teknologiatorstai

 

Teknologiatorstai

Webinaarisarja alkaen 17.3.2022. 

 

Tuomme kaksi kertaa kuussa ruudullesi maksuttomia webinaareja teknologiaan liittyen. Kevään etenemme tietoturvateemalla ja tuomme linjoille asiantuntijoilta kertomaan, mitä tietoturvasta on hyvä tietää juuri nyt ja esittelemme demojen kautta teknisempiä asioita. 

Teknologiatorstai-webinaareissa käsitellään tietoturvaa ja teknologiaa eri näkökulmista. Telia Inmics-Nebulan toteuttamat webinaarit ovat sarjassa teknisemmällä ja käytännönläheisellä painotuksella ja suunniteltu esimerkiksi it-asiantuntijoille, mutta myös teknisemmästä tiedosta kiinnostuneille päättäjille. Näissä paneudumme tietyn tietoturvaan liittyvän ratkaisun käyttöönottoon ja/tai hallinnointiin.  Näiden webinaarien osalta esittelyssä mainitaan ”jakso on teknisellä ja käytännönläheisellä painotuksella”.

Teknisemmät ja käytännönläheisemmällä painotuksella olevat webinaarit järjestetään Teams Live Eventin kautta ja niissä teemaa avaavat Ville Kankare Digikuulta ja Jouni Sappinen Telialta


Tutustu koko webinaarisarjaan .

 

Teknologiatorstai_Kankare:Sappinen

Teknisemmät, käytännönläheiset jaksot

DEFENDER FOR OFFICE 365 KÄYTTÖÖNOTTO JA PARHAAT KÄYTÄNNÖT ASETUKSIIN

28.4.2022 klo 9:30–10:00 

Millä tavalla Defender for Office 365 saadaan käyttöön, millaiset asetukset kannattaa määrittää ja miksi. Käymme kaikki asetukset ja käyttöönoton lävitse suomalaisten käyttäjien ja määräysten kannalta.

PRIVILEGED IDENTITY MANAGEMENT (PIM) JA ADMIN-TUNNUSTEN HALLINTA

19.5.2022 klo 9:30–10:00 

Miten PIM otetaan käyttöön Admin-tunnusten hallinnassa, mitä teknisiä konfiguraatioita kannattaa tehdä ja miksi. Käymme lisäksi parhaat käytännöt Admin-tunnusten hallintaan ja nykyaikaiset tavat tarjota mm. Just in time -tyyppistä pääsyä. 

OFFICE 365 MESSAGE ENCRYPTION (OME) KÄYTTÖÖNOTTO

31.3.2022 klo 10–10:30 (tallenne katsottavissa)

Salattu sähköposti eli turvaposti lisää sähköpostiviestien tietoturvaa silloin, kun sähköposti on syytä suojata paremmin esimerkiksi viestin sisällön vuoksi. Salatun sähköpostin käyttöönotto edellyttää hieman konfigurointityötä Microsoft 365 ympäristössä.

 

kaikki  kevätkauden JAKSOT

  • 17.3.2022 Työntekijän tietoturva - mitä tulisi huomioida juuri nyt?
  • 31.3.2022 Office 365 Message Encryption (OME) käyttöönotto 
  • 21.4.2022 Zero Trust – yrityksen tietoturvan kulmakivi
  • 28.4.2022 Defender For Office 365 käyttöönotto ja parhaat käytännöt asetuksiin 
  • 5.5.2022 Palvelunestohyökkäykset - miten niiltä suojaudutaan?
  • 19.5.2022 Privileged Identity Management (PIM) ja admin-tunnusten hallinta

 

Teknologiatorstai-webinaarien tallenteet

Tilaa itsellesi Teknologiatorstai -tapahtumien aiemmat tallenteet täältä: https://www.telia.fi/yrityksille/onehub/webinaarit-ja-tapahtumat/teknologiatorstai