Telia Inmics-Nebula menestystarina Vapo

Managed Cloud takaa Vapon pilviympäristön tehokkuuden ja toimivuuden

Haluatko kuulla lisää palveluidemme luomista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä.

Tiivistä yhteystyötä Vapon tarpeisiin

Inmicsin ja Vapon pitkä historia yhteistyökumppaneina on hyvin tiivis. Yritysten IT-asiantuntijat istuvat kuvaannollisesti samalla puolella pöytää.

Telia Inmics-Nebula menestystarinat Vapo

Vapo hallitsee pilviympäristöään tehokkaasti Managed Cloud -palvelulla

Alkuun Vapo rakensi uusia digitaalisia ratkaisujaan Microsoftin Azure-pilvipalvelualustalle. Pian huomattiin, että pilvipalvelun ketteryydestä huolimatta palvelun pyörittämiseen kaivattiin samanlaista ryhtiä kuin perinteisissä konesalipalveluissa. ”Lähdimme yhdessä Inmicsin kanssa kehittämään tätä palvelua, ja nyt se on ollut meillä jo jonkin aikaa. Olemme tyytyväisiä uuteen Managed Cloud -palveluun”, sanoo Vapon System Specialist Jussi Kataja.

Lue lisää

Telia Inmics-Nebula menestystarina Vapo

Näillä palveluilla ratkaisimme Vapon haasteet

ribbon

Managed Cloud

Managed Cloud -palveluun sisältyy kaikki, mitä tarvitset pilvipalveluidesi tehokkuuden ja toimivuuden varmistamiseksi, aina yrityksellesi sopivan pilviarkkitehtuurin rakentamisesta ympäristön valvontaan ja vikojen korjaamiseen. 

Lue lisää

ribbon

INhelp-käyttötuki

Täysin yrityskohtaisesti räätälöitävä INhelp-palvelumme tehostaa työntekijöidesi tuottavuutta ja ajankäyttöä tarjoamalla apua niin pienissä kuin suurissakin tietoteknisissä haasteissa, oli kyseessä sitten uuden mobiililaitteen käyttöönotto, Microsoft Excel -kaavan asettaminen tai www-selaimen käyttö.

Lue lisää