Blogi

03.08.2022 - Blogi

Löysin it-alalta innostavan suunnan uralleni

Aloitin Telia Inmics-Nebulassa avainasiakkuuspäällikkönä tammikuussa 2021. Kuulin avoimesta työpaikasta tuttavani kautta ja innostuin, sillä tiesin yhtiössä olevan monipuolista osaamista. Minulla oli aiempaa kokemusta myynnistä ja intoa kehittää itseäni ja näillä onnistuin vakuuttamaan työhaastattelussa.
Lue lisää
08.07.2022 - Blogi

Ajatuksia asiakkaista ja asiakkaan saappaista

”Asiakkaan saappaisiin asettautuminen antaisi näkökulmaa, mikä on ongelmana”
Lue lisää
30.06.2022 - Blogi

Windows Autopilot - vianselvitys

Työskentelen Telia Inmics-Nebulalla ratkaisuarkkitehtinä päätelaitehallinnan parissa. Teen nykyisin pääosin Intune -käyttöönottoja asiakkaillemme. Minulla on yli 10 vuoden tausta SCCM:n, eli ConfigMgr:n kanssa, ja pilveistymisen myötä olen pari vuotta sitten laajentanut osaamistani myös Intunen ja Autopilotin puolelle. Olen syväosaaja ja käytän paljon aikaa teknologioiden hands-on opiskeluun sekä testaamiseen. 
Lue lisää
14.06.2022 - Blogi

Aktiivinen innovaatiotoiminta luo pohjan tulevaisuuden ICT-palveluille

Yrityksen innovatiivinen kulttuuri kannustaa yksittäisiä työntekijöitä haastamaan omia tehtäviään ja miettimään, miten omaa työskentelyään voisi kehittää tuottavammaksi. Telia Inmics-Nebulan innovaatiomanageri Sami Tuomi ratkoo päivittäin asiakkaiden ongelmia yhdessä teknologia-asiantuntijoiden kanssa.
Lue lisää
08.06.2022 - Blogi

World Wide Developers Conference (WWDC) 2022

Apple piti jälleen Maanantai-iltana vuotuisen keynote-esityksen, joka aloittaa Applen viikon kestävän 2022 World Wide Developer-konferenssin.
Lue lisää
07.06.2022 - Blogi

Uudet työt alkuun iPadilla

Keväällä olin aloittamassa uudet hommat, uudessa työpaikassa Telia Inmics-Nebulalla. Olin päättänyt, että aloitan työskentelyn tällä kertaa eri tavalla, aiempien kokemusten tuoman opin ansiosta. Aloitin verkostoitumalla kollegoihin, asiakkaisiin ja kumppaneihin ja jätin laajan järjestelmien syövereihin uppoutumisen myöhempään ajankohtaan.
Lue lisää
27.05.2022 - Blogi

Markus tekee it-alan unelmatyötä

Markus Hedenstam (kuvassa Markus memojina) oli vuonna 1999 juuri pätevöitynyt Microsoft System Certified Engineeeriksi (MCSE) aloittaessaan Soneran palveluksessa ja ura it-alalla lähti vauhdikkaasti liikkeelle kansainvälisten tehtävien äärellä.
Lue lisää
16.05.2022 - Blogi

Uusia Tuulia

Minua inspiroi työn tekemisessä itseni haastaminen, uuden oppiminen ja ongelmien ratkaisu. Ennen kuin siirryin Telialle, minulla oli jo hetken aikaa pyörinyt ajatus päässä siitä, miten haluaisin kehittää omaa uraani. 
Lue lisää
04.05.2022 - Blogi

Keskitetty laitehallinta parantaa turvallisuutta ja helpottaa loppukäyttäjien arkea 

Maailmanlaajuinen pandemia ajoi tietotyöläiset pikavauhdilla kotikonttoreille ja pois yrityksen sisäverkosta. Turvallinen ja tuottava etätyö vaatii kuitenkin niin pilvi- ja verkkoratkaisujen kuin loppukäyttäjien päätelaitteiden tarkastelua.  
Lue lisää
21.02.2022 - Blogi

Julkipilven tietoturvaan luotetaan ja luottokumppania tarvitaan 

Amazon Web Services Finland selvitti¹ kumppaneidensa ja tutkimusyhtiö Funnelin kanssa vuonna 2021, miten keskikokoisissa ja suurissa yrityksissä käytetään julkipilvipalveluita. It-yksiköissä ja liiketoimintojen johtotehtävissä teollisuudessa, kaupanalalla ja rahoitussektorilla toimivat henkilöt luottavat julkipilven tietoturvaan ja turvautuvat osaavaan luottokumppaniin.  
Lue lisää