Blogi

20.03.2023 - Blogi

Tietoturva koskettaa meitä kaikkia

Tietoturvasta puhutaan yhä enemmän, eikä ihme. Tietomurrot ja tietojenkalastelu ovat lisääntyneet huomattavasti viime vuosina ja niiden aiheuttamat haitat voivat olla organisaatioissa huomattavia. Tietomurrot eivät ole pelkästään taloudellinen uhka, vaan ne voivat myös vaarantaa henkilöiden yksityisyyden ja turvallisuuden. Tietoturvan merkitys korostuu jatkuvasti ja kasvaa entisestään, kun yhä useampi toimii verkossa.
Lue lisää
27.02.2023 - Blogi

Kiitos

Maailmassa on aina uutta tutkittavaa, ja olen päättänyt ottaa selvää, mitä sillä olisi minulle seuraavaksi tarjottavaa. Ojennan Telia Inmics-Nebula toimitusjohtajan tehtävät 1.3.2023 alkaen hyvälle kollegalleni Pasi Mehtoselle, jonka kanssa olemme tunteneet ja työskennelleet yhdessä jo pitkään, ja tiedän hänen pitävän huolta asiakkaistamme.
Lue lisää
14.02.2023 - Blogi

Vältä muistin ylikuormitusta, käytä digitaalista muistikirjaa

Pystytkö kertomaan ulkomuistista, mistä keskustelitte kuukausi sitten asiakkaan kanssa? Entä muistatko, keitä oli palaverissa, ja mistä asioista silloin sovittiin?  
Lue lisää
28.12.2022 - Blogi

Microsoft Intune -virheet

Windows Autopilot esiteltiin ja julkaistiin vuonna 2018. Pilviympäristöjen infrastruktuuri päivittyy nykyään kovaa vauhtia. Microsoft Intuneen, joka on myös Windows-hallinnan pilvialusta, tulee uusia ominaisuuksia jopa kuukausittain. Tämän takia ympäristöjä ei saisi jättää oman onnensa nojaan, kun ne on ensimmäisen kerran otettu käyttöön, vaan kehitystä on seurattava ja uusia ominaisuuksia on arvioitava koko ajan.  
Lue lisää
01.12.2022 - Blogi

Kehitys ja muutos onnistuu yhdessä tekemällä

Aloitin Telia Inmics-Nebulalla (TIN) vuonna 2019 projektipäällikkönä. Projektipäällikön työssä toteutin erilaisia palveluprojekteja sekä asiakastyötä. Kerrytin kolmen vuoden ajan talon sisältä kokemusta näissä tehtävissä, ja näin mahdollisuuden edetä uusiin haasteisiin samassa yrityksessä. Kesäkuussa 2022 otin vastaan uuden roolin Cloud and Data Solution- yksikössä Business Development Managerina (BDM).
Lue lisää
03.11.2022 - Blogi

It-alalla saa haastaa itsensä joka päivä

Nykyinen positioni Telia Inmics-Nebulalla (TIN) osui eteeni täysin sattumalta - entinen työkaverini jakoi LinkedInissä julkaisun, jossa kertoi etsivänsä työparia it-myynnin tiimiin. Otin yhteyttä ja muutaman viikon päästä työsopimus oli allekirjoitettuna, ja pian koitti myös ensimmäinen työpäiväni TINillä.
Lue lisää
06.10.2022 - Blogi

Pilviarkkitehdin työ toteutti pitkäaikaiset haaveet

Polkuni it-taloon ja Telia Inmics-Nebulalle (TIN) ei ole ehkä ollut se ihan perinteisin, vaikka olen ollut lapsuudesta lähtien intohimoinen tietotekniikan harrastaja. Haaveilin pitkään urasta it:n parissa, mutta tämä on ensimmäinen työpaikkani it-alalla. 
Lue lisää
24.08.2022 - Blogi

It-asiantuntijatalon vahva oppimiskulttuuri luo kestävää kilpailuetua

Positiivinen ja vahva oppimiskulttuuri on yrityksen kallisarvoista aineetonta pääomaa, jolla parhaimmillaan rakennetaan omanlainen ja kestävä kilpailuetu. Näin me uskomme TINissä ja olemmekin lähteneet rakentamaan osaamisen kehittämistä systemaattisesti ja pitkällä tähtäimellä. Kasvuyhtiönä ja asiantuntijatalona suunnitelmallinen panostus jokaiseen työntekijään on osa tätä matkaa.
Lue lisää
03.08.2022 - Blogi

Löysin it-alalta innostavan suunnan uralleni

Aloitin Telia Inmics-Nebulassa avainasiakkuuspäällikkönä tammikuussa 2021. Kuulin avoimesta työpaikasta tuttavani kautta ja innostuin, sillä tiesin yhtiössä olevan monipuolista osaamista. Minulla oli aiempaa kokemusta myynnistä ja intoa kehittää itseäni ja näillä onnistuin vakuuttamaan työhaastattelussa.
Lue lisää
08.07.2022 - Blogi

Ajatuksia asiakkaista ja asiakkaan saappaista

”Asiakkaan saappaisiin asettautuminen antaisi näkökulmaa, mikä on ongelmana” Yllä oleva lausahdus on suora palaute huhtikuulta eräältä asiakkaaltamme, ja hän osuu kyllä naulan kantaan. Asiakkaan saappaisiin asettautuminen ei aina ole helppoa, vaikka paljon siitä puhumme ja pyrimme tekemisiemme kautta sitä kehittämään ja parantamaan.
Lue lisää