Telia Inmics-Nebula työntekijät

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA LÄHITUKEEN

Etsimme päteviä ja energisiä järjestelmäasiantuntijoita työskentelemään lähitukitehtäviin Helsinkiin.

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA LÄHITUKEEN

Tehtävässä vastaat omalta osaltasi asiakkaalle toimitettavasta lähitukipalvelusta. Saat rinnallesi mukavan ja ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa autat asiakkaamme loppukäyttäjiä ja tuotannon tekijöitä päätelaitteisiin liittyvissä haasteissa. Ylläpidät laitepuskuria ja annat opastusta laitteiden käyttöön. Pelastat päivän auttamalla asiakkaasi pulasta teknisten ongelmien kanssa. Työskentelypisteesi sijaitsee asiakkaan tiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työt voit aloittaa kesän jälkeen tai sopimuksen mukaan.

TOIVOMME

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet ratkonut Windows-työasemaympäristön moninaisia ongelmia, mutta myös Mac-työasemat ovat sinulle mahdollisesti ennestään tuttuja. Sormesi ei mene suuhun haastavampienkaan ongelmien edessä ja ict-infran termit kuten AD ja SCCM eivät ole sinulle vieraita. 

Pystyt omalta osaltasi avustamaan ongelmanselvitystä monitoimittajaympäristössä ja teet tiivistä yhteistyötä Service Deskimme kanssa. Haluat varmistaa palveluiden jatkuvuuden ja muun tiimin pysymisen kärryillä huolellisella dokumentoinnilla. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi.

Asiakkaamme etu on sinulle aina ensisijalla ja tuot yrityksemme toiminnalle iloiset kasvot päivittäisten käyttäjäkohtaamisten kautta. Olet ennen kaikkea tiimipelaaja ja rautainen asiakaspalvelija. Nautit ihmisten parissa työskentelemisestä etkä pelkää osoittaa sitä. Toimit tehokkaasti paineen alaisena, joten ajoittaiset tiukatkaan aikatauluhaasteet eivät tuota harmaita hiuksia. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi. Tehtävään valituille henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys.

TARJOAMME

Meillä pääset oppimaan uutta rennossa työyhteisössä, jossa rinnallasi on rautaisia ict-alan ammattilaisia tukemassa kehittymistäsi. Työskentelet monipuolisissa lähituen tehtävissä mielenkiintoisessa asiakkuudessa aina työasemien elinkaaripalveluista tapahtumatuotannon teknisiin järjestelytehtäviin. 

Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen ja modernit työvälineet, sekä ennen kaikkea mukavat ja luotettavat työkaverit. Näiden lisäksi saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja kattavan liikunta- ja kulttuuriedun. 

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoa tehtävistä antaa Matias Ihalainen, puh. 044 063 5640 tai matias.ihalainen@inmicsnebula.fi. 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 18.8.2019 mennessä.
 

JÄTÄ HAKEMUS