Blogi

03.11.2022 - Blogi

It-alalla saa haastaa itsensä joka päivä

Nykyinen positioni Telia Inmics-Nebulalla (TIN) osui eteeni täysin sattumalta - entinen työkaverini jakoi LinkedInissä julkaisun, jossa kertoi etsivänsä työparia it-myynnin tiimiin. Otin yhteyttä ja muutaman viikon päästä työsopimus oli allekirjoitettuna, ja pian koitti myös ensimmäinen työpäiväni TINillä.
Lue lisää
06.10.2022 - Blogi

Pilviarkkitehdin työ toteutti pitkäaikaiset haaveet

Polkuni it-taloon ja Telia Inmics-Nebulalle (TIN) ei ole ehkä ollut se ihan perinteisin, vaikka olen ollut lapsuudesta lähtien intohimoinen tietotekniikan harrastaja. Haaveilin pitkään urasta it:n parissa, mutta tämä on ensimmäinen työpaikkani it-alalla. 
Lue lisää
24.08.2022 - Blogi

It-asiantuntijatalon vahva oppimiskulttuuri luo kestävää kilpailuetua

Positiivinen ja vahva oppimiskulttuuri on yrityksen kallisarvoista aineetonta pääomaa, jolla parhaimmillaan rakennetaan omanlainen ja kestävä kilpailuetu. Näin me uskomme TINissä ja olemmekin lähteneet rakentamaan osaamisen kehittämistä systemaattisesti ja pitkällä tähtäimellä. Kasvuyhtiönä ja asiantuntijatalona suunnitelmallinen panostus jokaiseen työntekijään on osa tätä matkaa.
Lue lisää
03.08.2022 - Blogi

Löysin it-alalta innostavan suunnan uralleni

Aloitin Telia Inmics-Nebulassa avainasiakkuuspäällikkönä tammikuussa 2021. Kuulin avoimesta työpaikasta tuttavani kautta ja innostuin, sillä tiesin yhtiössä olevan monipuolista osaamista. Minulla oli aiempaa kokemusta myynnistä ja intoa kehittää itseäni ja näillä onnistuin vakuuttamaan työhaastattelussa.
Lue lisää
08.07.2022 - Blogi

Ajatuksia asiakkaista ja asiakkaan saappaista

”Asiakkaan saappaisiin asettautuminen antaisi näkökulmaa, mikä on ongelmana”
Lue lisää
30.06.2022 - Blogi

Windows Autopilot - vianselvitys

Työskentelen Telia Inmics-Nebulalla ratkaisuarkkitehtinä päätelaitehallinnan parissa. Teen nykyisin pääosin Intune -käyttöönottoja asiakkaillemme. Minulla on yli 10 vuoden tausta SCCM:n, eli ConfigMgr:n kanssa, ja pilveistymisen myötä olen pari vuotta sitten laajentanut osaamistani myös Intunen ja Autopilotin puolelle. Olen syväosaaja ja käytän paljon aikaa teknologioiden hands-on opiskeluun sekä testaamiseen. 
Lue lisää
14.06.2022 - Blogi

Aktiivinen innovaatiotoiminta luo pohjan tulevaisuuden ICT-palveluille

Yrityksen innovatiivinen kulttuuri kannustaa yksittäisiä työntekijöitä haastamaan omia tehtäviään ja miettimään, miten omaa työskentelyään voisi kehittää tuottavammaksi. Telia Inmics-Nebulan innovaatiomanageri Sami Tuomi ratkoo päivittäin asiakkaiden ongelmia yhdessä teknologia-asiantuntijoiden kanssa.
Lue lisää
08.06.2022 - Blogi

World Wide Developers Conference (WWDC) 2022

Apple piti jälleen Maanantai-iltana vuotuisen keynote-esityksen, joka aloittaa Applen viikon kestävän 2022 World Wide Developer-konferenssin.
Lue lisää
07.06.2022 - Blogi

Uudet työt alkuun iPadilla

Keväällä olin aloittamassa uudet hommat, uudessa työpaikassa Telia Inmics-Nebulalla. Olin päättänyt, että aloitan työskentelyn tällä kertaa eri tavalla, aiempien kokemusten tuoman opin ansiosta. Aloitin verkostoitumalla kollegoihin, asiakkaisiin ja kumppaneihin ja jätin laajan järjestelmien syövereihin uppoutumisen myöhempään ajankohtaan.
Lue lisää
27.05.2022 - Blogi

Markus tekee it-alan unelmatyötä

Markus Hedenstam (kuvassa Markus memojina) oli vuonna 1999 juuri pätevöitynyt Microsoft System Certified Engineeeriksi (MCSE) aloittaessaan Soneran palveluksessa ja ura it-alalla lähti vauhdikkaasti liikkeelle kansainvälisten tehtävien äärellä.
Lue lisää