Telia Inmics-Nebula Parempi Arki -tapahtuma

irti it-stressistä

Syksyn ykköstapahtuma yrityksen IT-hankinnoista vastaaville

18.9.2019, Kasarmin Salit, Helsinki

partnerit

 

autamme organisaatiosi irti IT-stessistä

IT-stressi aiheuttaa ärtymystä ja tehottomuutta. Tärkeät dokumentit eivät löydy, viestiminen kollegoiden kanssa on hankalaa tai jumittava laite katkaisee työpäivän. Pahimmillaan IT-stressikäyrä menee toimiston katosta läpi esimerkiksi tietoturvahyökkäyksen vuoksi.

Työ on nykyään riippuvaista IT:stä ja monissa yrityksissä IT-stressiä on enemmän kuin koskaan. Asian ei tarvitse olla näin! Vaikka yrityksessäsi ei olisi yhtään IT-osaajaa, voimme tarjota toimivan arjen vailla IT-stressiä.

Irti IT-stressistä on tapahtuma yritysten IT-hankinnoista vastaaville henkilöille. Olitpa IT manager, toimitusjohtaja, toimistopäällikkö tai hallintoihminen, saat tästä tapahtumasta konkreettisia keinoja organisaatiosi IT-stressin vähentämiseen.
 

Inmics-Nebula Microsoft Office 365

Ohjelma

Aamupäivän aikana klo 8:30 - 11:30 nautitaan aamiaista ja kuullaan napakoita puheenvuoroja, joissa teemana ovat toimivat ja tietoturvalliset työvälineet, ohjelmistot ja palvelut IT-stressittömään yrityksen arkeen. Tässä tapahtumassa emme puhu teknistä IT-jargonia, vaan kerromme, miten luoda yritykseen IT:n avulla toimiva arki.

Tapahtuman päätteeksi 11:30 - 13 tarjoamme herkullisen lounaan, jonka lomassa sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja kysyä lisää asiantuntijoiltamme.

Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittaudu irti it-stessistä -tapahtumaan

Aika: 18.9.2019 klo 8:30 - 11:30 + lounas 11:30 - 13:00.

Paikka: Kasarmin Salit, Kasarmikatu 21 B, Helsinki.

Tapahtuma on tarkoitettu henkilöille, joiden vastuulle kuuluvat yrityksen IT-hankinnat – ja parempi arki ilman IT-stressiä! Tapahtumassa on rajoitettu määrä paikkoja.

Ilmoittaudu tapahtumaan täyttämällä oheinen lomake. 

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että tallennamme ja käsittelemme antamiasi tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.