Nainen hymyilee katsoessaan kannettavan tietokoneen ruutua

Webinaarisarjamme aamukahvisi kaveriksi

TEAMS-TIISTAIT

Kausi 4: Joka toinen tiistai 8.2.–14.6.2022 klo 8:30–9:00


Teams-tiistaissa jaamme hyödyllisiä vinkkejä moderniin työskentelyyn

Teams-tiistait ovat joka toinen tiistaiaamu lähetettäviä maksuttomia puolen tunnin webinaareja, joissa käsittelemme aina yhtä teemaa kerrallaan helposti pureskeltavassa muodossa.

Webinaarisarjamme neljännellä kaudella käsittelimme tuttuun tapaan Teamsin ominaisuuksiin ja päivittäiseen käyttöön liittyviä teemoja. Lisäksi annoimme arkea helpottavia vinkkejä mm. viestintään, hakemiseen ja yleisimpiin Office-sovelluksiin liittyen.

Kauden loppupuolella keskityimme Microsoft 365:een – esittelimme sen mielenkiintoisimmat uudet ominaisuudet ja kauden päätösjaksossa tiivistimme puoleen tuntiin yleisimmät käyttötapaukset kaikkiin sen perustyökaluihin.

Neljäs kausi päättyi 14.6.2022, kiitos kaikille osallistuneille.

Teams-tiistait jatkuvat taas syksyllä; sillä välin voit tutustua kaikkien kausien jaksojen tallenteisiin, joihin löydät linkit alempaa tältä sivulta.

Esiintyjien kasvokuvat

KAUDEN 4 JAKSOT

Jakso 1: Teams ja hybridikokoukset (ja -tilaisuudet)

8.2.2022 klo 8:30–9:00

Hybridikokoukset ovat tilaisuuksia tai kokouksia, joissa osa osallistujista on paikalla fyysisesti ja osa osallistuu linjoja pitkin esim. Teamsilla. Kauden avausjaksossa kerroimme hyödyllisiä vinkkejä siihen, kuinka järjestät kaikkien osallistujien kannalta onnistuneen hybridikokouksen.

Jakso 2: Pidä onnistunut esitys Teamsilla

22.2.2022 klo 8:30–9:00

Miten rakennat ja pidät houkuttelevan esityksen Teamsilla? Millaisia tehokeinoja voit hyödyntää ja miten se tehdään käytännössä? Tämän jakson agendalla oli mm. PowerPoint Live - ja Presenter-modet, lisäksi kertasimme vinkkejä fiksun esityksen tekemiseen.

Jakso 3: Office-tehokäyttäjän käyttövinkkejä, osa I

8.3.2022 klo 8:30–9:00

Toivotut Office-sovellusten fiksut käyttövinkit jatkuivat – tässä jaksossa käsittelimme erityisesti Powerpointin käyttöä ja kävimme yhdessä läpi näppäriä ominaisuuksia, joilla PowerPointin käyttö on jatkossa entistäkin helpompaa.

Jakso 4: Office-tehokäyttäjän käyttövinkkejä, osa II

22.3.2022 klo 8:30–9:00

Office-sovellusten fiksut käyttövinkit jatkuivat osassa II: jakson aiheena oli erityisesti Wordin sekä Excelin käyttö ja tutustuimme yhdessä käteviin ominaisuuksiin, joilla voit tehdä Office-sovellusten käytöstä arjessasi entistäkin sujuvampaa.

Jakso 5: Viesti Teamsilla kuin pro

5.4.2022 klo 8:30–9:00

Teamsin myötä moni organisaatio on saanut uusia ulottuvuuksia sisäiseen ja ulkoiseen viestintäänsä. Tässä jaksossa laitoimme jakoon parhaimmat viestinnän vinkkimme ja kerroimme, miten Teamsin kautta tapahtuvasta viestinnästä voi saada entistä enemmän irti.

Jakso 6: Teamsin ja Outlookin yhteispeli

19.4.2022 klo 8:30–9:00

Millaisia tiedonsiirtomahdollisuuksia on Outlookin ja Teamsin välillä? Kävimme tässä jaksossa läpi erilaiset tavat liitteiden ja sähköpostien käsittelyyn sekä niiden viemiseen Teamsiin. Tutustuimme mm. raahaamiseen (drag and drop) ja uuteen Teams-lisäosaan Outlookissa.

Jakso 7: Hakeminen Microsoft 365:ssä

3.5.2022 klo 8:30–9:00

Hakemisessa on nähtävissä myös uusia tuulahduksia. Kuinka Microsoft 365:ssä kannattaa nykyään hakea tietoa ja miten sen parhaiten löytää? Tässä jaksossa esittelimme uusimmat käytännöt ja paljastimme parhaat vinkit hakemisen osalta.

Jakso 8: Teams, ilmoitusasetukset ja tietotulvan hallinta

17.5.2022 klo 8:30–9:00

Tässä jaksossa kävimme läpi Teamsin uudistuneet ilmoitusasetukset ja katsoimme myös viesti- ja kanavakohtaisia ilmoitusasetuksia. Juttelimme siitä, kuinka ilmoituksia kannattaa jatkossa hallita ja mikä vaikutus niillä on tietotulvan hallintaan.

Jakso 9: Teamsin ja Microsoft 365:n uudet ominaisuudet

31.5.2022 klo 8:30–9:00

Kevät on uudistusten aikaa Microsoftillakin. Kävimme yhdessä läpi Teamsin ja Microsoft 365:n uusimmat ominaisuudet – mitä on tullut ja mitä on tulossa. Uutuuksien joukosta löytyy mm. jaetut kanavat (Teams connect).

Jakso 10: Kaikki Microsoft 365:stä – sovellukset ja mahdollisuudet esittelyssä

14.6.2022 klo 8:30–9:00

Tiedätkö, mitä kaikkea Microsoft 365:lla on mahdollista tehdä? Esittelimme tiukassa puolen tunnin pähkinänkuoressa yleisimmät käyttötapaukset kaikkiin Microsoft 365:n perustyökaluihin.

Kauden 4 tallenteet

Keräsimme neljännen kauden kaikkien jaksojen tallenteet katsottavaksesi yhteen paikkaan. Voit tutustua jaksoihin haluamaasi tahtiin ja oman kiinnostuksesi mukaan.

KATSO 4. KAUDEN TALLENTEET TÄÄLTÄ

Nainen kirjoittaa sylissään olevalla tietokoneella

Kauden 3 tallenteet

Kolmannen kauden jaksojen tallenteet ovat vapaasti katsottavissa. Voit katsoa jaksoja omassa tahdissasi ja oman kiinnostuksesi mukaan.

 

KATSO 3. KAUDEN TALLENTEET TÄÄLTÄ

Nainen tutkii tablettitietokonetta

Kauden 2 tallenteet

Kakkoskauden kaikkien jaksojen tallenteet ovat katsottavissasi yhdestä paikasta; voit käydä katsomassa niitä vapaasti juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

 

KATSO 2. KAUDEN TALLENTEET täältä

Teams-tiistait, kausi 2

Kauden 1 tallenteet

Kannattaa myös tutustua ensimmäisen kauden jaksojen tallenteisiin; olemme koonneet kaikki 10 webinaaria yhdelle sivulle ja voit katsoa niitä vapaasti ilman rekisteröitymistä.

 

KATSO 1. KAUDEN TALLENTEET täältä

Kausi 1