Mies työskentelemässä kannettavalla tietokoneella

Modernin työympäristön rakennuspalikat

CLOUD ONLY -
IT-INFRAN

RAKENTAMINEN

 

KUINKA CLOUD ONLY -MALLIA KANNATTAA KÄYTTÄÄ IT-INFRAN SUUNNITTELUSSA?

Webinaarisarjamme ensimmäinen osa on suunnattu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan, kuinka rakennetaan helposti skaalautuva, pilvipohjainen, tietoturvallinen sekä kustannustehokas infrastruktuuri cloud only -ajattelumallia hyödyntäen.

Perinteiset IT-ympäristöt ovat tulleet tiensä päähän. Pandemia siirsi monet yritykset kerralla etätöihin ja nyt mietitään, mitä IT-infralle tehtäisiin jatkossa. Perinteinen IT-infra ei tue paikkariippumatonta työtä ja se on myös aina askeleen jäljessä kehityksessä.

Tässä webinaarissa esittelemme konkreettisesti, miten rakennetaan cloud first - tai jopa cloud only -infra. Kerromme myös, mitä hyötyjä siitä on liiketoiminnalle ja yritykselle sekä miten perinteisestä ympäristöstä siirrytään moderniin pilvipohjaiseen infrastruktuuriin.

Katso webinaaristamme, miltä M365:n ja Azuren ympärille rakentuva cloud first - tai cloud only -tyyppinen IT-infra voi parhaimmillaan näyttää.


KATSO TALLENNE

Webinaarin esiintyjät

agenda

Webinaarissa esiintyvät modernin IT-infran asiantuntijat Jani Meuronen ja Lasse Kurkela Telialta sekä Ville Kankare Digikuulta. Saat vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin:

  • Miten cloud first -/cloud only -infra rakennetaan M365:n ja Azuren avulla?
  • Mitä hyötyä ja lisäarvoa se tuottaa yrityksille ja liiketoiminnalle?
  • Miksi cloud first -/cloud only -infra tarjoaa parhaan käyttäjäkokemuksen?
  • Miten lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea kannattaa huomioida?
  • Kysy asiantuntijoiltamme!

 

Etätöissä kannettavan tietokoneen kanssa