Telia Inmics-Nebula rekry

Kesätyö:
Order & Delivery
Coordinator

Mielenkiintoinen kesätyöpaikka Order & Delivery tiimin tilauskeskuksessa!

Etsimme nyt Jyväskylän seudulta ajalle 1.5. – 31.8.2021 henkilöä laitemyynnin tilaus- ja toimitustehtävien pariin. Tiimin osan tehtävänä on varmistaa yhteistyössä myynnin ja muiden sidosryhmien kanssa, että asiakkaidemme asiat etenevät sujuvasti maaliin saakka.

Seuraava mahdollisuutesi

Meillä tehdään töitä liukuvasti arkisin klo 7-17 välillä. Tällä ajalla käsittelemme mm. laitetilauksia, ylläpidämme asiakastietoja, hoidamme laskutuksen tukitehtäviä ja vastaamme tiimin vastuulla olevasta asiakaspalvelusta kirjallisesti sekä puhelimitse. Huolehdimme siitä, että asiakkaidemme asiat hoituvat saumattomasti! Osan pyynnöistä käsittelemme suoraan valmiiksi asti ja osan välitämme eteenpäin toteutukseen.

Olemme mukana kehittämässä niin ulkoisen kuin sisäisen asiakkaan asiakaskokemukseen liittyviä asioita. Toimimme tiiviissä yhteistyössä myynnin, maahantuojien sekä muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtäväsi sisältää mm. seuraavia asioita:

 • Laitemyynnin tilausten käsittelyä
 • Asiakastiedon ylläpitämistä
 • Erilaisten sähköisten tuotteiden rekisteröintiä ja hallintaa
 • Laskutuksen tukitehtäviä
 • Viestintää sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille, kirjallisesti ja puheviestimiä käyttäen

Kuka sinä olet?

Tehtävässä menestyt, jos sinulta löytyy reipasta palveluasennetta, tahtoa tuottaa parasta palvelukokemusta asiakkaillemme sekä kokemusta asiakkaan ongelmatilanteiden ratkaisuista ja kokonaistilanteen huomioimisesta asiakaspalvelun arjessa. Tehtävän haltuunottoa helpottaa myös, jos sinulla on ennestään kokemusta jonkin toiminnanohjaus- tai verkkokauppajärjestelmän käyttämisestä.

Jos yllämainittujen ominaisuuksien lisäksi tunnistat itsessäsi seuraavat piirteet, niin olet todennäköisesti potentiaalinen ehdokas tehtävään.

Henkilönä olet:

 • Reipas ja iloinen asiakaspalvelun ammattilainen. Sinulla on ystävällinen, mutta jämäkkä työskentelyote.
 • Osaat työskennellä oma-aloitteisesti ja johtaa itseäsi. Et kuitenkaan pelkää kysyä, jos jokin asia askarruttaa mieltäsi.
 • Sinulla on ennakoiva ajattelutapa keskittyen jatkuviin parannuksiin.
 • Toimit työssäsi Dare, Care ja Simplify - arvojemme mukaisesti.

Osaamisesi ja kokemuksesi, josta on apua tehtävässä:

 • Kaupallista tai teknillistä koulutusta tai niihin suuntautuvia opintoja / kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
 • Tuotetietämystä yritysasiakkailla käytettävistä laitteista ja palveluista
 • Olet taitava suullisessa ja kirjallisessa ilmaisussa sekä suomeksi että englanniksi

Mitä voit odottaa?

Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Tulet kasvattamaan osaamistasi b2b-liiketoiminnasta kansainvälisessä pörssiyhtiössä. Opit ymmärtämään uuden sukupolven teleoperaattorin merkityksen yritysten liiketoiminnalle. 

Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä sekä tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Enemmän kuin pelkkä työpaikka

Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan. Työpisteesi sijaitsee Telia Inmics-Nebula Jyväskylän toimistossa mutta voi olla myös etätyönä tehtävää riippuen vallitsevasta pandemiatilanteesta.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin hae tehtävään viimeistään 1.3.2021! Jotta voimme varmistaa henkilötietojesi turvallisen säilymisen, pyydämme sinua täyttämään hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta. Muista liittää mukaan myös hakukirje.

Lähetä halutessasi sähköpostia tiimimanageri Mikolle osoitteeseen mikko.kyronviita@inmicsnebula.fi jotta voitte sopia keskustelutuokion mahdollisille tarkentaville kysymyksillesi.

 

APPLY

 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With almost 600 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.