11 syytä laittaa Mac töihin.
Osta nyt

Syy #1

Äärimmäisen tehokas siru.

Applen M1-siru muuttaa kaiken. Räätä­löidyt tekno­logiat. Salamannopea proses­sointi. Ja äärim­mäinen energia­tehokkuus. Lyhyesti sanottuna se on läpi­murtojen läpi­murto. Koko tiimillesi.

Applen M1-siru [PDF)
Apple M1 chip

Syy #2

Katso syy #1.

Se todella on niin tehokas. Applen M1-sirun huippu­tehot tekevät MacBook Airista jopa 3,5 kertaa aikai­sempaa nopeamman.¹ Edistä useita projekteja samanaikaisesti, analysoi laskenta­taulukoita video­neuvotte­lussa ja hoida kevyesti jopa kaikkein suurinta suoritus­kykyä vaativat tehtävät.

MacBook Air MacBook Air

Syy #3

Akku joka kestää pitkä äääääääää ääääääään.

MacBook Airin jopa 18 tunnin akunkesto tekee vaikutuksen. Siinä riittää virtaa työskentelyyn missä, milloin ja miten kauan haluat.²

battery

Syy #4

Mac on IT-osaston suosikki.

Laitteiden vaivaton käyttöön­otto onnistuu mistä tahansa, ja mobiili­laitteiden hallin­nalla voi hallita kaiken­kokoisia Mac-ratkaisuja.

Käyttöönotto ja hallinta (PDF)
People using Macs People using Macs

Syy #5

Mac toimii myös yrityksissä ilman omaa IT-tukea.

Mac on intuitiviinen käyttää ja helppo hallita. Selkeä käyttöön­otto ja Applen Siirtymis­apuri auttavat saamaan Macin nopeasti käyttövalmiiksi. Eikä sen luotettava laitteisto jätä pulaan, joten se sopii täydel­lisesti myös sellaisille yrityksille, joilla ei ole omaa IT-tukea.

Macs Macs

Syy #6

Mac voi maksaa pidemmän päälle vähemmän.

Säästöjä kertyy harvemmista tuki­pyynnöistä, vähäisem­mästä ohjelmisto­hankintojen tarpeesta ja suurem­masta jäännös­arvosta. PC:hen verrattuna yksi Mac voi tuoda sinulle 843 $ säästöt kolmen vuoden aikana.³

Forresterin tutkimus taloudel­lisesta kokonais­vaikutuksesta [PDF)
dollar

Syy #7

Innovaatioyritysten kivijalka.

84 prosenttia maailman johtavista innovaatio­yrityksistä hyödyntää laajasti Macia.⁴

Mac Keyboard Mac Keyboard

Syy #8

Excel. Zoom. Slack. Ja lista jatkuu.

Kaikki tarvitsemasi yritysapit Microsoft 365:stä ja Google Workspacesta SAP:iin ja Dropboxiin toimivat loistavasti Macissa.⁵ Lisäksi Macissa toimivat Applen M1-sirun ansiosta nyt myös suositut iPhone‑ ja iPad-apit.

Tuottavuus (PDF)
Excel. Zoom. Slack. Excel. Zoom. Slack.

Syy #9

Turvallisuus vakiona.

Mac on ensi hetkestä alkaen turvallinen, koska siinä tulee vakiona suojaus­ominaisuudet, kuten laitteiston varmistama suojattu käynnistys, kokonaan reaali­ajassa tapahtuva tietojen salaus, Touch ID ja Gatekeeper.

Alustojen tietoturva (PDF)
lock

Syy #10

  • Mac
  • loves
  • iPhone.

Mac tuntuu samanlaiselta kuin työntekijöille entuudestaan tutut ja mieluisat Apple-laitteet – ja ne kaikki toimivat saumat­tomasti yhdessä. Kopioi ja sijoita laitteesta toiseen. Laajenna näyttöä. Ja vastaa puheluihin missä tahansa.

