Telia Inmics-Nebula menestystarina Ropo Capital

INCLOUD 9 -YMPÄRISTÖ MAHDOLLISTAA ROPO CAPITALIN KASVUN

Haluatko kuulla lisää palveluidemme luomista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä. 

Skaalautuvuutta, tehokkuutta ja kustannussäästöjä

Ropo Capital on johtava kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Yhtiö kilpailee markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – palvelumalli pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Joka 6. lasku Suomessa lähetetään Ropon palvelua hyödyntäen.

Teknologiatalona Ropon toiminnan perustana on palvelun ja teknologian saumaton yhdistelmä. Yhtiön tarjoamaan palveluun sisältyy koko laskun elinkaaren hallinta laskujen lähetyksestä reskontran hoitoon, saatavien hallintaan ja rahoitukseen. Kokonaisuus hoidetaan yhtiön oman Ropo 24 -järjestelmän kautta. Aineisto siirtyy automatisoidusti vaiheesta toiseen ja samalla laskutuksen jokainen osa-alue on helposti seurattavissa.

Skaalautuva palvelukokonaisuus sopii kaikenkokoisille yrityksille ja auttaa vapauttamaan resursseja rutiinitöistä ydinliiketoimintaan.

Ropo on kasvanut voimakkaasti kehittämällä palveluaan entistä kokonaisvaltaisemmaksi. Kasvu on näkynyt paitsi asiakasmäärässä myös asiakkaiden kokoluokassa. Ropon palvelua hyödyntävät pk-yritysten lisäksi mm. laskutusvolyymiltaan massiiviset energiayhtiöt, terveyspalveluiden tarjoajat ja lehtitalot.

Telia Inmics-Nebula menestystarina Ropo Capital

Kasvavan volyymin myötä myös teknologian tulee kehittyä ja mahdollistaa liiketoiminnan skaalautuvuus ja joustavuus. Yrityksellä oli tarve ICT-kumppanille, jonka kanssa palvelun kehittäminen sujuu yhteisvoimin.

Kumppaniksi valikoitui Telia Inmics-Nebula, jonka kanssa Ropo Capital on tehnyt yhteistyötä jo vuodesta 2011. Telia Inmics-Nebulan ammattilaiset pystyivät vakuuttamaan Ropo Capitalin teknologiajohtajan Ilkka Sammelvuon osaamisellaan ja avoimuudellaan. Eri pilvipalveluvaihtoehdot mahdollisuuksineen ja rajoitteineen käytiin avoimesti läpi.

Pilvipalveluratkaisuksi valittiin yhdessä kotimainen, avoimeen lähdekoodiin perustuva INcloud 9, joka mahdollistaa skaalautuvan liiketoiminnan tekemisen. INcloud 9 -ympäristö on tuonut Ropo Capitalille ketterän alustan oman palvelun kehittämiselle.

”Lähdimme viemään palvelua pilvialustalle kasvun, tehon ja skaalautuvuuden vuoksi”, Sammelvuo kiteyttää. Kumppani päätettiin kilpailuttaa. ”Telia Inmics-Nebula oli kumppaniksi lopulta luonnollinen valinta, koska asiat ovat toimineet hyvin ja nopeasti, ja yritys hoitaa asiakkaitaan sitoutuneesti ja kehitystä tehdään yhdessä, tiiviissä vuorovaikutuksessa.

Näillä ratkaisimme Ropo Capitalin haasteet

ribbon

INcloud 9

OpenStack-teknologiaan perustuva INcloud 9 -pilvipalvelu on moderni vaihtoehto omalle infrastruktuurille. Käytön mukaan veloitettavan pilvialustan skaalautuvuus, kustannustehokkuus ja laajat toiminnallisuudet riittävät pitkälle tulevaisuuteen.

Lue lisää

ribbon

Projekti- ja konsultointipalvelut

Pysyäkseen kilpailukykyisenä yritykset tarvitsevat monipuolista ICT-osaamista, jonka myötä järjestelmien ja toiminnan uusiminen sujuu muitta mutkitta. 

Lue lisää