Teams-tiistait

Webinaarisarjamme aamukahvisi kaveriksi

TEAMS-TIISTAIT

Joka toinen tiistai klo 8:30-9:00


Teams-tiistait tuovat vinkkejä ja niksejä Teamsin hyödyntämiseen

Teams-tiistait ovat joka toinen tiistaiaamu lähetettäviä maksuttomia puolen tunnin webinaareja, joissa käsittelemme aina yhtä Teams-aiheista teemaa kerrallaan helposti pureskeltavassa muodossa.

Kauden 2021 Teams-tiistai-lähetykset alkavat helmikuussa. Niitä odotellessa voit vaikkapa tutustua kauden 2020 webinaaritallenteisiin - löydät ne alempaa tältä sivulta.

 

Etätyö

Tulevat jaksot

Teams-tiistait / kausi 2 starttaa helmikuussa 2021

Ensimmäinen kausi päättyi 5.1.2021, mutta Teams-tiistait palaavat ruutuun jälleen helmikuussa uusilla ajankohtaisilla aiheilla.

Avaamme tammikuun aikana uudelle kaudelle ilmoittautumisen tähän samaan osoitteeseen.

JAKSOJEN TALLENTEET

Jakso 1: Mikäs se Teams on ja mitä sillä voi tehdä?

Teams on oleellinen osa tietotyöläisen arkea. Ensimmäisessä Teams-tiistain jaksossa kerromme, mitä kaikkea Teamsilla voi tehdä, miksi se on olemassa ja minkä takia sen pitäisi kiinnostaa juuri sinua.

Katso tallenne

Jakso 2: Tiimien perustaminen ja rakenteen suunnittelu

Millä tavalla tiimit kannattaa perustaa, millainen on hyvä tiimirakenne ja mitä tätä kaikkea suunniteltaessa kannattaa ottaa huomioon? Kerromme kokemuksia sekä hyvistä käytännöistä että käytännöistä, jotka eivät arjessa toimi. Käymme läpi myös Teamsin perustermit (tiimi, kanava ja yksityinen kanava).

Katso tallenne

Jakso 3: Teams ja keskustelut

Tämän Teams-tiistain jakson teemana on keskustelut: miten Teamsissa keskustellaan tehokkaasti ja miksi se on keskustelukanavana parempi kuin sähköpostit. Saat helppoja vinkkejä, joiden avulla voit ottaa keskusteluista hyödyt irti. Käymme läpi eri tavat keskustella Teamsissa (Viestit ja Keskustelut eli chatit).

Katso tallenne

Jakso 4: Teamsin tiedostot ja tiedostojen käyttövinkit

Miten tiedostoja kannattaa Teamsissa käsitellä ja mitä kannattaa välttää? Tutustutaan yhdessä Teamsin Tiedostot-välilehden parhaimpiin ominaisuuksiin ja käyttövinkkeihin!

Katso tallenne

Jakso 5: Teamsin mobiilikäyttö

Teams on mahtava työkalu varsinkin liikkuvalle, paljon mobiililaitteita hyödyntävälle käyttäjälle. Tässä Teams-tiistain jaksossa kuulet, kuinka Teamsia kannattaa hyödyntää mobiilisti ja mitä kaikkea sillä voikaan mobiililaitteella tehdä.

Katso tallenne

Jakso 6: Teamsin uudet tuulet

Microsoftin vuosittainen teknologiaseminaari Microsoft Ignite on takanapäin ja Teams on saanut taas roppakaupalla uusia ominaisuuksia. Kerromme, mitä kaikkea uutta Teamsiin on viime aikoina tullut ja mitä on vielä tulossa. Jos uutuudet kiinnostavat, tämä jakso kannattaa katsoa!

Katso tallenne

Jakso 7: Teams ja tietotulvan hallinta

Tässä Teams-tiistaissa perehdymme Teamsin ilmoitusten hallintaan, joka mahdollistaa myös tietotulvan hallinnan. Käydään yhdessä läpi parhaat käytännöt siihen, kuinka Teamsin ilmoituksia kannattaa hallita - oli se sitten työasemalla tai mobiilisti.

Katso tallenne

Jakso 8: Teamsin ”tiimilistauksen” hallinta

Tässä Teams-tiistain jaksossa käymme läpi, miten tiimejä tai kanavia kannattaa kiinnittää sekä kuinka omien tiimien hallinta ja seuraaminen on helpompaa muutaman perustaidon avulla.

Katso tallenne

Jakso 9: Miten sen tiedon sitten Teamsista löytää?

Tämän Teams-tiistain aiheena on tiedonhaku Teamsissa. Saat käytännön hakuvinkkejä ja keinoja oleellisen tiedon löytämiseksi. Kerromme, kuinka tietoa voi Teamsissa hakea ja miten se tehdään ketterästi.

Katso tallenne

Jakso 10: Katse tulevaisuuteen

Tässä Teams-tiistain jaksossa tarjoamme vinkkejä, hyväksi todettuja tapoja ja ennen kaikkea ajatusmallin muutosta, jolla saat Teamsin hyödyt tulevaisuudessa  paremmin käyttöön. Kerromme, kuinka Teamsin kanssa kannattaa jatkaa ja päivitämme jälleen roadmappia alkuvuoden kovimmilla uutuuksilla.

Katso tallenne

SINUA SAATTAA MYÖS KIINNOSTAA

ribbon

Työskentele missä ja milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta

Työntekijät odottavat palveluiden olevan käytettävissä millä tahansa päätelaitteella mistä ja milloin tahansa, mikä asettaa yrityksille uudenlaisia vaatimuksia. Oletko jo suunnitellut, kuinka sinun yrityksessäsi jatkossa tarjotaan palveluita ja millä niitä on mahdollista käyttää?

Lue lisää

ribbon

Neljä vinkkiä etätyöskentelyyn Microsoft Teamsin avulla

Koostimme parhaat käytännöt etätyöskentelyyn sekä vinkkejä Teams-kokoustamiseen. Katso, kuinka etätyöpäivä hoituu sujuvasti. 

Lue lisää

ribbon

Näin järjestät webinaarin

Webinaari on kustannustehokas ja näppärä tapa tiedonvälittämiseen kohderyhmällesi. Webinaaria järjestäessäsi tarvitset vain sopivan tilan, toimivan verkkoyhteyden, webinaariohjelmiston ja kameran.

Lue lisää