TIN Webinaari_Dell_Hero

Tiedon varastoinnista

kohti liiketoimintalähtöistä

datan hyödyntämistä
 

Webinaari on jouduttu perumaan

Webinaari on jouduttu perumaan.

Datan hyödyntäminen on tärkeässä osassa, kun kehitetään nykyaikaisen organisaation digitalisaatiota ja automaatiota liiketoimintalähtöisesti. Datakeskeisyys on olennainen osa organisaation tieto-omaisuuden turvallista hallintaa sen elinkaaren eri vaiheissa, esimerkiksi tiedon luomisesta operatiiviseen tilannekohtaiseen informaation hyödyntämiseen ja tiedon arkistointiin.

Organisaatioiden nopeasti muuttuvat toimintaympäristöt ja yhteistyömallit asettavat uusia vaatimuksia tiedon tallentamiseen ja sen hyödyntämiseen – sekä liiketoiminnan että teknologioiden näkökulmista. Webinaari järjestetään Teams live event -tapahtumana.

Puhujina Mikko Lehtonen / Dell Technologies, Jukka Ahtikari / Telia. Webinaarin hostina toimii Pekka Vienola / Dell Technologies.

 

Tieto-omaisuuden hyödyntäminen_Lehtonen Ahtikari, Vienola

AGENDA (Webinaari peruttu)

Webinaarissa kerromme liiketoimintalähtöisestä informaation hyödyntämisestä nykyaikaisten teknologioiden avulla. Tuomme näkökulmia nykytilanteen haltuun ottamisesta ja tiekartan rakentamisesta, jolloin mahdollistetaan nopeat ja konkreettiset tulokset kehittämisestä jatkuviin palveluihin. Keskustelemme mm. näistä aiheista:

  • Millä tavoin datakeskeisyys kannattaa huomioida ja miten hyödyntää sitä liiketoimintalähtöisessä ketterässä kehittämisessä?
  • Miten säilytät ja käsittelet tärkeän tieto-omaisuutesi turvallisesti ja kustannustehokkaasti?
  • Mitä mahdollisuuksia Dell PowerStore -tallennusteknologia tarjoaa erilaisissa toimintaympäristöissä?
  • Miksi liiketoimintalähtöinen informaation hyödyntäminen tarvitsee joustavia jatkuvia palveluita?
  • Miten varmistaa datan käsittely-ympäristön modernius, suorituskyky?
  • Vastaako se liiketoimintasi ja hybridien toimintaympäristöjen asettamiin vaatimuksiin?
webinaari