Teams-tiistait-webinaarit 2021

Webinaarisarjamme aamukahvisi kaveriksi

TEAMS-TIISTAIT

Kausi 2: Joka toinen tiistai 2.2.–22.6.2021 klo 8:30–9:00


Teams-tiistaissa jaamme hyödyllisiä vinkkejä moderniin työskentelyyn

Teams-tiistait ovat joka toinen tiistaiaamu lähetettäviä maksuttomia puolen tunnin webinaareja, joissa käsittelemme aina yhtä teemaa kerrallaan helposti pureskeltavassa muodossa.

Webinaarisarjamme toiselle kaudelle otimme yleisön pyynnöstä Teams-teeman lisäksi mukaan myös muita IT-arjessa askarruttavia aiheita, kuten jokapäiväinen tietoturva ja Windows 10:n ominaisuuksien tehokkaampi hyödyntäminen. Paljon on toivottu jaksoa myös Teams live events -webinaarin järjestämisestä, joten sellainenkin mahtui kaudelle mukaan.

Kausi 2 on saatu päätökseensä, ja Teams-tiistait jatkuvat jälleen syksyllä. Sillä välin voit katsoa sekä ykkös- että kakkoskauden webinaarien tallenteita alta.

Nähdään linjoilla taas syksyllä!
 

Teams-tiistai-isännät 2021

Kauden 2 tallenteet

Keräsimme kakkoskauden kaikkien jaksojen tallenteet katsottavaksesi yhteen paikkaan, josta voit käydä katsomassa niitä juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

 

KATSO 2. KAUDEN TALLENTEET täältä

Teams-tiistait, kausi 2

Kauden 1 tallenteet

Kannattaa myös tutustua ensimmäisen kauden jaksojen tallenteisiin; olemme koonneet kaikki 10 webinaaria yhdelle sivulle ja voit katsoa niitä vapaasti ilman rekisteröitymistä.

 

KATSO 1. KAUDEN TALLENTEET täältä

Kausi 1

SINUA SAATTAA MYÖS KIINNOSTAA

ribbon

Työ muuttui – nämä kuusi asiaa yleistyvät nyt työpaikoilla

Koronapandemia vauhditti digiloikkaa monilla työpaikoilla, kun yli 60% suomalaisista työntekijöistä siirtyi etätöihin. Millaisista eväistä koostuu moderni työ jatkossa? Tutustu Gartnerin listaamiin trendeihin, joita tulet todennäköisesti kohtaamaan myös omassa työssäsi.

Lue artikkeli tästä

ribbon

Kivikautinen työkalu on nykytyössäkin vailla vertaa – tämä jokaisen kannattaa tietää aivoista töissä

Vaikka työ muuttuu vauhdilla, ihmisaivot ovat yhä samankaltaiset kuin kymmeniätuhansia vuosia sitten. Digitaalisten keskeytyksien tulva voi pahentaa stressiä, joka vaikuttaa työn tuottavuuteen. Kuinka voisimme tehdä etäpäivistämme aivoterveellisempiä?

Löydät vastauksia täältä

ribbon

Työskentele missä ja milloin vain ajasta ja paikasta riippumatta

Työntekijät odottavat palveluiden olevan käytettävissä millä tahansa päätelaitteella mistä ja milloin tahansa, mikä asettaa yrityksille uudenlaisia vaatimuksia. Oletko jo suunnitellut, kuinka sinun yrityksessäsi jatkossa tarjotaan palveluita ja millä niitä on mahdollista käyttää?

Lue lisää