Telia Inmics-Nebula menestystarina sukkamestarit.fi

Sukkamestarit

IT-asiat eivät kiristä sukkavalmistajan hermoja

Haluatko kuulla lisää palveluidemme luomista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä. 

 

Sukkatehdas luottaa IT-asioissa ammattilaisiin

Suomen suurin sukkavalmistaja haluaa keskittyä omaan kehitystyöhönsä ja jättää IT-asiat ammattilaisille. Yritykselle on elintärkeää toimiva sanomanvälitys ja IT-palveluiden luotettavuus.

Ylöjärveläinen Sukkamestarit Oy perustettiin vuonna 1996. Tällä hetkellä yritys käynnistelee vientiä ulkomaille. Sukkamestarit on Suomen suurin sukkavalmistaja, jonka tehtaalta valmistuu yli puolet kotimaisista sukista sekä urheilu- ja vapaa-ajan vaatetusta. Yksi tärkeistä elementeistä on verkkokauppa. Sanomanvälityspuoli on Sukkamestareille kriittinen; tavaran täytyy lähteä juuri oikeina määrinä ja oikeana aikana oikeisiin paikkoihin ja järjestelmän täytyy toimia joka tilanteessa.

Sukkamestarit Oy:n tehtaanjohtaja Jani Tarkki sanoo, että yritykselle tärkeintä IT-palveluissa on luotettavuus. ”Koko tuotantoa, laskutusta ja tilausliikennettä ohjataan järjestelmällä. Manuaalisesti ei tehdä juuri mitään, joten luotettavuus ja toimivuus ovat avaimet meidän tarpeisiimme”, Tarkki kertoo.
 

 

Telia Inmics-Nebula menestystarina Sukkamestarit

Palvelu on toimiva, kun sitä ei näy

Yhteistyötä on takana parisen vuotta ja palveluista yrityksellä on käytössään INsupport-ylläpitopalvelu ja INwatch-valvontapalvelu, jotka pitävät huolta siitä, että kaikki toimii 24/7. Jani Tarkki toteaakin, että palvelu on toimiva silloin, kun se ei varsinaisesti näy yrityksen arjessa.

”Kaikki palvelut ja järjestelmät, kuten ERP eli toiminnanohjausjärjestelmä, RFID, eli radiotaajuinen etätunnistus sekä sanomaliikenne on räätälöity juuri meidän käyttöömme sopiviksi. Kun asiat tapahtuvat jatkuvasti taustalla, niihin voi luottaa. Service Desk on aina ajan tasalla. Voin itse keskittyä kehitystyöhön ja muihin tehtäviin. Telia Inmics-Nebulan mukaantulon jälkeen häiriötilanteita ei ole oikeastaan ollut ja manuaalinen omavalvonta on ihan minimaalista”, Tarkki pohtii.

Nyt ajankohtainen ulkomaanviennin käynnistäminen ei Jani Tarkin mukaan vaikuta ainakaan toistaiseksi yrityksen ICT:hen. ”Jossain vaiheessa saatetaan tehdä kenties uusia sanomaliikenneratkaisuja, mutta se on nykyisen laajentamista”, hän sanoo

Telia Inmics-Nebula menestystarina Sukkamestarit

Näillä palveluilla tuemme Sukkamestareiden kasvua

ribbon

INwatch-valvontapalvelu

INwatch-valvontapalvelun avulla saat reaaliaikaisen näkymän koko ICT-ympäristösi tilaan, oli se sitten paikallisessa konesalissa tai julkisessa pilvipalvelussa. Palvelun avulla voit ennaltaehkäistä katkoksia palveluissasi ja turvata liiketoimintasi toiminnan viikon jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden.

Tutustu

ribbon

INsupport-ylläpitopalvelu

INsupport-ylläpitopalvelu vastaa vikatilanteiden hoitamisesta sovittujen vaste- ja ratkaisuaikojen puitteissa. Häiriötilanteessa palautamme yrityksesi ICT-järjestelmät pikaisesti toimintakuntoon ja pidämme yllä tietoturvaa sekä selvitämme häiriöiden aiheuttajat, olivat ne sitten omassa konesalissa tai julkisessa pilvipalvelussa.

Tutustu