Järjestelmäasiantuntija lähitukeen

Etsimme järjestelmäasiantuntijaa työskentelemään lähitukitehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Järjestelmäasiantuntija lähitukeen

Järjestelmäasiantuntijana vastaat omalta osaltasi asiakkaalle toimitettavasta lähitukipalvelusta. Saat rinnallesi ammattitaitoisia ja huumorintajuisia kollegoita, joiden kanssa autat asiakkaamme loppukäyttäjiä päätelaitteisiin liittyvissä haasteissa ja annat käytönopastusta. Lähituen päivittäisissä tehtävissä, pääset pelastamaan monen ihmisen päivän auttamalla heidät pulasta teknisten ongelmien kanssa. Työskentelet pääsääntöisesti asiakkaidemme tiloissa. Asiakaskunta koostuu pääsääntöisesti suurista ja keskisuurista yrityksistä. 

TOIVOMME

Tehtävän menestyksekäs suorittaminen vaatii vähintään muutaman vuoden kokemusta IT-alalta vastaavista tehtävistä. Tunnet hyvin Windows- ja Mac –työasemaympäristöt. Nautit ongelmanratkaisusta ja se sujuu sinulta kuin luonnostaan. Sinulla on aina mahdollisuus kysyä apua tiimiltäsi, mutta usein työ on itsenäistä. Ymmärrät myös perusteet muusta IT-infrasta ja termit kuten AD, SCCM, LAN/WLAN ovat sinulle tuttuja. Olet ennen kaikkea tiimipelaaja ja rautainen asiakaspalvelija, joka nauttii ihmisten parissa työskentelemisestä, etkä pelkää osoittaa sitä.

Toimit tehokkaasti paineen alaisena ja ajoittaiset tiukatkaan aikatauluhaasteet eivät tuota harmaita hiuksia. Työn luonteen vuoksi työntekopaikkasi saattaa vaihdella päivittäin, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi. Tehtävään valituille henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys.

TARJOAMME

Meillä pääset työskentelemään aktiivisessa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa rinnallasi on rautaisia ICT-alan ammattilaisia. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen ja modernit työvälineet, sekä ennen kaikkea mukavat työkaverit. Näiden lisäksi saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä muita etuja. Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa lähituen tehtävissä. Oman osaamisesi lisäksi pääset kehittämään palveluitamme sekä vaikuttamaan toimintatapoihimme. 

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana Telia B2B-perhettämme. Telia Inmics-Nebula on ICT-yritys ja meillä on vankkaa kokemusta pilvipalveluiden, edistyksellisten ICT-ympäristöjen ja loppukäyttäjäpalveluiden tuottamisesta. Tarjoamme asiakkaillemme noin 500 osaajan voimin monipuolisia asiantuntijapalveluita, joiden tavoitteena on tehdä kannattavampaa liiketoimintaa sekä tarjota parempia työntekijä- ja asiakaskokemuksia.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoa tehtävistä antaa Anssi Pohjalainen, puh. 040 553 4436 tai anssi.pohjalainen@inmicsnebula.fi 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 31.1.2020 mennessä!

JÄTÄ HAKEMUS