen infrastruktuurin modernisoimiseksi Azure-pilvipalvelua hyödyntämällä. 

Lue lisää