Telia Inmics-Nebula menestystarina Visma Software

VISMA SOFTWARE VALITSI PARHAAT KONESALIPALVELUT

Haluatko kuulla lisää palveluidemme luomista mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä.

 

KONESALIPALVELUT OSAAVALTA KUMPPANILTA

Visma Software Oy:n toimitusjohtaja Juha Mäntylä kertoo, että jatkuvasti kehittyvään sovelluspalveluun tarvitaan liikekumppani, joka haluaa viedä palvelua eteenpäin.

Toiminnanohjauksen, taloudenohjauksen ja asiakkuuksien hallinnan ohjelmistoratkaisuihin erikoistuneen Visma Software Oy:n sovelluspalveluna tarjoamat toiminnanohjausjärjestelmät kiinnostavat juuri nyt kovasti suomalaisia yrityksiä. Sovelluspalveluna hankittu ERP-palvelu tarkoittaa sitä, että asiakas ulkoistaa toiminnanohjausjärjestelmänsä omalta palvelimeltaan Visman käsiin.

Palvelu on kasvanut viime syksystä lähtien 20–30 prosentin huimassa kuukausitahdissa. Uusista asiakkaista jo 80 prosenttia ostaa ERP-palvelut mieluummin sovelluspalveluna kuin asentaa, päivittää ja ylläpitää itse toiminnanohjausjärjestelmäänsä omilta palvelimilta käsin.

”Palvelu on nähty vaivattomana ja turvallisena. Lisäksi olemme pysyneet kilpailukykyisenä”, Visma Software Oy:n toimitusjohtaja Juha Mäntylä summaa palvelun kasvun taustoja

 

Telia Inmics-Nebula menestystarina Visma Software

Ylläpitääkseen kilpailukykyään Visma Software Oy kilpailutti konesalipalvelut. Mittava siirtoprojekti Telia Inmics-Nebulan konesaleihin saatiin tehtyä aikataulussa.

”Meille oli tärkeää, että kumppanimme on luotettava ja osaava sekä keskittyy meihin liikekumppanina. Kun heidän kykynsä ja halunsa kehittää palvelua on kova, luotamme siihen, että asiakkaamme saavat parasta palvelua. Kilpailutimme myös hinnan. Tällä voimme turvata asiakkaillemme valvonta- ja ylläpitokulut kilpailukykyiseen hintaan”, Mäntylä kokoaa.

Lähes jokaisella yrityksellä on jonkinlainen toiminnanohjausjärjestelmä jo käytössään. Kun taloudelliset ajat ovat tiukat, ei järjestelmiä Mäntylän kokemuksen mukaan haluta vaihtaa, mutta niihin liittyviä palveluita halutaan tehostaa.

”Tässä on meillä yksi kasvumme syy. Kasvamme merkittävästi toimialan kasvua enemmän ja haluamme säilyttää tahdin Suomessa. Uskon, että oikeiden kumppaneiden kanssa tämä onnistuu”, kertoo Mäntylä.

Telia Inmics-Nebula menestystarina Visma Software

Visman 10 kovaa faktaa

1. Käyttö ajasta ja paikasta riippumatta

Järjestelmän käyttö onnistuu missä vain ajasta ja paikasta riippumatta. Yrityksesi henkilöstö pystyy tekemään töitä myös muualta, esimerkiksi kotoa tai työmailta käsin.

2. Kustannustehokkuus ja turvallisuus

Kun palvelimien ylläpito on ulkoistettu ammattilaiselle, säästyy samalla huomattava summa rahaa ja voit olla varma siitä, että yrityksesi tiedot ovat varmasti turvassa.

3. Varmuuskopioinnit

Säännöllisesti tehtävistä varmuuskopioinneista voi aina tarvittaessa palauttaa tärkeitä tietoja yrityksesi käyttöön.

4. Kilpailukykyisyys

Huolehdimme, että valvonta- ja ylläpitokustannukset pysyvät kilpailukykyisinä.

5. Muutosten ennakointi

Seuraamme kapasiteetin käyttöastetta ja suorituskykyä sekä pystymme laajentamaan ja ennakoimaan muutoksia.

6. Ei suuria investointeja ohjelmistolisensseihin ja päivityksiin

Palvelu sopii yrityksellesi, jos palvelimiin, ohjelmistolisensseihin ja päivityksiin ei haluta investoida suuria summia.

7. Ei turhaa aikaa ylläpitoon ja päivityksiin

Älä ylikuormita IT-osastoasi nykyisen ERP-järjestelmän ylläpidon ja päivitysten takia.

8. Turvallisuusluokitukset kunnossa

Kun yrityksen palvelin sijaitsee järjestelmän toimittajan konesalissa yrityksen oman varaston sijaan, on myös yhteys suojattu ja turvallisuusluokitusten mukainen. Konesaliin kulkee yleensä useita runkolinjoja, joten vaikka yksi menisikin jostain syystä poikki, tiedonsiirto ei katkea.

9. Edullista omaan palvelimeen nähden

Halpaako omalla palvelimella? Kun lasketaan kaikki laitteiston ja ohjelmistojen päivityksiin sekä ylläpitoon kulutettu aika, työ ja raha, nousevat kustannukset äkkiä paljon korkeammalle verrattuna sovelluspalveluna toimivan ERP:n kuukausimaksuun.

10. Käyttö ja järjestelmän ylläpito kuukausimaksuun

Omalta palvelimelta ulkoistukseen? Itse järjestelmän siirto aiheuttaa yleensä vain kertaluontoisen, tietokantojen siirrosta aiheutuneen kulun, mutta tavallisesti kaikki muu, kuten käyttö ja järjestelmän ylläpito kuuluvat kuukausimaksuun.

Näillä palveluilla ratkaisimme Visman haasteet

ribbon

INDATACENTER-KONESALIPALVELU

INdatacenter-konesalipalvelumme avulla sinun ei tarvitse investoida omiin palvelinkoneisiin eikä niiden ylläpitoon, vaan voit vuokrata tarvitsemasi kapasiteetin konesaleistamme. Vastaamme palvelininfrastruktuurisi käytettävyydestä sovituilla SLA-tasoilla ja voimme tarjota valvonnan ja reagoinnin vikatilanteisiin 24/7. 

Tutustu

ribbon

PROJEKTI-, KONSULTOINTI- JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

 Palvelumme mahdollistavat joustavan pääsyn monipuoliseen osaamiseemme. Meidän avullamme voit ulkoistaa rutiininomaisia asennustehtäviä ja saada erikoisosaamista uusimpiin teknologioihin ja projekteihin

Tutustu