Telia Inmics-Nebula avainasiakaspäällikkö

LIIKETOIMINNAN KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Telia Inmics-Nebula on Teliaan kuuluva kokonaisvaltainen ict-palveluyritys, jonka palvelut mahdollistavat asiakkaalle turvallisen ja luotettavan it-ympäristön. Yksi toimintamme kulmakivistä on vahva osaamisemme julkipilven palveluissa. Haemme nyt vahvistusta palvelutarjoamatiimiimme, joka vastaa palveluidemme kehittämisestä ja kaupallistamisesta. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä.

LIIKETOIMINNAN KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, public cloud

Vastuullesi kuuluvat asiakkaille tuotettavien julkipilven palveluiden ja niihin liittyvien tuoteryhmien kehitys sekä uusien palvelukokonaisuuksien kehittäminen ja kaupallistaminen. Toimit myös aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja myynnin tukena pilvipalveluihin liittyvissä hankkeissa. Vastaat julkipilvipalveluidemme liiketoiminnallisesta analyysista ja liiketoiminnan raportoinnista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin tärkeimpien päämiehiemme kuin myynnin, markkinoinnin ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

TOIVOMME

Toivomme sinulta löytyvän osaamista ja näyttöä joistakin seuraavista osa-alueista:

  • modernien ict-palveluiden kehittäminen ja kaupallistaminen
  • tuotteistusosaaminen
  • liiketoiminnan analysointi ja tuloshakuinen kehittäminen
  • tuotehallinta
  • myynti ja/tai myynnin tuki
  • markkinanäkemys julkipilvestä, teknologioista ja trendeistä 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset asiakaslähtöistä asennetta teknologian kaupallistamiseen sekä kykyä tuottaa kirjallista materiaalia ja esityksiä. Taustasi saattaa olla esimerkiksi ulkoistuspalveluiden parista ja erikoisosaamisalueesi vaikkapa taloudellinen, tekninen tai palveluiden johtaminen. Toimenkuvaa voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Tärkeintä on, että olet ratkaisuhakuinen ja halukas oppimaan uutta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, hyvät esiintymistaidot luetaan eduksi.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista kasvavista ict-alan yrityksistä. Saat tuoda oman näkökulmasi ict-palveluiden kehittämiseen, mielenkiintoisia ammatillisia haasteita ja oppimiskokemuksia, rennon ja joustavan työympäristön sekä tiimin, joka tukee onnistumistasi. Näiden lisäksi saat tietenkin myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä laajat liikunta- ja virkistysedut.

KIINNOSTUITKO? 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta 4.8.2019 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Jyri Suvela, jyri.suvela@inmicsnebula.fi.


Jätä hakemus