Blogi

27.06.2019 - Blogi

Myrskyn runtelema Mosambik toipuu tietotekniikan tuella

Järjestelmäasiantuntija ja Punaisen Ristin avustustyöntekijä Lauri varmistaa, että tietotekniikka ja toimivat verkkoyhteydet auttavat avun perille
Lue lisää
12.06.2019 - Blogi

State of the Cloud 2019 -kysely paljastaa pilvipalveluiden trendit: Julkisen pilven suosio kasvaa ja pilvipalveluiden optimoinnilla haetaan kustannussäästöjä

Tammikuussa kahdeksatta kertaa julkistettu RightScalen pilvimaailman trendejä tarkasteleva State of the Cloud -kysely keskittyi IaaS- ja PaaS-ratkaisuihin.
Lue lisää
10.06.2019 - Blogi

Hankkimassa tietokoneita yritykselle? Huomioi nämä asiat tietoturvassa

Yli 500 000 – niin monta uutta haittaohjelmaa julkaistaan päivittäin. Samaan aikaan verkkohyökkäysten määrä kaksinkertaistuu vuosittain.
Lue lisää
29.05.2019 - Blogi

Seitsemän syytä panostaa Service Deskiin – hyvä palvelu säästää asiantuntijoidesi työaikaa ja yrityksesi kassaa

Työn arjessa väkesi jää tietokoneensa armoille – sähköposti ei toimi, selain jumittaa tai tiedostot eivät päivity. Toimimattomat sovellukset ja palvelut rapauttavat nopeasti liiketoiminnan tuloksen ja loppuasiakkaan tyytyväisyyden.
Lue lisää
27.05.2019 - Blogi

IT:llä on paikkansa myös kriisiolosuhteiden keskellä – Järjestelmäasiantuntija Lauri Järvinen lähti Mosambikiin avustustyöntekijäksi

Järjestelmäasiantuntijana työskentelevä Lauri Järvinen lähti Mosambikiin Punaisen Ristin delegaatiksi, tukemaan paikallisia avustustyöntekijöitä IT- ja tietoliikenneasioissa. Lauri kirjoittaa kokemuksistaan ja IT:n merkityksestä hirmumyrskystä toipuvassa ympäristössä.
Lue lisää
22.05.2019 - Blogi

Nykytyön pahin vihollinen vaanii kaikkialla – kärsitkö sinäkin IT-stressistä?

Salasana hukassa, ohjelma kaatuu tai ei käynnisty, presentaatioteknologia pettää, virus iskee koneeseen… Aika tavallista varsinkin tietotyöläisille. Ja sekös stressaa, ihan tutkitusti.
Lue lisää
14.05.2019 - Blogi

Tiesithän tämän tietoturvasta pilvipalvelua ostaessasi?

Pilvipalveluiden myötä it-palveluiden ostamisesta on tullut helpompaa. IaaS-, PaaS- tai SaaS-ratkaisun käyttöönotto voi olla kustannustehokasta, mutta niiden huolimattomaan käyttöön liittyy riskejä. Siksi pilvipalveluja käyttävien yritysten on hyvä ymmärtää tietoturvaan liittyvät vastuunsa ja velvollisuutensa.
Lue lisää
10.05.2019 - Blogi

IT-arkkitehtitiimiä vetävä Paula Kivelä on kasvanut yrityksen mukana

Paula Kivelä, Architect Team Manager  
Lue lisää
06.05.2019 - Blogi

Office 365 -palvelun avulla säästät aikaa ja rahaa – näin valitset yrityksellesi sopivan paketin

Oikein valitun Office 365 -paketin avulla käytät työaikasi fiksummin, säästät IT-kuluissa pitkän pennin, parannat yrityksesi tietoturvaa ja varmistat, että laitteet ja ohjelmat ovat aina ajan tasalla.
Lue lisää
02.05.2019 - Blogi

IT-infran uudistajan opas: vaihtoehdot ja vertailu

Kun on tullut aika uudistaa IT-infraa, saattaa valinta eri vaihtoehtojen välillä tuntua vaikealta. Yhtä, jokaiselle yritykselle sopivaa vastausta ihanteellisesta IT-infrasta ei ole, sillä siihen vaikuttavat yrityksesi liiketoiminnan tarpeet ja toisaalta IT:n tehokkuusvaatimukset.
Lue lisää