ASIANTUNTIJA 24/7 VALVOMOON

Tavoitteenamme on olla luotettavin kumppani avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet tai jollaiseksi haluat kehittyä. Haemme nyt uusia asiantuntijoita Telia Inmics-Nebulan yötä päivää sykkivään sydämeen Helsingin 24/7 valvomoon.

ASIANTUNTIJA 24/7 VALVOMOON

Palvelutuotannon tiimimme vastaavat nimettyjen asiakkaiden pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista sekä niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Tässä tehtävässä toimit osana elintärkeää Service Operations Center 24/7 -tiimiämme, jossa kanssasi työskentelee rautaisia Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita. 

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat lyhyesti sekä omien sisäisten että ulkoisten asiakkaidemme palveluiden valvonta. Häiriötilanteen sattuessa ryhdyt nopeasti ratkaisemaan ongelmaa ja pyrit omatoimisesti palauttamaan tilanteen jälleen normaaliksi. Vastuullasi on myös häiriöiden dokumentointi ja niistä tiedottaminen. Tiimimme toimii vastuullisesti kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Työ on itsenäistä kolmivuorotyötä, jossa korostuvat tarkkaavaisuus, ammattimainen ote ja korkea paineensietokyky. 

TOIVOMME

Hallitset sujuvasti erilaiset palvelinympäristöt ja sinulla on perustietämys Linux/Unix-käyttöjärjestelmistä sekä Windows työasema- ja palvelinympäristöistä. Ymmärrät myös verkkotekniikan perusteet. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta nopeaa tilannekuvan hahmottamista ja päätöksentekoa. Pystyt siis säilyttämään tyyneytesi ja ratkaisemaan ongelmia tehokkaasti erilaisissa häiriötilanteissa. Sinulla on edellytykset työskennellä kolmessa vuorossa ja motivoidut palveluidemme sujuvuuden varmistamisesta. 

TARJOAMME

Meillä pääset työskentelemään kivassa porukassa yhdessä huippuosaajien kanssa. Opit päivittäin jotain uutta ja saat mukavan esimiehen, joka työskentelee itsekin osana tiimiä ja ymmärtää arkeasi. Teknologia kehittyy joka päivä ja meidän tulee pysyä kehityksen mukana. Tämä vaatii uusien tekniikoiden ja menetelmien opettelua päivittäin. Kannustamme jokaista tiimissä työskentelevää opiskelemaan uusia kiinnostavia asioita ja annamme tähän aina tarvittaessa myös tukea. 

Kolmivuorotyö mahdollistaa joustavan elämäntyylin ja antaa hyvän mahdollisuuden lisätienesteihin. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet ja etätyömahdollisuudet. Näiden lisäksi saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja kattavan liikunta- ja kulttuuriedun.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoa tehtävästä antaa 1.-2.8. Aki ”Santtu” Salminen, puh. 040 717 1821 tai aki.salminen@inmicsnebula.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta 1.9.2019 mennessä.

JÄTÄ HAKEMUS