Teams-tiistait-webinaarit 2021

Webinaarisarjamme aamukahvisi kaveriksi

TEAMS-TIISTAIT

Kausi 2: Joka toinen tiistai 2.2.–22.6.2021 klo 8:30–9:00


Teams-tiistaissa jaamme hyödyllisiä vinkkejä moderniin työskentelyyn

Teams-tiistait ovat joka toinen tiistaiaamu lähetettäviä maksuttomia puolen tunnin webinaareja, joissa käsittelemme aina yhtä teemaa kerrallaan helposti pureskeltavassa muodossa.

Webinaarisarjamme toiselle kaudelle olemme yleisön pyynnöstä ottaneet Teams-teeman lisäksi mukaan myös muita IT-arjessa askarruttavia aiheita, kuten jokapäiväinen tietoturva ja Windows 10:n ominaisuuksien tehokkaampi hyödyntäminen. Paljon on toivottu jaksoa myös Teams live events -webinaarin järjestämisestä, joten sellainenkin on luvassa. Noin puolivälissä kautta kerromme jälleen Teamsiin tupsahtaneista uusista ominaisuuksista.

Ilmoittaudu alta mukaan koko kaudelle – pääset aina mukaan suoriin lähetyksiin ja voit lisäksi katsoa webinaarit jälkikäteen tallenteina. Nähdään linjoilla!
 

ILMOITTAUDU MUKAAN

Teams-tiistai-isännät 2021

TULEVAT JAKSOT

Jakso 11: OneNoten perusteet

22.6.2021 klo 8:30–9:00

Microsoftin OneNote on paljon muutakin kuin vain kokousmuistiinpanot pilvessä. Kerromme kauden päätösjaksossa, miksi OneNote kannattaa ottaa käyttöön ja kuinka sen kanssa pääsee parhaiten alkuun.

MENNEET JAKSOT

Jakso 1: Teams ja fasilitointi

Kauden avausjaksossa kerroimme, kuinka Teamsia hyödynnetään virtuaalifasilitointiin sekä millaisia keinoja ja työkaluja meillä on käytettävissämme. Katso tallenne ja nappaa virtuaalifasilitoinnin kuumimmat vinkit Teams-maailmaan!

Jakso 2: Teamsin ”privaatit kanavat”

Mitä Teamsin yksityiset kanavat tarkoittavat käytännössä ja miten niitä käytetään oikein? Käymme tässä jaksossa läpi, kuinka kanavien näkyvyyttä ja käyttöoikeuksia voidaan rajoittaa.

Jakso 3: Microsoft Whiteboard

Tutustumme Microsoftin valkotaulun ominaisuuksiin ja käyttöön kokousten aikana; kuinka digitaalista yhteistyöalustaa voidaan hyödyntää ja mitä kaikkea sillä voikaan oikeasti tehdä!

Jakso 4: Webinaarien järjestäminen (Teams live events)

Mikä ihmeen Teams live events? Miten se eroaa normaalista kokouksesta? Tässä jaksossa perehdymme webinaareihin ja muihin live-verkkotapahtumiin suunniteltuun Teamsin live events -työkaluun, jota itsekin käytämme Teams-tiistait-sarjamme tuottamisessa.

Jakso 5: Tiedostojen jatkokurssi

Sukellamme hieman syvemmälle siihen, kuinka Teamsin tiedostoja hyödynnetään tehokkaasti. Kerromme, miten versiohallinta ja synkronointi toimivat käytännössä sekä miten niitä kannattaa hyödyntää.

Jakso 6: Teamsin uudet tuulet

Vuosi 2021 on jo pitkällä ja Teams on oppinut jälleen paljon uusia temppuja. Käymme tässä jaksossa läpi mitä uutta Teamsiin on jo tullut huhtikuun puoliväliin mennessä, mitä on tulossa ja mihin suuntaan Teams on kehittymässä.

Jakso 7: Tietoturvallisen käytön perusteet

Tunnusten ja salasanojen kalasteluviestit sekä huijaussivustot näyttävät nykyään yhä aidommilta. Tässä jaksossa kerromme, kuinka voit tunnistaa kalastelun (phishing) ja varautua urkkiviin kalasteluviesteihin.

Jakso 8: Tietoturvallisen käytön perusteet, jatko-osa

Miten voit varmistaa, ettet omalla toiminnallasi vaaranna tietoturvaa? Perusasiat on hyvä olla hallussa: tutustumme hyviin salasanakäytäntöihin sekä käymme läpi tietoturvallisen käytön parhaita käytäntöjä.

Jakso 9: Windows 10 ja hakutoiminnot

Tässä jaksossa otamme käsittelyyn Windows 10:n käynnistä-valikon: kuinka voit hyödyntää sitä ja miksi se on niin paljon parempi kuin Windows 7:n käynnistä-valikko.

Jakso 10: Windows 10 ja fiksut käyttövinkit

Monella meistä on Windows 10 käytössä, mutta harva käyttää sen koko potentiaalia. Tässä jaksossa jaamme vinkkejä, joilla voit ottaa kaiken hyödyn irti modernista käyttöjärjestelmästä.

Kauden 2 tallenteet

Keräämme kakkoskauden kaikkien jaksojen tallenteet katsottavaksesi yhteen paikkaan, josta voit kauden edetessä käydä niitä katsomassa juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

 

KATSO 2. KAUDEN TALLENTEET täältä

Teams-tiistait, kausi 2

Kauden 1 tallenteet

Kannattaa myös tutustua ensimmäisen kauden jaksojen tallenteisiin; olemme koonneet kaikki 10 webinaaria yhdelle sivulle ja voit katsoa niitä vapaasti ilman rekisteröitymistä.

 

KATSO 1. KAUDEN TALLENTEET täältä

Kausi 1

SINUA SAATTAA MYÖS KIINNOSTAA

ribbon

Työ muuttui – nämä kuusi asiaa yleistyvät nyt työpaikoilla

Koronapandemia vauhditti digiloikkaa monilla työpaikoilla, kun yli 60% suomalaisista työntekijöistä siirtyi etätöihin. Millaisista eväistä koostuu moderni työ jatkossa? Tutustu Gartnerin listaamiin trendeihin, joita tulet todennäköisesti kohtaamaan myös omassa työssäsi.

Lue artikkeli tästä

ribbon

Kivikautinen työkalu on nykytyössäkin vailla vertaa – tämä jokaisen kannattaa tietää aivoista töissä

Vaikka työ muuttuu vauhdilla, ihmisaivot ovat yhä samankaltaiset kuin kymmeniätuhansia vuosia sitten. Digitaalisten keskeytyksien tulva voi pahentaa stressiä, joka vaikuttaa työn tuottavuuteen. Kuinka voisimme tehdä etäpäivistämme aivoterveellisempiä?

Löydät vastauksia täältä

ribbon

Työskentele missä ja milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta

Työntekijät odottavat palveluiden olevan käytettävissä millä tahansa päätelaitteella mistä ja milloin tahansa, mikä asettaa yrityksille uudenlaisia vaatimuksia. Oletko jo suunnitellut, kuinka sinun yrityksessäsi jatkossa tarjotaan palveluita ja millä niitä on mahdollista käyttää?

Lue lisää