Blogi
Written by
Jasmin Aunttila
Jasmin Aunttila
Sales Specialist

It-alalla saa haastaa itsensä joka päivä

Jasmin Aunttila

Nykyinen positioni Telia Inmics-Nebulalla (TIN) osui eteeni täysin sattumalta - entinen työkaverini jakoi LinkedInissä julkaisun, jossa kertoi etsivänsä työparia it-myynnin tiimiin. Otin yhteyttä ja muutaman viikon päästä työsopimus oli allekirjoitettuna, ja pian koitti myös ensimmäinen työpäiväni TINillä.


Nyt lähes puoli vuotta myöhemmin en voisi olla onnellisempi siitä, että minun ja Telia Inmics-Nebulan tiet kohtasivat. Olen saanut paljon uusia työkavereita, joista osasta on hyvää vauhtia tulossa myös kavereita, joita tapaan myös vapaa-ajalla. Kokonaisuudessaan työilmapiirimme on aivan mahtava.

Itsensä haastamista ja Apple Ambassadorin tehtäviä


Olen päässyt haastamaan itseäni ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Heti alussa pääsin mukaan Apple-tiimiin myynnin edustajaksi, Apple Ambassadoriksi, kun aiempi edustaja siirtyi talon sisällä Partner Development Manageriksi. Työntekijän valinta -laitehankintamallin ansiosta sain valita itselleni tietokoneeksi Macin, jonka lisäksi minulla on työvälineenä myös iPad. Apple Ambassador -matkan aikana olen jo päässyt Future of Modern Work -tapahtumassamme kertomaan usealla paikkakunnalla asiakkaillemme Apple-palveluistamme sekä kokeilemaan paperitonta työskentelyä iPad ja Apple Pencil tukena.

Kierrevihkoista pilveen tallentuviin muistiinpanoihin


Aiemmin luotin muistiinpanojen tekemisessä perinteiseen komboon eli kynään ja kierrevihkoon. Etätyöskentelyn myötä huomasin oleellisen ongelman, kun kone kulki aina mukana, mutta muistiinpanoihin käyttämäni kierrevihko oli visusti turvassa toimistolla lokerikossani, jos päätinkin aamulla jäädä etätöihin. Tästä haasteesta tuli puhetta Apple Business Managerimme Markus Hedenstamin kanssa, ja sain käyttööni iPadin lisäksi Pencilin. Tämän jälkeen olen täysin jättänyt pois kierrevihkon ja nykyään kirjoitan muistiinpanoni iPadilla suoraan OneNoteen. Näin muistiinpanot tallentuvat pilveen ja ovat heti luettavissa ja muokattavissa puhelimesta, koneelta sekä iPadista.


Moni on kysynyt minulta, että eikö ole outoa kirjoittaa liukkaalle iPadin näytölle. Epäilijöille olen antanut iPadini ja Pencilin käteen. Kokeilemisen jälkeen he ovat saaneet itse huomata, ettei kirjoittamista haittaa lainkaan iPadin näyttö, eikä kämmenselän osuminen näyttöön.  Myös Pencilin kirjoitusominaisuudesta on erittäin helppoa vaihtaa kumitusominaisuuteen tuplaklikkauksella ja samalla tavalla takaisin. Puhumattakaan näyttökuvan ottamisen helppoudesta - mikä onnistuu yhdellä Pencilin vetäisyllä näytön kulmasta toiseen ja mahdollistaa otetun näyttökuvan muokkauksen. Itse en aio enää palata paperisten muistioiden maailmaan!

Haluatko sinäkin olla mukana kehittämässä työskentelykulttuuria ja näkemässä eturintamassa it-maailman kehityksen?

Lue lisää Apple-palveluistamme 

 

Katso avoimet työpaikkamme


 

Written by
Jasmin Aunttila
Jasmin Aunttila
Sales Specialist