Telia Inmics-Nebula avainasiakaspäällikkö

avainasiakaspäällikkö

Telia Inmics-Nebula on suomalainen ICT-palveluyritys ja asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria ja suuria yrityksiä. Haemme nyt Vaasan toimipisteeseemme avainasiakaspäällikköä tekemään myyntiä aktiivisella otteella.

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ vaasaan 

Avainasiakaspäällikkönä toimintasi kulmakivenä on aktiivinen B2B-ratkaisumyynti, joka sekä tuo uusia että kasvattaa olemassa olevia asiakkuuksia. Sinulle myyntityö tarkoittaa asiakkaan ongelman ratkaisemista palveluidemme avulla. Apunasi myyntityössä ovat parhaat konsulttimme, tuotepäällikkömme ja tekniset asiantuntijamme. Laadit yhdessä heidän kanssaan asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita vastaavia tarjouksia.

Uskomme, että vain tarjoamalla parasta asiakaskokemusta voimme menestyä. Tästä syystä asiakas on sinulle aina etusijalla.

TOIVOMME

Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta ja näyttöä B2B-ratkaisumyynnistä ja ict-palvelutuotannosta. Arvostamme myös teknistä ymmärrystä nykyaikaisista, yritystason ict-ratkaisuista. Sinulla on mahdollisesti kokemusta loppukäyttäjäpalveluista, yhteyspalveluista sekä pilvi- ja konesalipalveluista. Tunnet laajasti sekä perustietotekniikkaa että digitaalisia palveluja. Toki tuemme osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka vaativat vielä kehittymistä.

Synnynnäisenä myyjänä sinulla on hyvät esiintymis- ja viestintätaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Kunnioitat myös sellaista osaamista, joka eroaa omastasi ja pystyt kommunikoimaan luottamusta herättävästi, keskustelitpa teknisen asiantuntijan tai liiketoimintajohdon kanssa. Sinulla on innostava, sinnikäs ja energinen ote myyntiin ja kykenet itsenäiseen, yrittäjämäiseen työskentelyyn.

TARJOAMME

Meillä saat mahdollisuuden kasvattaa myyntiä ja uutta liiketoimintaa, oppia uusimmista teknologioista ja niiden mahdollistamista ratkaisuista sekä kehittyä ammatillisesti menestyvässä yrityksessä. Kollegoinasi on huippuosaava porukka ja takanasi ison konsernin tuki.

Tarjoamme sinulle onnistumisista palkitsevan bonusmallin ja joustavan, itsenäisen tavan työskennellä. Saat käyttöösi hyvät työvälineet ja koulutusta tukemaan kehittymistäsi ja osaamistasi. Lisäksi saat erinomaiset työsuhde-edut sisältäen muun muassa kattavamman työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä laajat liikunta- ja virkistysedut.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoa tehtävistä antaa aluejohtaja Max Koskela, p. 0400 864 775 tai max.koskela@inmicsnebula.fi. 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen alla olevasta linkistä 31.5.2019 mennessä!

 

Jätä hakemus