Telia Inmics-Nebula rekry

BUSINESS INNOVATIONS MANAGER 

Kiinnostaako sinua asiakaslähtöiset innovaatiot ja näiden kehittäminen uusiksi menestystarinoiksi liiketoiminnan sekä teknologioiden näkökulmista? 
Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö tärkeään uuteen rooliimme:

BUSINESS INNOVATIONS MANAGER 

Etsimme Business Innovations Manageria osaksi tarjoomaorganisaatiomme uusien liiketoimintojen ja palveluiden kehitystiimiä. Toimit tärkeässä roolissa liiketoimintaamme tukevan innovaatiokulttuurin kehittäjänä sekä huolehdit uusien vielä innovaatioasteella olevien palveluidemme kehityksen tuloksellisesta ohjaamisesta. Vastaat myös mm. näihin liittyvistä liiketoiminta- ja investointisuunnitelmista sekä hankkeista syntyvän liikevaihdon seuraamisesta. Ensisijainen toimipisteesi on Helsinki, mutta myös muut toimipisteet neuvoteltavissa.

TOIVOMME 

Sinulla on kyky toimia suunnitelmallisesti, mutta samalla tunnistaa tilanteet, joissa ketteryys tuo järkevää lisäarvoa. Tätä kokonaisuutta tukevat kykysi olla tarkka, huolellinen ja analyyttinen. Tarvitset projektinhallinta- ja priorisointikykyä sekä kykyä toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa läpi koko organisaation. Menestyäksesi roolissa tarvitset myös osaamisia viestinnässä, tavoite- ja aikatauluasetannassa sekä näiden hallitussa ohjauksessa.

Odotamme sinulta esimerkiksi seuraavia vahvuuksia:
•    Kokemusta palveluiden ja teknologioiden tuotteistamisesta 
•    Kokemusta liiketoiminta- sekä go-to-market suunnitelmista
•    Näkemystä ketterien kehitysprojektien rakentamisesta sekä jalkauttamista
•    Kykyä luoda ja koordinoida käytännön innovaatiokehitystä edistäviä hankkeita uutta liiketoimintaa luoden
•    Osaamista investoinneista ja kuluseurannasta
•    Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

TARJOAMME 

Telia Inmics-Nebula on Telian B2B-perheeseen kuuluva ICT-yritys, jolla on vankkaa kokemusta pilvipalveluiden, edistyksellisten ICT-ympäristöjen ja loppukäyttäjäpalveluiden tuottamisesta. Tarjoamme asiakkaillemme 500 osaajan voimin monipuolisia asiantuntijapalveluita, joiden tavoitteena on tehdä kannattavampaa liiketoimintaa sekä tarjota parempia työntekijä- ja asiakaskokemuksia.

Meillä saat paikan rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja asiakkaamme ympäristöjä. Meistä on kivaa tulla töihin ja lupaamme tehdä parhaamme, jotta viihdyt kanssamme. Saat mahdollisuuden vaikuttaa toimintatapoihin ja pääset kehittämään palveluportfoliotamme entistä paremmaksi. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet, laajan työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä hyvät etätyömahdollisuudet. Kevään aikana olemme myös muuttamassa uusiin tiloihin Pasilan Triplaan!

KIINNOSTUITKO? 

Lisätietoa tehtävistä antaa CCO Jyri Suvela, puhelin: 040 158 5048 tai sähköpostitse: jyri.suvela@inmicsnebula.fi.
Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoive 16.2.2020 mennessä.
 

JÄTÄ HAKEMUS