Open positions

AIKAA SIIHEN, MIKÄ MERKITSEE 

Valjastamme parhaat teknologiat asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi.

Minna Nuutinen:

"Vastuualueeseeni kuuluu kehittää julkisen pilven palveluita Telian asiakkaille. Voisin sanoa, että tämä on aika vauhdikas paikka, koska tässä ei ole aikaa pysähtyä. Palvelut kehittyvät hurjaa vauhtia ja sen vuoksi onkin oltava koko ajan hereillä. Uuden oppiminen saattaa välillä olla haastavaa, mutta meillä saa jatkuvaa koulutusta ja voi rauhassa perehtyä oman tuotealueen koulutuksiin ja sertifiointeihin. Lisäksi ympärillä on asiantuntijoita, joiden kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti. Parasta on sparrata kollegoiden kanssa ideoita ja antaa ajatuksen lentää. Näin saadaan aikaan tuloksia ja erinomaisia ratkaisuita asiakkaiden tarpeisiin".

Minna työskentelee Business Development Managerina Public Cloud Services -tiimissä. Minna syttyy erinomaisesta asiakaskokemuksesta, joka syntyy tiimin yhteispelillä. Erityisen taitava Minna on Microsoft 365 -järjestelmän tuottavuuden parantamisessa sekä tietoturvapalveluissa. Ehkä sinunkin urasi voisi olla pilvipalveluiden parista?

Lue lisää

Minna Nuutinen

Markus Hedenstam:

Nykyistä rooliaan Markus pitää mieluisimpana tehtävänään koskaan. ”Apple Business Managerina toimiminen on lähellä sydäntäni ja saan toimia erittäin mielekkäiden tehtävien parissa. Käyttökokemus on Applen laitteilla ylivertainen ja tämä on vain korostunut korona-aikana, kun laitteiden käyttöönotto ja hallinta on aidosti paikkariippumatonta sekä modernia.”

Markus nostaa esille myös Applen suunnitteleman ja viime vuonna julkaiseman M1-järjestelmäpiirin. ”Se aloitti tietokonemaailmassa mullistuksen, jollaista ei olla nähty vuosiin tai jopa vuosikymmeniin. Arkkitehtuurin vaihtuminen Intelin x86:sta mobiililaitteista tuttuun ARM-arkkitehtuuriin tuo yrityksiin huimia parannuksia työnkulkuun, käyttökustannuksiin, hankintakustannuksiin sekä vihreisiin arvoihin.”

Markus toimii Apple Business Managerina ja vastaa Applen ja Telia Inmics-Nebulan välisestä kumppanuudesta. Kumppanuuden ympärille rakennetussa tiimissä on teknisten kyvykkyyksien lisäksi osaamista myynnistä, markkinoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä. Ehkä sinunkin urasi voisi olla meillä?

Lue koko tarina

101 tarinaa_Markus

Valjastamme edistyksellisimmät IT-teknologiat mahdollistamaan asiakkaidemme digitaalisen liiketoiminnan sekä sujuvan arjen.

Uteliaisuuden lisäksi vaalimme

Rohkeutta

Meillä rohkeus tarkoittaa, että olet oma itsesi. Ihmiset luovat kulttuurin ja kulttuuri voi olla aito vain, jos voit tuoda siihen mukaan koko persoonasi. Uskallamme luoda uusia ratkaisuja ja tehdä asioita, joita ei ole tehty koskaan aiemmin. Uskallamme olla erilaisia ja kertoa mielipiteemme. We dare.

Välittämistä

Olemme kaikki samanarvoisia ja yhtä isoa perhettä. Meille se tarkoittaa, että välitämme toisistamme ja autamme toisiamme. Usein se tarkoittaa hyväntahtoista naljailua ja asioiden sanomista suoraan ilman korulauseita. Meillä saa kokeilla, epäonnistua ja oppia. Kehitämme osaamistamme yhdessä. We care.

Mutkattomuutta

Haluamme kehittää palveluita, jotka yksinkertaistavat elämää. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaalle huolettomampia työpäiviä ja vapauttaa aikaa omaan ydinliiketoimintaan. Haluamme poistaa hidasteita ja hukkaa myös omasta toiminnastamme, tekemällä kaiken aina pikkuisen paremmin kuin eilen. We simplify.

Hyvinvoiva ihminen on voimavaramme

Tässä on seuraava suuri mahdollisuutesi

Urapolku on auki mm. pilvipolulle, vai olisiko sinun urapolkusi meillä muissa asiantuntijatehtävissä ? 

 

Telia Inmics-Nebula on Telian B2B-perheeseen kuuluva ICT-yritys, jolla on vankkaa kokemusta pilvipalveluiden, edistyksellisten ICT-ympäristöjen ja loppukäyttäjäpalveluiden tuottamisesta. Katso, mitä Aleksi Berghem, Kari Lehtonen, Eero Hallman ja Minna Nuutinen kertovat työskentelystä pilvipolulla.

Vastuullisuus

Etäkokous

Vastuu työntekijöistämme

Otamme vastuun ihmisistä ja teemme työtä sen eteen, että olemme turvallinen työpaikka, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Lue lisää 

Metsä

Ympäristövastuu

Tavoitteenamme on pienentää ympäristöjalanjälkeämme vähentämällä päästöjä ja parantamalla energiatehokkuutta sekä edistämällä kiertotaloutta.

Lue lisää

Yhdessä

Osa arkeamme

Saavutamme enemmän, kun toimimme #yhdessä ympäristön, digitaalisen osallistamisen sekä yksityisyyden ja turvallisuuden eteen.

Lue lisää

Jatkuva kehittyminen ja oppiminen muuttuvassa maailmassa on meille tärkeää. 

Telia Inmics-Nebula

Kymmenen paikkakuntaa

Palvelemme asiakkaitamme ja tarjoamme uramahdollisuuksia koko Suomen laajuudella, olit sitten Helsingissä, Jyväskylässä, Vaasassa tai vaikkapa Oulussa.

Kollegat tukenasi

Meillä työskentelee miltei 600 alan ammattilaista eri puolilla Suomea, ja lisää kasvua on näköpiirissä. 

Suomen paras Service Desk

Huipputiimimme valittiin Yhteys 2020 -konferenssissa järjestetyssä Vuoden Service Desk -kilpailussa jo toistamiseen valtakunnan parhaimmaksi.

Työympäristössämme on turvallista yrittää, onnistua ja kehittää.

ESITTELYVIDEO

Service Deskin palkittu tiimi puhaltaa yhteen hiileen

Minkälaista on arki vuoden parhaaksi valitussa Service Deskissä ja millaisia IT-pulmia tiimi pääsee ratkomaan? Kurkkaa videolta!