Teams-tiistait-webinaarit 2021

Webinaarisarjamme aamukahvisi kaveriksi

TEAMS-TIISTAIT

Kausi 2: Joka toinen tiistai 2.2.–22.6.2021 klo 8:30–9:00


Teams-tiistaissa jaamme hyödyllisiä vinkkejä moderniin työskentelyyn

Teams-tiistait ovat joka toinen tiistaiaamu lähetettäviä maksuttomia puolen tunnin webinaareja, joissa käsittelemme aina yhtä teemaa kerrallaan helposti pureskeltavassa muodossa.

Webinaarisarjamme toiselle kaudelle olemme yleisön pyynnöstä ottaneet Teams-teeman lisäksi mukaan myös muita IT-arjessa askarruttavia aiheita, kuten jokapäiväinen tietoturva ja Windows 10:n ominaisuuksien tehokkaampi hyödyntäminen. Paljon on toivottu jaksoa myös Teams live events -webinaarin järjestämisestä, joten sellainenkin on luvassa. Noin puolivälissä kautta kerromme jälleen Teamsiin tupsahtaneista uusista ominaisuuksista.

Ilmoittaudu alta mukaan koko kaudelle – pääset aina mukaan suoriin lähetyksiin ja voit lisäksi katsoa webinaarit jälkikäteen tallenteina. Nähdään linjoilla!
 

ILMOITTAUDU MUKAAN

Teams-tiistai-isännät 2021

Tulevat jaksot

Jakso 3: Microsoft Whiteboard

2.3.2021 klo 8:30–9:00

Tutustumme Microsoftin valkotaulun ominaisuuksiin ja käyttöön kokousten aikana: tule katsomaan, kuinka digitaalista yhteistyöalustaa voidaan hyödyntää ja mitä kaikkea sillä voikaan oikeasti tehdä!

Jakso 4: Webinaarien järjestäminen (Teams live events)

16.3.2021 klo 8:30–9:00

Mikä ihmeen Teams live events? Miten se eroaa normaalista kokouksesta? Tässä jaksossa perehdymme webinaareihin ja muihin live-verkkotapahtumiin suunniteltuun Teamsin live events -työkaluun, jota itsekin käytämme Teams-tiistait-sarjamme tuottamisessa.

Jakso 5: Tiedostojen jatkokurssi

30.3.2021 klo 8:30–9:00

Sukellamme hieman syvemmälle siihen, kuinka Teamsin tiedostoja hyödynnetään tehokkaasti. Kerromme, miten versiohallinta ja synkronointi toimivat käytännössä sekä miten niitä kannattaa hyödyntää.

Loppukauden jaksot

Julkaisemme kevään ja alkukesän jaksojen aiheet hieman myöhemmin: seuraa tätä sivua.

MENNEET JAKSOT

Jakso 1: Teams ja fasilitointi

Kauden avausjaksossa kerroimme, kuinka Teamsia hyödynnetään virtuaalifasilitointiin sekä millaisia keinoja ja työkaluja meillä on käytettävissämme. Katso tallenne ja nappaa virtuaalifasilitoinnin kuumimmat vinkit Teams-maailmaan!

Jakso 2: Teamsin ”privaatit kanavat”

16.2.2021 klo 8:30–9:00

Mitä Teamsin yksityiset kanavat tarkoittavat käytännössä ja miten niitä käytetään oikein? Käymme tässä jaksossa läpi, kuinka kanavien näkyvyyttä ja käyttöoikeuksia voidaan rajoittaa.

Kauden 2 tallenteet

Keräämme kakkoskauden kaikkien jaksojen tallenteet katsottavaksesi yhteen paikkaan, josta voit kauden edetessä käydä niitä katsomassa juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

 

KATSO 2. KAUDEN TALLENTEET täältä

Teams-tiistait, kausi 2

Kauden 1 tallenteet

Kannattaa myös tutustua ensimmäisen kauden jaksojen tallenteisiin; olemme koonneet kaikki 10 webinaaria yhdelle sivulle ja voit katsoa niitä vapaasti ilman rekisteröitymistä.

 

KATSO 1. KAUDEN TALLENTEET täältä

Kausi 1

SINUA SAATTAA MYÖS KIINNOSTAA

ribbon

Työ muuttui – nämä kuusi asiaa yleistyvät nyt työpaikoilla

Koronapandemia vauhditti digiloikkaa monilla työpaikoilla, kun yli 60% suomalaisista työntekijöistä siirtyi etätöihin. Millaisista eväistä koostuu moderni työ jatkossa? Tutustu Gartnerin listaamiin trendeihin, joita tulet todennäköisesti kohtaamaan myös omassa työssäsi.

Lue artikkeli tästä

ribbon

Kivikautinen työkalu on nykytyössäkin vailla vertaa – tämä jokaisen kannattaa tietää aivoista töissä

Vaikka työ muuttuu vauhdilla, ihmisaivot ovat yhä samankaltaiset kuin kymmeniätuhansia vuosia sitten. Digitaalisten keskeytyksien tulva voi pahentaa stressiä, joka vaikuttaa työn tuottavuuteen. Kuinka voisimme tehdä etäpäivistämme aivoterveellisempiä?

Löydät vastauksia täältä

ribbon

Työskentele missä ja milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta

Työntekijät odottavat palveluiden olevan käytettävissä millä tahansa päätelaitteella mistä ja milloin tahansa, mikä asettaa yrityksille uudenlaisia vaatimuksia. Oletko jo suunnitellut, kuinka sinun yrityksessäsi jatkossa tarjotaan palveluita ja millä niitä on mahdollista käyttää?

Lue lisää