Blogi
Written by
Markus_hedenstam
Markus Hedenstam
Apple Business Manager

Uudet Apple-tuotteet - California Streaming 

iphone_13_fam

Tiistai-iltana Apple piti uusien tuotteidensa “California Streaming” -julkistustilaisuuden, josta on tullut jo perinne ja monelle vuoden odotetuin Apple-tapahtuma. Apple esitteli ja toi markkinoille uuden iPhone-perheensä, ja samalla esiteltiin myös uusi iPad, iPad mini sekä Apple Watch Series 7 -kello. Uusien iPhone 13 -mallien rinnalla jatkavat iPhone 12, iPhone 11 ja iPhone SE.

Uudet Applen laitteet ovat erittäin haluttuja, mikä näkyy jokaisen Apple-julkaisun yhteydessä. Me Telialla olemme panostaneet parhaimman mahdollisimman saatavuuden varmistamiseen kaikille kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme heti myynnin alkaessa. Meiltä saat myös kaikki tarvittavat lisätarvikkeet ja palvelut Applen laitteillesi. 

Lisätietoja Apple-palveluistamme yritysasiakkaille


Aikataulut:

  • iPhone 13 -mallisto: Ennakkomyynti alkaa tänä perjantaina (17.9.) kello 15.00 ja toimitukset alkavat 24.9.
  • iPad mini ja uusi iPad: Ennakkomyynti on alkanut ja toimitukset aloitetaan 24.9.
  • Apple Watch Series 7: Tulossa

 

iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max. Pro-kamerat. Pro-näyttö. Pro-luokan mahdollisuuksia.

tk_apple

iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max. Kaikkien aikojen isoin ammattitason kamerajärjestelmän päivitys. 6,1 tuuman ja 6,7 tuuman Super Retina XDR ‑näytöt1 ProMotionilla reagoivat nopeammin ja herkemmin. Salamannopea A15 Bionic ‑siru. Supernopea 5G2. Kovan luokan kestävyyttä ja IP68-vedenpitävyysluokitus3. Ja huima parannus akunkestossa.

 

iPad mini. Ministä tuli juuri mahtavampi.

tk_ipad

Uudessa iPad minissä on mukana 8,3 tuuman Liquid Retina‑täysnäyttö1. Tehokas A15 Bionic ‑siru Neural Enginellä. 12 Mpix etukamerassa ultralaajakulma ja Valokeila-toiminto. USB-C-liitäntä. Huippunopea 5G2. Kirjoita muistiinpanoja, tee merkintöjä dokumentteihin tai laita muistiin suurimmat ideasi Apple Pencilillä (2. sukupolvi), joka kiinnittyy magneettisesti ja latautuu langattomasti3.

iPhone

  1. Näyttö seuraa laitteen kauniisti kaartuvia kulmia, jotka rajautuvat suorakaiteen muotoon. Jos näyttö mitataan suorakaiteena, 6,7 tuuman näytön lävistäjä on 6,68 tuumaa ja 6,1 tuuman näytön lävistäjä on 6,06 tuumaa. Näyttöalueen koko on pienempi. 
  2. Vaatii dataliittymän. 5G on saatavilla tietyillä markkinoilla ja tietyiltä operaattoreilta. Nopeudet vaihtelevat paikallisten olosuhteiden ja operaattoreiden mukaan. Lisätietoja 5G‑tuesta saat operaattoriltasi tai osoitteesta apple.com/iphone/cellular.
  3. iPhone 13 Pro on vesi‑ ja pölytiivis. Se on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa, ja sen vedenpitävyysluokitus on IP68 (IEC-standardi 60529). Vesi‑ ja pölytiiviys eivät ole pysyviä tiloja. Tiiviys saattaa heikentyä tavallisen kulumisen seurauksena. Älä yritä ladata kastunutta iPhonea. Katso käyttö­­­oppaasta puhdistus‑ ja kuivausohjeet. Takuu ei kata kosteusvaurioita.

iPad

  1. Näytössä on pyöristetyt kulmat. Jos näyttö mitataan suorakaiteena, iPad minin 8,3 tuuman näytön lävistäjä on 8,3 tuumaa. Näyttöalueen koko on pienempi.
  2. Vaatii dataliittymän. 5G, Gigabit LTE, LTE ja wifi-puhelut ovat saatavilla tietyillä markkinoilla ja tietyiltä operaattoreilta. Nopeudet perustuvat oletettuihin siirtonopeuksiin ja vaihtelevat paikallisten olosuhteiden ja operaattoreiden mukaan. Lisätietoja 5G‑ ja LTE-tuesta saat operaattoriltasi ja osoitteesta apple.com/fi/ipad/cellular
  3. Lisävarusteet myydään erikseen. Yhteensopivuus vaihtelee laitesukupolven mukaan.
Written by
Markus_hedenstam
Markus Hedenstam
Apple Business Manager