MIes istuu pöydän äärellä, edessä on tietokone. Miehellä on ruudullinen paita ja hän katsoo hymyillen kuvaajaa kohden.

Vinkit pienyrittäjälle 

NÄIN ONNISTUT:
TOIMIVAT KOTISIVUT
LIIKETOIMINNAN TUEKSI
 

Webinaari 8.6.2021 klo 9:00–09:45

 

Miten rakentaa toimivat ja modernit kotisivut tukemaan liiketoimintaa? 

Monen pienyrittäjän toimeentulo on kärsinyt koronakriisin seurauksena, ja rajoitusten myötä moni on menettänyt asiakkaita tai toimeentulonsa kokonaan. Samaan aikaan maailma digitalisoituu ja kilpailu kovenee. Tutkimusten mukaan jopa 88% asiakkaista tutustuu tuotteisiin ja palveluihin sekä yritykseen ensin netin kautta, ja heistä suurin osa tutkii kotisivuja mobiililaitteella.  Ei siis ole yhdentekevää onko sinulla ajantasaiset ja kaikilla laitteilla toimivat kotisivut.


Tervetuloa kuulemaan vinkit, miten saat parhaat hyödyt irti kotisivuistasi. Webinaarissamme saat myös neuvoja esimerkiksi sisältöihin ja turvallisuuteen liittyen. Käymme lisäksi konkretian avulla lävitse, miten modernit ja kustannustehokkaat kotisivut on mahdollista rakentaa ja ylläpitää ilman koodausosaamista.  

Tervetuloa mukaan webinaariin kuulemaan, miltä yrittäjämaailmassa näyttää ja miten toimivat ja modernit kotisivut voivat olla avuksi. 


KATSO TALLENNE

Jaakko Männistö, Tiia Laamanen ja Olli Ojala - kuvat vierekkäin

agenda

Suomen suurimman yrittäjien digitaalisen yhteisön Yrittäjä.io:n perustaja, keynote-puhuja, startup-yrittäjä, kansainvälisesti palkittu asiakaskokemuksen ammattilainen (Feedbackly) Jaakko Männistö keskustelemassa yhdessä Telia Inmics-Nebulan Tiia Laamasen ja Olli Ojalan kanssa yrittäjien nykytilanteesta ja kotisivujen merkityksestä liiketoiminnalle. Saat myös parhaat vinkit, mitä kannattaa huomioida kotisivujen kanssa. Keskustelemme muun muassa näistä kysymyksistä:

  • Miltä yrittäjien tilanne näyttää nyt ja millaisia haasteita yrittäjillä on?
  • Mitä lisäarvoa kotisivut tuottavat yrityksille ja liiketoiminnalle?
  • Mitä pitäisi vähintään ottaa huomioon kotisivuilla?
  • Ovatko kotisivut iso rahallinen panostus ja tarvitaanko niiden tekemisessä koodaustaitoja?
  • Kysy asiantuntijoiltamme! Voit lähettää meille jo ilmoittautuessasi kysymyksiä tai laittaa niitä webinaarin aikana Q&A-osioon.

 

KATSO WBINAARI

 

Etätöissä kannettavan tietokoneen kanssa