Mac and iPhone

Syy #11

Mahtava työkaveri.

Anna tiimisi jäsenille heidän toivomansa laitteet ja päästä heidät töihin.

Työntekijöiden valinnan­vapauden opas (PDF)
imacs imacs
air_13

MacBook Air

MacBook Air on Applen ohuin ja kevein kannettava – ja tehokas Applen M1-siru on nyt mullistanut sen täysin.                       

Tutustu

mmb_pro_13

13 tuuman MacBook Pro

Applen M1-siru nostaa 13tuuman MacBook Pron tehot ja tuottavuuden täysin uudelle tasolle.                                  

Tutustu

 

mmb_pro_14

14 tuuman MacBook Pro

14 tuuman MacBook Pro tarjoaa käänteen­tekevää suoritus­kykyä, minkä ansiosta tiimit voivat tehostaa tuottavuutta.

Tutustu

 

 

mmb pro_16

16 tuuman MacBook Pro

16 tuuman MacBook Pro tarjoaa käänteen­tekevää suorituskykyä, minkä ansiosta tiimit voivat tehdä tulosta.           

Tutustu

 

 

Asiantuntijat apuna

Joukko Apple-asiantuntijoitamme auttaa sinua ymmärtämään koko Applen ekosysteemin, jonka avulla yrityksesi voi tehdä töitä aivan uudella tavalla tuottavasti ja tehokkaasti. Tavoitteenamme on auttaa organisaatiotasi luomaan ympäristö, jossa työntekijäsi voivat tehdä työtä saumattomasti, milloin tahansa ja missä tahansa.

Ota yhteyttä >

Markus_apple
  1. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2020 käyttäen ennakko­versioita MacBook Air ‑tieto­koneista, joissa oli Applen M1-siru ja 8-ytiminen näytön­ohjain, ja tuotanto­versioita 1,2 GHz 4-ytimisistä Intel Core i7 ‑pohjaisista MacBook Air ‑tieto­koneista. Kaikissa kokoon­panoissa oli 16 Gt RAM-muistia ja 2 Tt SSD-tallennus­tilaa. Testattiin Final Cut Pro 10.5:n ennakko­versiolla käyttäen 55 sekunnin leikettä, jossa oli 4K Apple ProRes RAW ‑mediaa 4096 x 2160 tarkkuudella ja 59,94 fps nopeudella trans­koodattuna Apple ProRes 422:een. Suorituskyky­testit tehdään käyttäen tarkoin määritet­tyjä tietokone­järjestelmiä, ja ne kertovat MacBook Airin liki­määräisen suoritus­kyvyn.
  2. Apple suoritti testauksen loka­kuussa 2020 käyttäen ennakko­versioita MacBook Air ‑tieto­koneista, joissa oli Applen M1-siru, 8-ytiminen näytön­ohjain, 8 Gt RAM-muistia ja 512 Gt SSD-tallennus­tilaa. Apple TV ‑apin elokuvien toisto­testi mittaa akun­kestoa toistettaessa 1080p HD-sisältöä, kun näytön kirkkaus on asetettu 8 pykälään minimistä. Akunkesto vaihtelee käytön ja kokoon­panon mukaan. Lisätietoja osoitteessa apple.com/fi/batteries.
  3. Perustuu haastatelluilta yrityksiltä saatuihin tietoihin. Yritysten tulisi käyttää Forresterin tutkimuksen tarjoamaa viitekehystä ja omia arvioitaan päätelläkseen, millaisia kustannussäästöjä ne voivat saavuttaa.
  4. Perustuu Applen sisäisiin tietoihin ja Boston Consulting Groupin Most Innovative Companies 2021 ‑listaukseen (https://www.bcg.com/en-us/publications/2021/most-innovative-companies-overview)
  5. Apit ovat saatavilla App Storesta. Nimikkeiden saatavuus voi muuttua.