Telia Inmics-Nebula menestystarina Lemonsoft

Lemonsoft

Nopea IT-palvelu Lemonsoftin kasvun tukena

Haluatko kuulla lisää palveluidemme luomista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä.

 

”ARVOSTAMME NOPEAA REAGONTIA ASIAKKAAN TARPEISIIN”

Ohjelmistotalo Lemonsoft Oy tuottaa ja toimittaa liiketoiminnan kehittämistä tukevia toiminnanohjausjärjestelmiä eri alojen yrityksille. Lemonsoft Oy:n liiketoiminnan lähtökohta on tuore teknologia, suomalaiset käytännöt ja tiivis kehitystyö yhdessä asiakkaiden kanssa. Yrityksen asiakasrekisterissä on niin tukkuja, tilitoimistoja kuin palveluyrityksiä kattaen koko Suomen. Yrityksen pääkonttori on Vaasassa. Muut toimipisteet ovat Vantaalla, Turussa, Tampereella ja Joensuussa.

Vaasan toimipisteen aluejohtajamme ja asiakasvastaavamme Max Koskela kertoo, että Lemonsoft Oy oli hänelle tuttu yritys jo ennen asiakassuhdetta. Pitkä yhteinen historia helpottaa yhteistyötä. ”Jo lyhyessä ajassa olemme toimittaneet Lemonsoftille työasemia, läppäreitä ja konesalitekniikkaa kuten uuden levyjärjestelmän. Lemonsoft kasvaa valtavaa vauhtia ympäri Suomea ja me pystymme tarjoamaan heille tarvitun tuen tuote- ja palvelupuolella”, Koskela kertoo.

 

Telia Inmics-Nebula menestystarina Lemonsoft

Vaikka asiakassuhde on vielä tuore, Lemonsoft Oy:n tietohallintopäällikkö Mikko Surakka osaa jo kehua toimitustemme ja palvelujen nopeutta.

”Vanhan järjestelmän rinnalle tilattu levyjärjestelmä toimitettiin todella nopeasti, mikä on tärkeää, koska se on yksi meidän kriittisimpiä komponenttejamme. Pikaiset toimitukset ja nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin ovat tärkeitä kasvavalle yritykselle. Tämä on hoidettu Telia Inmics-Nebulalla hyvin”, Surakka kertoo.

Laitetoimitusten lisäksi tuemme Lemonsoftin kasvua INwatch-valvontajärjestelmän kautta. Tätä palvelua Surakka nimittää asiakkuuden suurimmaksi hyödyksi. ”Olemme ottamassa käyttöön INwatch-järjestelmää, jonka avulla pystymme ulkoistamaan monitorointia. Se helpottaa meidän työtämme, koska silloin meidän ei tarvitse olla aina itse konkreettisesti töissä. Palvelun on tarkoitus olla täysin toiminnassa viimeistään ensi keväänä”, Surakka kertoo.

Telia Inmics-Nebula menestystarina Lemonsoft

NÄILLÄ PALVELUILLA RATKAISIMME LEMONSOFTIN HAASTEET

ribbon

INWATCH-VALVONTAPALVELU

INwatch-valvontapalvelun avulla saat reaaliaikaisen näkymän koko ICT-ympäristösi tilaan, oli se sitten paikallisessa konesalissa tai julkisessa pilvipalvelussa. Palvelun avulla voit ennaltaehkäistä katkoksia palveluissasi ja turvata liiketoimintasi toiminnan viikon jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden.

Tutustu