Telia Inmics-Nebula rekry

LINUX ARKKITEHTI PALVELUTUOTANTOON

Etsimme Linux arkkitehtia Telia Inmics-Nebulan palvelutuotantoon.

LINUX ARKKITEHTI PALVELUTUOTANTOON

Haemme intohimoisia tekijöitä rentoon tiimiimme, jossa suunnittelemme, konsultoimme ja toteutamme ratkaisuja monipuolisille asiakkaillemme.

Sinun ei tarvitse olla valmis guru, sillä voimme muokata toimenkuvaasi osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Toimipisteesi voi sijaita Jyväskylässä, Tampereella, Lahdessa tai Helsingissä.

TOIVOMME

Etsimämme henkilö on työskennellyt monipuolisesti eri teknologioiden parissa. Vaikka haemmekin vahvistusta lähinnä asiakkaiden Linux-ympäristöjen kehittämiseen, ei haittaa, jos sinulla on osaamista (tai halu oppia) myös esim. Hyper-V tai VMWare-alustoista ja -teknologioista. Sinulla on perustiedot AWS:n, Azuren ja Google Cloudin eroista, ja pystyt keskustelemaan ymmärrettävästi Dockerista, Kuberneteksesta sekä muista julkisen pilven sovellutuksista niin asiakkaan teknisten henkilöiden kuin myös liiketoiminnan kanssa.

Tiimiläisenä ymmärrät vastuusi koko tiimin tavoitteiden täyttymisestä, ja pystyt oma-aloitteisesti tuomaan oman panoksesi sekä tiimin toiminnan että asiakkaan teknisen ympäristön kehittämiseen. Tuot ajatuksesi rohkeasti esille ja uskallat haastaa toimintatapoja. Kommunikoit sujuvasti ja avoimesti sekä asiakkaiden että sisäisten sidosryhmien kanssa, ja pystyt astumaan asiakkaan saappaisiin.

Tiimissämme saat vastuullisen roolin vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Saat myös mahdollisuuksia oman osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen sparraamalla osaavien kollegoiden kanssa, tai osallistumalla koulutuksiin ja suorittamalla sertifiointeja. Voit vaikuttaa teknologiavalintoihin ja kehittää sekä asiakkaidemme ympäristöjä että omia palveluitamme.

TARJOAMME

Tästä saat itsesi näköisen ja vastuullisen roolin vaihtelevissa asiakasprojekteissa. Haluamme myös antaa sinulle mahdollisuuksia osaamisesi jatkuvaan kehittymiseen tukemalla koulutuksiin osallistumista ja sertifiointien suorittamista. Voit aidosti vaikuttaa teknologiavalintoihin ja kehittää sekä asiakkaidemme ympäristöjä että omia palveluitamme.

Meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin. Siksi tarjoamme mukavan porukan lisäksi tavallista kattavammat työsuhde-edut kuten laajan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Tehtävässä menestyäksesi tarjoamme kattavan perehdytyksen, modernit työvälineet ja etätyömahdollisuuden.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoa tehtävistä antaa mielellään Toni Tolonen, p. 050 413 1669 toni.tolonen@inmicsnebula.fi
Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 10.11.2019 mennessä!

Jätä hakemus