teknologiatorstai

 

Teknologiatorstai

Uusi kausi käynnistyy 25.8. 

 

Tuomme kaksi kertaa kuussa ruudullesi maksuttomia webinaareja teknologiaan liittyen. Kevään etenemme tietoturvateemalla ja tuomme linjoille asiantuntijoilta kertomaan, mitä tietoturvasta on hyvä tietää juuri nyt ja esittelemme demojen kautta teknisempiä asioita. 

Teknologiatorstai-webinaareissa käsitellään tietoturvaa ja teknologiaa eri näkökulmista. Telia Inmics-Nebulan toteuttamat webinaarit ovat sarjassa teknisemmällä ja käytännönläheisellä painotuksella ja suunniteltu esimerkiksi it-asiantuntijoille, mutta myös teknisemmästä tiedosta kiinnostuneille päättäjille. Näissä paneudumme tietyn tietoturvaan liittyvän ratkaisun käyttöönottoon ja/tai hallinnointiin.  Näiden webinaarien osalta esittelyssä mainitaan ”jakso on teknisellä ja käytännönläheisellä painotuksella”.

Teknisemmät ja käytännönläheisemmällä painotuksella olevat webinaarit ovat Telia Inmics-Nebulan ja kumppaneidemme toteuttamia.


Tutustu koko webinaarisarjaan .

 

Teknisemmät, käytännönläheiset jaksot

15.9.2022

klo 9.30-10.00: Päätelaitteen tietoturva tänään. Puhujat Hannu Uchida / WithSecura, host Kim Finell / Telia

13.10.2022

klo 9.30-10.00: Light Security Operations Center (LSOC) Demo 

10.11.2022

klo 9.30-10.00: Strenghten your Security with Microsoft Defender for Cloud (in English) 

Teknologiatorstai-webinaarien tallenteet

Tilaa itsellesi Teknologiatorstai -tapahtumien aiemmat tallenteet täältä: https://www.telia.fi/yrityksille/onehub/webinaarit-ja-tapahtumat/teknologiatorstai