Telia Inmics-Nebula menestystarina Peikko Group

PEIKKO GROUP KÄYTTÄÄ KONESALEISSAAN HUOMISEN TEKNOLOGIAA JO TÄNÄÄN 

Haluatko tietoa siitä, miten voisimme modernisoida yrityksesi IT-ympäristön? Ota meihin yhteyttä. 

 

UUDET YMPÄRISTÖT SUOMEEN JA ULKOMAILLE

Ensimmäisessä vaiheessa uudistettiin Peikko Groupin fyysisesti erillään olevat Suomen konesalit kahden noodin järjestelmällä. Tallennus on peilattu, ja koko ympäristön hallinta hoituu yhden käyttöliittymän kautta. Tietoturvapäivitykset ja varmistukset hoituvat automaattisesti. Tallennus perustuu all-flash -teknologiaan.

”Peikon tietohallinto päätyi HPE SimpliVity -ratkaisuun muun muassa siksi, että kaikki on yhdessä laitteessa ja arkkitehtuuri on selkeää. Heidän ei myöskään tarvinnut investoida uuteen konesaliverkkoinfraan. Deduplikoiva ja kompressoiva ratkaisu käyttää erittäin tehokkaasti levytilaa. Ratkaisu on suunniteltu vikasietoiseksi”, sanoo Telia Inmics-Nebulan Head of Sales Jouni Autio.

Käyttöönotto hoitui yhdessä illassa ja ilman katkoksia. Peikko Groupin tietohallinto suunnitteli asiantuntijoidemme kanssa ulkomailla toimivien toimipaikkojen tarpeisiin lisäksi kolmen noodin ympäristön. ”Toimivuus varmistettiin jo Suomessa, ja me toteutimme käyttöönoton. Tietojärjestelmien käyttö jatkuu toisesta ympäristöstä mahdollisissa vikatilanteissa, ja varmistukset hoituvat tehokkaasti”, kertoo Autio.

 

Telia Inmics-Nebula menestystarina Peikko Group

KASVUA PALVELEVA IT-INFRASTRUKTUURI  

Uudistetut konesalit ovat tuoneet Peikko Groupille huolettomuutta, nopeutta, skaalautuvuutta ja kustannustehokkuutta sekä paremmat valmiudet vastata liiketoiminnan kasvutavoitteisiin.

Tallennusverkon suorituskyky on HPE SimpliVityn myötä nyt aiempaa parempi, sillä se ei rasita verkkoyhteyksiä niin paljon kuin aiemmin. Varmistusten määrä vähenee ratkaisun tarjoaman tekniikan ansiosta. Konesalien sijainnin merkitys vähenee HPE SimpliVityn teknologialla, sillä yhteydet eri noodin välillä toimivat äärimmäisen nopeasti.

”Nopeammin toimivat koneet hyödyttävät varmasti myös Peikko Groupin ulkomaisia toimipaikkoja. HPE SimpliVity vaatii todella vähän huomiota ja työtä. He voivat ottaa uuden palvelimen käyttöön muutamassa minuutissa. Kymmenen konesalilaitteen tilalla on Peikon Suomen konesalissa nyt kaksi HPE ProLiant DL380 -palvelinta. Eri noodien väliset yhteydet toimivat äärimmäisen nopeasti, ja heillä on nyt enemmän mahdollisuuksia varmistusten sekä palautusten toteuttamiseen. Uudistettu ympäristö on myös vähentänyt selvästi myös sähkön ja jäähdytyksen tarvetta”, sanoo Autio.

Telia Inmics-Nebula menestystarina Peikko Group

VALVONTAA JA KORKEALUOKKAISTA KÄYTETTÄVYYTTÄ 24/7

Valvomme molempia Peikko Groupin konesaliympäristöjä 24/7. IT-kumppani tarjoaa perheyrityksen työntekijöille Suomessa myös helpdesk-palvelut ja työasemat sekä auttaa konesalilaitteiden hallinnassa.

Tietojärjestelmien käytettävyys on pysynyt erittäin korkealla tasolla. Peikko Groupin tietohallinto hyödyntää osaamistamme ja teknistä tukeamme tarpeen mukaan. HPE SimpliVity voidaan varustaa myös HPE InfoSightilla, joka tuo ennakoivan koneälypohjaisen analytiikan konesaleihin ja tallennukseen.

Telia Inmics-Nebula asiakastarina Keskisuomalainen

Näillä palveluilla modernisoimme Peikko Groupin ympäristön

ribbon

Hallinta- ja valvontapalvelut

Hallinta- ja valvontapalveluidemme avulla yrityksesi ei tarvitse enää uhrata kallista aikaansa ICT-palveluiden hallintaan ja valvontaan. Palvelumme avulla vapautat aikaasi liiketoimintasi kehittämiseen ja ohjaamiseen.

Tutustu lisää

ribbon

PROJEKTI-, KONSULTOINTI- JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Palvelumme mahdollistavat joustavan pääsyn monipuoliseen osaamiseemme. Meidän avullamme voit ulkoistaa rutiininomaisia asennustehtäviä ja saada erikoisosaamista uusimpiin teknologioihin ja projekteihin.

Tutustu lisää