Telia Inmics-Nebula rekry

Linux Specialist/

Senior Linux Specialist

Etsimme Linux-osaamiseen vahvistusta Telia Inmics-Nebulan Service Operations tiimiimme! Toimipisteesi voi sijaita Jyväskylässä, Tampereella, Lahdessa tai Helsingissä.

LINUX SPECIALIST / SENIOR LINUX SPECIALIST 

Tehtävässä toimit osana Telia Inmics-Nebulan Service Operations -liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee huippuasiantuntijoita uusimpien verkko-, Linux- ja Microsoft-teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa. Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden ykkönen hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet tai haluat sellaiseksi kehittyä. 

Sinulla on kokemusta verkko- ja tietokantapalvelimien ylläpidosta. Pidät työssäsi vaihtelusta. Olet mieluusti mukana asiakasprojekteissa ja välillä teet vaativaa ongelmanhallintaa. Tarvittaessa osaat suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan ratkaisun, oli kyse sitten isommasta palvelininfrastruktuurista tai tietokantaklusterista. Ratkaisuja suunnitellessasi pyrit ensisijaisesti hyödyntämään pilvipalveluiden tuomia hyötyjä. Ymmärrät eri pilviteknologiat eivätkä AWS, OpenStack, IaaS, PaaS ja SaaS ole sinulle vieraita. 

TOIVOMME 

  • vähintään kolmen vuoden kokemusta palvelinkäyttöjärjestelmistä (Linux) 
  • kokemusta www- ja tietokantasovelluksista sekä niiden optimoinnista 
  • kokemusta tai halua oppia automaatiotyökalujen käyttöä (Ansible, Heat, scriptaus) 
  • verkkoteknologioiden perusteiden osaamista (IP-verkot, palomuurit, kuormantasaajat) 
  • oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja positiivista asennetta 

Olet kerännyt myös kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista. Sinulla on näyttöä menestyksekkäästä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Arvostamme myös aiempaa kokemusta Openstack-, AWS- tai vastaavista toteutuksista. 

TARJOAMME 

Meillä saat paikan rennossa ja nuorekkaassa työyhteisössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja asiakkaamme ympäristöjä. Meistä on kivaa tulla töihin ja lupaamme tehdä parhaamme, jotta viihdyt kanssamme. Saat mahdollisuuden vaikuttaa teknologiavalintoihin ja pääset kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet, joustavat työajat, laajan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. 

KIINNOSTUITKO? 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 10.11.2019 mennessä. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Tolonen, p. 050 413 1669 toni.tolonen@inmicsnebula.fi

Jätä hakemus