Blogi
Written by
Markus_hedenstam
Markus Hedenstam
Apple Business Manager

Uusi yhteinen askel - Telia Inmics-Nebula & Apple

Apple AAER Blog

Me Telia Inmics-Nebulalla olemme iloisia ja erittäin ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Apple on myöntänyt meille arvostetun ja korkeimman jälleenmyyjä-statuksen - Apple Authorised Enterprise reseller. 

Tämä valtuutus tarkoittaa, että Apple on tunnistanut Telia Inmics-Nebulan investoinnin ja sitoutumisen Applen tuotteisiin ja palveluihin, sekä meidän korkean markkina-asemamme digitaalisten työasemapalveluiden tuottamisessa. Meille on aina ollut tärkeää, että olemme voineet taata asiakkaillamme parhaan mahdollisen tuoton heidän työasemapalveluidensa investoinneille.

Yhteistyömme Applen kanssa on jatkunut jo pitkälle toistakymmentä vuotta, ja olemme jatkuvasti osoittaneet kykymme tuottaa palveluita liittyen Applen laitteisiin ja teknologioihin yritysmaailmassa, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme. Tämä Applen myöntämä valtuutus ja arvostus vahvistaa entisestään uskoamme ja kyvykkyyttämme tuottaa sekä kehittää digitaalisia työasemapalveluita yhdessä Applen kanssa. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä muuttamaan ja modernisoimaan IT-ympäristöjä, joissa käyttäjät voivat keskittyä innovoimaan ja IT voi nauttia yksinkertaisesta, kustannustehokkaasta ja tietoturvallisesta digitaalisesta työympäristöstä. 

Olemme myös muodostaneet dedikoidun Apple Praktiikan varmistaaksemme teknisen, liiketoiminnallisen ja operatiivisen ammattitaidon luodessamme tehokkaita, mutta silti yksinkertaisia Apple-palveluja asiakkaillemme. Apple-sertifioidut asiantuntijamme tuntevat koko Applen ekosysteemin, ymmärtävät asiakastarpeet ja tuottavat ratkaisuehdotuksia, joilla parannetaan ja tehostetaan yritysten IT-ympäristöjä Applen teknologioiden avulla.

Apple Praktiikkamme jakautuu koko Telia Inmics-Nebulan organisaatioon ja osa-alueisiin mm. myyntiin, markkinointiin sekä ratkaisu- ja tuotantopalveluihin. Näin varmistamme, että Apple-palveluiden tarjonta ja tuotanto vastaavat asiakkaidemme haasteisiin, ja autamme organisaatioita onnistumaan Apple-laitteiden ja -palveluiden käyttöönotossa parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaiken tämän tuomme yrityksellesi nyt vieläkin vahvempana ja parempana kuin koskaan ennen, tarjoamalla sinulle Applen laadukkaat laitteet sekä Telia Inmics-Nebulan monipuoliset Apple-palvelut.

Tutustu meidän Apple-palveluihin ja  lue lisää meidän ja Applen uudesta yhteisestä askeleesta.

Lue lisää

Written by
Markus_hedenstam
Markus Hedenstam
Apple Business Manager