Blogi
Written by
Erkka Saunamäki
Erkka Saunamäki
Partner Development Manager

Taustatietoa Nebulan ja Sigmaticin yhdistymisestä

Maaliskuun lopussa Nebula ilmoitti ostaneensa Sigmatic Oy:n liiketoiminnan. Kauppa herätti odotetusti keskustelua – olihan kaupassa mukana kaksi yli 15 vuotta alalla toiminutta hosting-tarjoajaa, joilla molemmilla on laaja asiakaskuntansa. Kaupan myötä Nebulasta kasvaakin suvereeni markkinajohtaja Suomen Web Hosting -palveluiden tarjoajana.

Miksi kauppa tehtiin?

Nebulan tarina on saanut alkunsa webhotelli- ja verkkotunnuspalveluiden parissa. Vaikka vuosien saatossa palveluvalikoima on laajentunut, emme ole unohtaneet juuriamme. Sigmatic Oy:n osto on osoituksemme siitä, että tulemme panostamaan jatkossa entistä enemmän Web Hosting -palveluihin.

Miksi juuri Sigmatic?

Yrityskaupalla haluamme vahvistaa osaamistamme Web Hosting-palveluiden parissa. Sigmatic on 16 vuoden historiansa aikana tullut tunnetuksi pitkälle automatisoiduista itsepalvelujärjestelmistä, korkealaatuisista teknisistä toteutuksista ja ripeästä asiakaspalvelusta.

Vaikka järjestelmät olisivatkin automatisoituja, on näiden palveluiden takana lopulta ihminen, joka on luonut automaation ja ylläpitää järjestelmiä. Molemmissa yrityksissä tiedostetaan, että yrityksen laatu tulee työntekijöiden summasta. Nyt tähän joukkoon liittyy 10 uutta ammattilaista ja heidän näkökulmansa asioiden tekemiseen. Tästä olemme erittäin innoissamme.

Miten tästä eteenpäin?

Yhdessä olemme uusi Nebula. Yhdistäessämme osaamisemme olemme vakuuttuneita, että Nebula jatkaa jo vuosia jatkunutta vahvaa kasvuaan ja tarjoamme jatkossakin alan parhaat alustat ja työkalut PK-yritysten tarpeisiin.

 

Mikäli sinulla on vielä kysyttävää yrityskauppaan liittyen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme

 

Erkka Saunamäki omaa vuosien kokemuksen hosting-alan myynti- ja markkinointitehtävistä. Tällä hetkellä hän vastaa Nebulan hosting-liiketoiminnan kumppaniverkoston kehittämisestä

Written by
Erkka Saunamäki
Erkka Saunamäki
Partner Development Manager