Telia Inmics-Nebula menestystarina Design-Talo

Design-Talo

Haluatko kuulla lisää palveluidemme luomista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä.

DESIGN-TALO SAI IT-RUTIINIT HALLINTAAN

Suomen tämän hetken menestyvin talovalmistaja Pohjolan Design-Talo Oy valitsi muutama vuosi sitten meidät IT-kumppanikseen. Yhteistyö alkoi vuonna 2015, kun Design-Talon palvelinkanta oli tulossa elinkaarensa päähän. Se oli joko uusittava tai valittava kumppani konesalipalvelujen toteuttajaksi.

Design-Talonyhteistyö kanssamme alkoi vuonna 2015, kun Design-Talon palvelinkanta oli tulossa elinkaarensa päähän. Se oli joko uusittava tai valittava kumppani konesalipalvelujen toteuttajaksi. ”Omien palvelinten uusiminen ei ollut realistinen vaihtoehto. Meillä ei ollut siihen resursseja”, myöntää Pohjolan Design-Talo Oy:n tietohallintopäällikkö Anna Kortesalmi. Yritys olisi joutunut investoimaan sekä tekniikkaan että mahdollisesti myös henkilöstöön, jos olisi jatkanut omatoimisesti.

Yritys päätti kilpailuttaa konesalipalvelut 5-6 yrityksen kesken. Valinta osui Ndatacenter-palveluumme. ”Telia Inmics-Nebula joustavana toimijana tuntui vastaavan parhaiten meidän tarpeisiimme”, viittaa Kortesalmi oikealaiseen hintalaatusuhteeseen. Kortesalmi sanoo, että kyseessä on perusympäristö, joka vaatii varmuutta ja toiminnan luotettavuutta. Tämä tavoite on toteutunut.

Telia Inmics-Nebula asiakastarina Design-Talo

Lisää varmuutta ja luotettavuutta arkeen

”Merkittävin muutos on, että olen saanut nukkua yöni rauhassa. Vastuu siitä, että jotakin tapahtuu, on jollakin toisella. Ja jos jotakin tapahtuisikin, tärkein eli data on tallessa”, Kortesalmi kuvailee nykytilannetta. ”Rutiinit hoituvat vaivattomasti. Saan ongelmiini ja kysymyksiini nopean ja tyydyttävän vastauksen. Tärkeintä, että Inmicsissä on oma yhteyshenkilö, jolle voi purkaa huoliaan ja esittää toiveitaan.”

Kortesalmen mukaan ulkoistuksen päätavoite on toteutunut. Design-Talon ei ole tarvinnut IT-rutiinien hoitamiseksi investoida rautaan, eikä palkata uusia ICT-osaajia. Yrityksen 190 työntekijän joukossa on tällä hetkellä kaksi IT-alan ammattilaista. ”IT-osaamiseen on pystyttävä yhdistämään myös liiketoimintaosaamista ja siksi yritys tarvitsee aina omat tietohallinnon henkilöt.

Koska yrityksen muulla henkilöstöllä liiketoimintaosaamista on runsaasti, pienen resurssitarpeen mahdollistaa hyvä ja toimiva yhteistyökumppani”, kokee Kortesalmi. Inmics-yhteistyön puitteissa myös Design-Talon pääkonttorin ICT-infra uusittiin juuri, samoin joulukuussa uusitaan Vantaan toimipisteen ICT-infra. Samalla toimipisteet liitetään INwatch-valvontaan ja toimipisteet saavat Inmicsiltä 24/7 tuen verkkoympäristölleen. ”Pohjolan Design-Talolla on kaksi menestyvää brändiä, Design-Talo ja Ainoa-koti. Lisäksi teemme rakennusliikeyhteistyötä”, kertoo Kortesalmi. Toimipisteitä on kaksitoista eri puolilla Suomea. Pääkonttori sijaitsee Oulussa, tehdas on Nivalassa ja Iissä toimii talotekniikka.

Telia Inmics-Nebula menestystarina Design-Talo

Näillä palveluilla tuemme Design-Talon huoletonta arkea

ribbon

INwatch-valvontapalvelu

INwatch-valvontapalvelun avulla saat reaaliaikaisen näkymän koko ICT-ympäristösi tilaan, oli se sitten paikallisessa konesalissa tai julkisessa pilvipalvelussa. Palvelun avulla voit ennaltaehkäistä katkoksia palveluissasi ja turvata liiketoimintasi toiminnan viikon jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden.

Lue lisää

ribbon

INdatacenter-konesalipalvelu

INdatacenter-konesalipalvelumme avulla sinun ei tarvitse investoida omiin palvelinkoneisiin eikä niiden ylläpitoon, vaan voit vuokrata tarvitsemasi kapasiteetin konesaleistamme. Vastaamme palvelininfrastruktuurisi käytettävyydestä sovituilla SLA-tasoilla ja voimme tarjota valvonnan ja reagoinnin vikatilanteisiin 24/7. 

Lue lisää