Teams-tiistai

Teams-tiistai

Hyödyllisiä vinkkejä moderniin työhön.

Webinaarisarjamme 6. kausi:
Kerran kuukaudessa 21.2.–13.6.2023 klo 8:30–9:00

 


Käytännön vinkkejä IT-arkeesi kerran kuussa

Teams-tiistait ovat maksuttomia puolen tunnin aamuwebinaareja, joissa käsittelemme aina yhtä modernin työn teemaa kerrallaan helposti pureskeltavassa muodossa. Koulutustyyliset webinaarimme sopivat kaikille, jotka kaipaavat käytännön vinkkejä oman työnsä ja IT-arkensa tehostamiseen.

Kevätkaudella näytämme, kuinka voit hyödyntää automaattisia työnkulkuja Power Automatessa, miten OneNote toimii sähköisenä muistikirjana sekä kuinka rakennat näppärästi kyselyn Formsilla. Kerromme myös, miten voit varustautua IT-arjen tietoturvauhkiin sekä kuinka teet Teamsissa kommunikoinnista entistä tehokkaampaa. Tarkemmat jaksojen kuvaukset löydät alempaa tältä sivulta.

Kausi on päättynyt 13.6.2023, kiitos kaikille mukana olleille!

Teams-tiistain esiintyjät

Jaksot

Jakso 1: OneNote – digitaalinen muistikirja

21.2.2023 


Ensimmäisessä jaksossa perehdymme OneNote-sovellukseen, jota moni hyödyntää kaikkialla mukana kulkevana sähköisenä muistikirjana. Kerromme, miksi sinunkin kannattaa ottaa OneNote käyttöön ja miten sen kanssa pääsee parhaiten alkuun.

Jakso 2: Arjen tietoturvaa tietotyöläiselle

21.3.2023


Toisessa jaksossa käsittelemme tietoturvaa, joka koskettaa aivan meitä jokaista. Digitaalinen identiteettimme on tärkeämpi kuin koskaan aiemmin. Kuinka IT-arjen uhkiin kannattaa varustautua ja mitä tehdä, kun tietomurto yllättää?

Jakso 3: Työprosessien automaatiota Power Automaten malleilla

18.4.2023 


Oletko koskaan toivonut, että voisit automatisoida joitakin rutiininomaisia työtehtäviäsi? Power Automatessa voit itse tehdä automaattisia työnkulkuja, jopa ilman koodiosaamista. Tutustumme Power Automateen valmiiksi tehtyihin malleihin sekä avaamme työnkulkujen luonnetta.

Jakso 4: Kyselyitä Formsilla

16.5.2023 

Tässä jaksossa käymme läpi Microsoftin Forms-työkalua; mikä se oikein on ja mitä kaikkea sillä voi tehdä? Näytämme myös käytännössä, kuinka kysely saadaan rakennettua helposti ja nopeasti Formsin avulla.

Jakso 5: Tehot irti Teamsin viesteistä

13.6.2023

Monessa organisaatiossa kommunikointi on siirtynyt sähköpostista Teamsiin. Kuinka Teamsissa sitten pitäisi viestiä? Kerromme tässä jaksossa, mitä Teamsin keskustelut (Chat) sekä tiimin keskusteluiden viestit mahdollistavat ja kuinka viestinnästä saadaan entistä monipuolisempaa ja tehokkaampaa.

Viidennen Teams-tiistai-kauden tallenteet

Haluatko palata vielä edellisen kautemme jaksoihin? Kävimme läpi mm. Teams-kokouksien eri ominaisuuksia sekä työkaluja aikatauluttamiseen, listojen tekoon ja yhteiseen ideointiin. Perehdyimme myös tiimin omistajan näkökulmaan sekä jaettuihin kanaviin. Tutustu aiheisiin tarkemmin ja katso tallenteita vapaasti omaan tahtiisi.

 

KATSO TALLENTEITA TÄÄLTÄ

Teams-tiistai