Telia Inmics-Nebula menestystarina Neste Ralli

NESTE RALLI ON RANKKA TESTI TIETOLIIKENTEELLEKIN

Haluatko kuulla lisää palveluidemme luomista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä.

 

VARMISTAMME, ETTEI TAPAHTUMA MENE METSÄÄN

Neste Ralli yhtenä Pohjoismaiden suurimpana urheilutapahtumana asettaa korkeat vaatimukset tietoliikenneyhteyksille.

”Rakennamme kahdeksi viikoksi Jyväskylän Paviljongille kilpailu- ja mediakeskuksen sekä huoltoparkin. Kilpailukeskus ja huoltoparkki ovat yleisötapahtuma-aluetta, jossa pyörähti kuluvana vuonna yli 56 000 kävijää. Median edustajista 70 % on ulkomaista mediaa ja he käyttävät mediakeskuksen palveluja. Lisäksi elintärkeitä toimintoja ovat lipunmyynti ja maksupääteasiat. Inmicsiltä tulee meille tähän ympäristöön kokonaisvaltainen tietoverkkopalvelu”, kuvailee toimintaympäristöä ja AKK Sportsin yhteistyön laajuutta Inmicsin kanssa Neste Rallin promoottori Jani Backman. ”Ei ole varaa toteuttaa tapahtumaa ratkaisuilla, joilla homma ei toimi.

On valittava sellaiset tuotteet, jotka pystyvät toteuttamaan korkean käytettävyyden ratkaisuja ja joihin meiltä löytyy korkeaa osaamista omasta takaa”, painottaa järjestelmäasiantuntija Miika Tervo Inmicsiltä. ”Ilman toimivia IT-ratkaisuja ei pystyttäisi ajamaan. Kaikki lähtee tulospalvelusta: kun erikoiskoekohtaisesti mennään metsissä, ei saataisi kilpailun tuloksia johtokeskukseen. Paitsi tekninen läpivienti, myös turvallisuus, on avainasemassa. Haluamme, että kaikki pelaa ja pystymme reagoimaan asioihin”, kuvailee Backman.

”Tietoverkon haavoittuvuus on minimoitu muun muassa rakentamalla useampia toisistaan riippumattomia verkkoja eri käyttötarkoituksiin. Ehkä se osaltaan kertoo tietoturvasuhtautumisestamme”, sanoo AKK Sportsin talous- ja hallintojohtaja Markus Häkkinen.

 

Telia Inmics-Nebula menestystarina Neste Ralli

"Olemme saaneet helposti yhdeltä palvelutarjoajalta kaiken mitä olemme tarvinneet.”

Olemme Neste Rallin pitkäaikainen yhteistyökumppani. Viime vuosina olemme vastanneet Suomen MM-rallin ohella AKK-Motorsportsin ICT-tarpeista kokonaisvaltaisesti. ”Telia Inmics-Nebulan edustajat tuovat omat näkemykset hyvin esille jo rallin suunnitteluvaiheessa. Muutamat avainhenkilöt ovat olleet pitkään mukana ja heillä on kovaa osaamista ja näkemystä”, Häkkinen sanoo. ”Vahvuus on hyvä ennakkosuunnittelu. Sen ansiosta tapahtuman aikana kaikki menee jouhevasti. Hyvissä ajoin aloitetaan hahmottamaan kokonaisuutta. Silloin ei tule viimehetken vääntöä, sähläystä ja unohduksia”, Backman toteaa.

Telia Inmics-Nebula menestystarina Neste Ralli

”Neste Ralli on rankka rypistys – pari viikkoa tehdään ympäripyöreää päivää, eli emme elä ympäristössä, jossa työaika päättyy kello 16.30. Homma vaatii siis hyvin sitoutunutta, mutta samalla myös joustavaa porukkaa kaikilta tahoilta. Telia Inmics-Nebulan henkilökunta on lunastanut paikkansa olemalla valmis venymään tarpeen mukaan”, sanoo Häkkinen. Promoottori Backman myös kiittelee asiantuntijoitamme joustavuudesta. ”Kaikki sujui erittäin jouhevasti ja luontevasti, ei vaatinut puuttumista minulta. Yhteistyö on fleksiibeliä ja helppoa. Esimerkkinä: Vantaalta otan itse läppärin kainaloon ja pistän Jyväskylässä johdon seinään ja kaikki toimii. Ja tietenkin palvelualttius – tapahtumaa kun tehdään, se on 24/7 tekemistä. ”Kyllä sitoutuneisuus on yksi termi kuvaamaan Telia Inmics-Nebulaa. Meille tulee asiakkaana fiilis, että he eivät ole vain palkan takia siellä, vaan heillä on aitoa mielenkiintoa pureutua myös niin sanottuihin ad-hoc ongelmiin ja ratkaista ne mahdollisimman tehokkaasti.”

Telia Inmics-Nebula asiakastarina Neste-Ralli

”Meille tärkeää on asiakaslähtöisyys myös muina aikoina kuin rallin aikaan. He pitävät proaktiivisesti meidät ajan tasalla uusista jutuista ja pitkäaikainen yhteistyö näkyy mm. siten, että kun heillä on tarjolla jotain uusia ratkaisuja, joista uskovat aidosti olevan hyötyä liiketoiminnassamme, he nostavat sellaiset voimakkaammin esiin”, kertoo Häkkinen yhteistyöstä meidän kanssamme. ”Suosittelen Telia Inmics-Nebulaa kumppaniksi muillekin urheilujärjestöille tai lajiliitoille. Heiltä löytyy osaamista urheilu- ja kulttuuritapahtumista”, mainitsee Backman.

”Telia Inmics-Nebulan vahvuus on hyvä ennakkosuunnittelu. Sen ansiosta tapahtuman aikana kaikki menee jouhevasti.” Markus Häkkinen suosittelee meitä pk-yritysten ICT-kokonaistarjontakumppaniksi. ”Olemme saaneet helposti yhdeltä palvelutarjoajalta kaiken mitä olemme tarvinneet.”

Telia Inmics-Nebula asiakastarina Neste-Ralli

Näin tuemme Neste Ralli -tapahtumaa

ribbon

TURVALLINEN & VARMISTETTU TOIMINTA

Toimialasta riippumatta yhä useamman yrityksen liiketoiminta on merkittäviltä osin kytköksissä tietoverkkoihin ja niiden toimintaan. Erityisesti teollisessa liiketoiminnassa automatisoitua tuotantoprosessia ohjataan ja valvotaan usein verkon yli. Takaamme sinulle hyvät yöunet valvomalla ja ennakoimalla puolestasi.

Tutustu lisää

ribbon

TOIMIVA JA TEHOKAS ARKI

Lisäämme työn tehokkuutta ja työtyytyväisyyttä tarjoamalla toimivat ICT-palvelut jokaiseen hetkeen. Kaiken perusedellytyksenä on nopea ja tietoturvallinen verkkoyhteys sekä sujuvaa työntekoa tukevat viestintä- ja yhteistyöalustat. Näin työnteko onnistuu aika- ja paikkariippumattomasti.

Tutustu