Webinaarisarja

Webinaarisarja

Managed Cloud – Ota nykytila
haltuun ja varmista jatkuvuus

Keskiviikkona 27.5., 3.6. ja 10.6. kello 8.30–9.00

 

Tunnista kehityskohteet.
Löydä oikeat ratkaisut.
Hallitse muutosta.
Varmista jatkuvuus.

 

Jaksot ja sisältö

Keskiviikko 27.5. kello 8.30–9.00

Kuinka tunnistat pilviympäristösi kipu- ja kehityskohteet?

Ennen ympäristön tehostamista ja kehittämistä on ymmärrettävä nykytilanne ja suurimmat kehityskohteet. Kattava ymmärrys nykytilasta tarjoaa parhaimmat puitteet oikeiden ratkaisujen ja kehitystarpeiden löytämiselle. Käymme jaksossa käytännönläheisin esimerkein läpi, miten olemme kartoittaneet asiakkaidemme kipu- ja kehityskohteita sekä tehneet niiden pohjalta suosituksia ympäristön kehittämisestä.

Katso tallenne

Keskiviikko 3.6. kello 8.30–9.00

Kuinka hallitset muutoksia ja varmistat liiketoiminnan ja teknologian yhteispelin?

Liiketoimintaympäristöt muuttuvat jatkuvasti. Samalla ne heijastavat erilaisia vaatimuksia ja nostavat esiin uusia painopisteitä pilvi- ja konesaliympäristöille. Tästä syystä tarvitaan tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden välillä kehittämisen ja jatkuvien palveluiden alueilla. Keskustelemme tässä jaksossa käytännön esimerkkien ja asiakastoteutusten kautta kehittämisen ja muutosten hallinnasta liiketoiminnan tavoitteiden tukemiseksi.

Katso tallenne

Keskiviikko 10.6. kello 8.30–9.00

Kuinka sinetöit ympäristön kustannustehokkuuden, ketteryyden ja hallittavuuden sekä luot puitteet jatkuvuudelle?

Hyvin suunnitellut tietojärjestelmä- ja pilviympäristöt luovat vankan perustan kustannustehokkuudelle ja tietoturvalle. Huomioimalla toimintamallit mahdollistetaan samalla ketteryys uuden kehittämisessä ja jatkuvissa palveluissa. Mitkä asiat luovat tehottomuutta ja miten se voi ilmetä liiketoiminnassa? Entä mitä uusia ketteryyttä ja kustannustehokkuutta tukevia ratkaisuja olisi hyödynnettävissä? Näihin kysymyksiin vastaamme webinaarin kolmannessa jaksossa.

Katso tallenne