Blogi

Uusia tuulia

Minna Sipinen

Minua inspiroi työn tekemisessä itseni haastaminen, uuden oppiminen ja ongelmien ratkaisu. Ennen kuin siirryin Telialle, minulla oli jo hetken aikaa pyörinyt ajatus päässä siitä, miten haluaisin kehittää omaa uraani. 


Microsoft 365 -palveluiden liiketoiminnan ja palveluiden kehitys sekä kouluttaminen tuntui omalta jutultani ja näitä halusinkin jatkaa, mutta samalla halusin saada hieman laajempaa osaamista esimerkiksi Azuren ja AWS:n palveluista.
Telialta avautui paikka, joka vastasi omia ajatuksiani urakehitykseen liittyen. Muutamien keskustelujen jälkeen ajatus kirkastui, että tämä on juuri sitä, mitä olen etsinyt ja minulle tarjottiin tätä mahdollisuutta. Telialla työskentelyn aloittaminen tuntui jotenkin helpolle, koska vastaanotto oli todella ystävällinen ja ihmiset täällä ovat todella mukavia ja erinomaisia työkavereita.


Minun vastuualueeseeni kuuluu kehittää julkisen pilven palveluita Telian asiakkaille. Voisin sanoa, että tämä on aika vauhdikas paikka, koska tässä ei ole aikaa pysähtyä. Palvelut kehittyvät hurjaa vauhtia ja sen vuoksi onkin oltava koko ajan hereillä. Uuden oppiminen saattaa välillä olla haastavaa, mutta meillä saa jatkuvaa koulutusta ja voi rauhassa perehtyä oman tuotealueen koulutuksiin ja sertifiointeihin. 
Lisäksi ympärillä on asiantuntijoita, joiden kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti. Parasta on sparrata kollegoiden kanssa ideoita ja antaa ajatuksen lentää. Näin saadaan aikaan tuloksia ja erinomaisia ratkaisuita asiakkaiden tarpeisiin. 


Pari kuukautta telialaisuutta on nyt takana ja fiilis on, kuin olisin ollut täällä jo useamman vuoden. Meillä on hyvä meininki ja iso joukko asiantuntijoita, joiden kanssa kehitämme asiakkaille liiketoimintaan loistavia palveluita.

Tässä on minun tarinani, olisiko sinun tarinasi osa meidän tarinaamme? 

Katso kaikki avoimet työpaikkamme