rekrytointi

BUSINESS CONTROLLER

BUSINESS CONTROLLER

Hei, nimeni on Tero ja vastaan Telia Inmics-Nebulan sisäisestä laskennasta. Haen joukkoomme Business Controller- tiimiin kokenutta, tuloshakuista ja kehitysorientoitunutta tiimipelaajaa upouuteen pääkonttoriimme Triplaan (Helsinki).

SEURAAVA MAHDOLLISUUTESI

Vastaat työssäsi kahden eri liiketoimintayksikön talousohjauksesta. Tarkempi tehtäväalue määräytyy oman mielenkiinnon ja vahvuuksiesi mukaisesti, mutta vastuullasi voisi olla vaikkapa myynti- ja markkinointi -yksiköt tai hieman teknisempi Data Center ja palvelutuotanto -yksiköt.

Olet avainroolissa varmistamassa tulosten saavuttamisen yhdessä yksikön johdon kanssa. Osallistut yksikkösi johtoryhmätyöskentelyyn ja tuet kaupallisissa päätöksissä taloudellisten analyysiesi kautta. Tehtäviisi kuuluu liiketoiminnan kehittäminen ja yksikön tuloksen seuranta, analysointi ja raportointi. Vastaat myös tulosyksikkösi ennuste- ja budjetointiprosessista.

KUKA SINÄ OLET?

Meillä asenne ratkaisee, joten toivomme sinun olevan aktiivinen tiimipelaaja, joka ei pelkää uusia haasteita. Työskentelytavoiltasi olet tuloksellinen, itsenäinen ja analyyttinen. Sinulla on vahvat yhteistyötaidot ja halua vakuuttaa ja vaikuttaa. Meille on tärkeää, että olet kiinnostunut tuotteista- ja palveluistamme sekä olet aidosti motivoitunut liiketoimintamme kehittämisestä.

Osaamisesi ja kokemuksesi:
Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM tai DI) ja vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja hallitset Excelin erinomaisesti. PowerBI/QlikView osaaminen katsotaan eduksi.

Etsimme kunnianhimoista ja vakuuttavaa henkilöä, jonka tavoitteena on kasvaa vaativiin talouden asiantuntijatehtäviin.

ENEMMÄN KUIN PELKKÄ TYÖPAIKKA

Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan.

INNOSTUITKO?

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä itsesi näköinen CV ja työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.3.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja pyrimme löytämään porukkaamme soveltuvimman henkilön mahdollisimman pian. Mikäli sinulla on kysyttävää prosessin etenemisestä, ota tässä ilmoituksessa näkyvät yhteystiedot talteen.

Ota rohkeasti yhteyttä; Tero Juva puh. +358 40 174 2040 tai sähköpostitse tero.juva(at)inmicsnebula.fi. Puhelimitse minut saa kiinni:

  • Perjantai 26.2. klo 14:00-16:00
  • Tiistai 2.3. klo 12:00-15:00
  • Keskiviikko 10.3. klo 13:00-16:00

 

HAE TEHTÄVÄÄ / APPLY

 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With almost 600 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.