Telia Inmics-Nebula avoimet työpaikat

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Projekti- ja konsultointiyksikkömme vastaa nimettyjen asiakkaiden pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta sekä palvelunhallinnasta. Asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Projektimme kattavat laajasti mitä tahansa palveluihimme liittyvää pilvikonsultoinnista ja migraatioista aina O365-käyttöönottoihin, palvelinten hallintaan tai työasemien elinkaarenhallinnan ulkoistuksiin.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Tässä projektipäällikköroolissa toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa, vastaten asiakkaille toimitettavien projektien läpiviennistä yhdessä asiantuntevan projektiryhmän kanssa. Huolehdit projektien kustannus- ja aikatauluseurannasta sekä raportoinnista. Toimit asiakkaiden lisäksi läheisessä yhteistyössä myynnin ja palvelutuotannon kanssa. Projektit ovat erittäin monipuolisia ja vaihtelevia kestoltaan, mutta tyypillisesti noin 2-3 kk mittaisia. Toimenkuvaa voidaan myös muokata kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Toimipisteesi voi sijaita Helsingissä, Lahdessa, Tampereella tai Jyväskylässä.

TOIVOMME

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset 

  • muutaman vuoden kokemusta projektipäällikön tehtävistä ict-alalla 
  • kokemusta ja näyttöä onnistuneista ict-käyttöönottoprojekteista
  • it-infran, tietoliikennepalveluiden, palvelin- ja kapasiteettipalveluiden sekä loppukäyttäjäpalveluiden ja käyttäjähallinnan tuntemusta
  • paineensietokykyä ja itsenäistä työskentelyotetta 
  • hyviä kommunikointitaitoja ja kykyä tuottaa selkeää materiaalia
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme myös sertifioitua projektiosaamistasi.

TARJOAMME

Meillä saat mielenkiintoisia haasteita monipuolisten asiakkuuksien ja projektien parissa, mikä avaa sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti ict-projektien moniosaajaksi. Myös palvelupäällikön tehtäviin kasvaminen on mahdollinen urapolku. Pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijaporukkaa, joka koostuu eri teknologioiden huippuosaajista. Voimme luvata sinulle avoimen ja mukavan työilmapiirin menestyvässä yrityksessä. Saat myös palkan päälle tietenkin hyvät työvälineet ja nykyaikaiset etätyökäytännöt, erittäin laajan työterveyshuollon vapaa-ajan tapaturmavakuutuksineen sekä kattavat kulttuuri- ja liikuntaedut.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta 4.8.2019 mennessä!

Lisätietoa tehtävästä antaa Hannu Lindeman ajalla 29.7.-2.8. numerosta 040 754 6794 tai sähköpostitse hannu.lindeman@inmicsnebula.fi.

Jätä hakemus