Telia Inmics-Nebula menestystarina DL Software

DL Software

Tehokasta toiminnanohjausta

Haluatko kuulla lisää palveluidemme luomista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä.

OHJELMISTOTALO DL SOFTWARE VALITSI YHDEN LUUKUN TAKTIIKAN

Ohjelmistotalo arvostaa kokonaisvaltaista kumppanuutta ja edellyttää IT-ratkaisuiltaan nopeutta, viansietokykyä ja mahdollisuutta laajentaa. Toimittamamme palvelin- ja tallennusratkaisut sekä virtualisointituotteet ovat vastanneet DL Softwaren tarpeisiin.

Pohjoismaiden kokeneimpiin ERP-toiminnanohjausjärjestelmien ja integroitujen verkkokauppa-alustojen toimittajiin kuuluva DL Software Oy aloitti hiljattain yhteistyönsä kanssamme. Yrityksen toiminnan tueksi valittiin HPE Blade -palvelinratkaisut, HPE Storage -tallennusratkaisut ja VMware -virtualisointituotteet, jotka otettiin käyttöön alkuvuonna 2018.

Vaasan aluejohtajamme Max Koskela kertoo, että HPE:n ratkaisut olivat yrityksellä aiemminkin käytössä. Nyt ne päivitettiin tähän päivään ja asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. ”SSD-pohjaiset serverit tuovat lisää nopeutta, parempaa viansietokykyä sekä kapasiteettia. Niissä on myös laajennusvaraa tulevaisuutta ajatellen. Järjestelmä on asiakkaalle kriittisen tärkeä ja meiltä löytyy huippuosaaminen HPE:n asennukseen ja ylläpitoon”, Koskela sanoo.

DL Softwaren hallituksen puheenjohtajan Niclas Lundellin mukaan juuri palvelinten viansietokyky on kriittistä ohjelmistotalolle, sillä myös asiakkaat ovat riippuvaisia järjestelmien toiminnasta. Järjestelmiin ja tekniseen tukeen on oltu erittäin tyytyväisiä.

Telia Inmics-Nebula menestystarina DL Software

Toimintavarmuutta järjestelmille 24/7

”Järjestelmät eivät ole vain meidän, vaan myös asiakkaidemme käytössä 24/7. Tuhannet asiakasyritykset käyttävät järjestelmiämme päivittäin ja Telia Inmics-Nebulalta saamme tarvittaessa apua yötä päivää. Ne vikatilanteet, mitä on tullut, ovat hoituneet nopeasti.”

”Palveluihimme kuuluu ERP-toiminnanohjausjärjestelmiä, joten kaiken täytyy toimia. Nykyään on tavallista, että haetaan pilvipalvelut vähän sieltä täältä, usein halvimman perässä. Mekin olisimme voineet tehdä niin, mutta halusimme asiakkaille parasta. Nyt voimme sanoa asiakkaalle, että olemme varmoja siitä, että kaikki toimii”, DL Softwaren CTO Kjell Ljungqvist lisää.

”Bisnes kasvaa kaiken aikaa, jatkuvasti laajennetaan, kehitellään uusia softia ja palveluita. Tarkoituksemme on laajentaa toimintaamme useampaan maahan. Samassa konsernissa toimii myös perintä- ja tilitoimisto, jotka käyttävät samoja IT-palveluita”, Niclas Lundell sanoo.

Kjell Ljungqvistin mukaan nykyisissä ratkaisuissa on reilusti laajennusvaraa. ”Haemme kokonaisvaltaista palvelua – että ei tarvitse monen toimijan kanssa asioida, vaan on yksi numero johon soittaa. Eli täsmälleen sitä mitä tarjoamme meidän omille asiakkaille.”, hän toteaa.

Tällä hetkellä toimittamamme IT-ratkaisut ovat käytössä yhdessä DL Softwaren konesalissa. Lundell ja Ljungqvist toteavat kuitenkin, että tulevaisuudessa, kun tulee tarve päivittää toisen konesalin palvelimet, yhteistyötä jatketaan.

Telia Inmics-Nebula menestystarina DL Software

Näillä ratkaisimme haasteet

ribbon

PROJEKTI-, KONSULTOINTI- JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Palvelumme mahdollistavat joustavan pääsyn monipuoliseen osaamiseemme. Meidän avullamme voit ulkoistaa rutiininomaisia asennustehtäviä ja saada erikoisosaamista uusimpiin teknologioihin ja projekteihin.

Lue lisää

ribbon

Turvallinen & Varmistettu toiminta

Toimialasta riippumatta yhä useamman yrityksen liiketoiminta on merkittäviltä osin kytköksissä tietoverkkoihin ja niiden toimintaan. Erityisesti teollisessa liiketoiminnassa automatisoitua tuotantoprosessia ohjataan ja valvotaan usein verkon yli. Me varmistamme sen, että  liiketoimintasi toimii 24/7 ja voit nukkua yösi rauhassa.

Lue lisää