Inmics-Nebula avoimat työpaikat

Hyvinvoiva ihminen on voimavara

Tervetuloa kotiin – seuraavaan suureen mahdollisuuteesi.

Huumorin lisäksi vaalimme

Rohkeutta

Meillä rohkeus tarkoittaa, että olet oma itsesi. Ihmiset luovat kulttuurin ja kulttuuri voi olla aito vain, jos voit tuoda siihen mukaan koko persoonasi. Uskallamme luoda uusia ratkaisuja ja tehdä asioita, joita ei ole tehty koskaan aiemmin. Uskallamme olla erilaisia ja kertoa mielipiteemme. We dare.

Välittämistä

Olemme kaikki samanarvoisia ja yhtä isoa perhettä. Meille se tarkoittaa, että välitämme toisistamme ja autamme toisiamme. Usein se tarkoittaa hyväntahtoista naljailua ja asioiden sanomista suoraan ilman korulauseita. Meillä saa kokeilla, epäonnistua ja oppia. Kehitämme osaamistamme yhdessä. We care.

Mutkattomuutta

Haluamme kehittää palveluita, jotka yksinkertaistavat elämää. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaalle huolettomampia työpäiviä ja vapauttaa aikaa omaan ydinliiketoimintaan. Haluamme poistaa hidasteita ja hukkaa myös omasta toiminnastamme, tekemällä kaiken aina pikkuisen paremmin kuin eilen. We simplify.

Azure-konkari Jesse Rantala: ”Pilviarkkitehti toimii usein osana asiakkaan pilvitiimiä”

Kysyimme Azure-arkkitehdiltamme Jesse Rantalalta, minkälaisten konsultointikeikkojen parissa hän on työskennellyt viime aikoina. Jesse kirjoittaa blogissa mielenkiintoisimmista asiakastoteutuksistaan ja pohtii samalla alan kehityssuuntia.

Lue lisää

 

Jesse Rantala
ESITTELYVIDEO

Service Deskin palkittu tiimi puhaltaa yhteen hiileen

Minkälaista on arki vuoden parhaaksi valitussa Service Deskissä ja millaisia IT-pulmia tiimi pääsee ratkomaan? Kurkkaa videolta!

URATARINA

KIPINÄ JOHDATTI TOPIN Vuoden Service Deskiin

Service Desk -palveluamme vetävästä Topista löytyy hänen mukaansa roppakaupalla savolaista lupsakkuutta ja hieman ehkä sitä kuuluisaa kierouttakin. Uransa huippuhetkeksi hän mainitsee erään suuren asiakkaan haastavan käyttöönottoprojektin, joka meni uskomattoman hyvin putkeen. 

Tutustu Topiin

Telia Inmics-Nebula uratarina Topi

Telia Inmics-Nebula pähkinänkuoressa

ribbon

Kappale kauneinta IT-historiaa

Lue Nebulan ja Inmicsin tarinat yrityssivultamme ja tutustu meihin lisää.

Lue lisää

ribbon

Kaveri sinä olet tähti

Telia Inmics-Nebula on nyt yhden brändin alla. Tutustu tarkemmin asiantuntijoihimme.

Tsekkaa video