apple aaer

 

Neljä eriväristä MacBook-tietokonetta

Mac Evaluation Utility
-konsultointi

Helppo ja nopea IT-ympäristön arviointi Macin käyttöönottoa varten

Tiedätkö, onko organisaatiollasi valmiudet ottaa Macit osaksi IT-ympäristöään? Mac Evaluation Utility (MEU) -työkalun avulla voit helposti ja turvallisesti arvioida tilanteen. Raportti tarjoaa kattavan ja selkeän näkymän sekä analyysin siitä, mitä tulee ottaa huomioon tai parantaa Macien käyttöönotossa.

 

MacBook Air -tietokone


Arvioinnin hyödyt

 • Hyödyllinen yrityksille, jotka käyttävät jo iPhoneja ja/tai iPadeja ja ovat kiinnostuneita tarjoamaan Maceja työntekijöilleen sekä ottamaan kaikki hyödyt irti Applen Business Managerista ja Mobile Device Management -hallintatuotteista. Lue lisää
 • On suositeltavaa, että työkalu ajetaan kaikissa yrityksen verkoissa myös VPN-yhteyksien ollessa päällä; työkalu arvioi verkkoasetuksia ja käyttäjäkokemusta.
 • Työkalu ajetaan yrityksen verkossa yrityksen Macilla. Mitään muutoksia Macille ei tapahdu, sillä työkalu on suunniteltu vain tarkastelemaan, mitä laitteeseen on asennettu, miten se on konfiguroitu ja voiko se kommunikoida Applen perusverkkopalvelujen kanssa.
 • Turvallinen ja luotettava työkalu. Työkalun koodi on verifioitu ja allekirjoitettu Applen omalla sertifikaatilla. Raportin sisältö on luottamuksellinen.

 

Kaksi kannettavaa MacBook-tietokonetta

IT-ympäristön Mac-valmiuden arviointi

Applen Mac Evalution Utility -työkalun voi ladata suoraan AppleSeed for IT -sivustolta https://appleseed.apple.com/it, jota varten tarvitset hallitun AppleID:n (Apple Business Manager -/Apple School Manager -tunnus). Asiantuntijamme voivat myös tarvittaessa toimittaa työkalun käyttöösi.

Raportin ajamisen jälkeen Telian Apple-ammattilaiset käyvät raportin tulokset yksityiskohtaisesti läpi yrityksesi avainhenkilöiden kanssa.

Peruspaketti

 • Mac Evaluation Utility -työkalun haltuunotto ja käyttö
 • Tulosten läpikäynti: mitä yhdessä verkossa ajetut tulokset käytännössä merkitsevät

IT-ympäristön Mac-valmiuden arviointi -peruspaketti 500€ (kertaveloitus)

  Optiot

  • Tulosten perusteella tuotettu kehityssuunnitelma, jossa annamme suositukset parhaaseen mahdolliseen tapaan ottaa Macit ja palvelut hallitusti käyttöön.
  • Konkreettiset seuraavat askeleet onnistuneeseen Macin käyttöönottoon.
  • Toteutamme sovitut muutokset ja hoidamme jopa laitteiden jokapäiväisen hallinnan puolestasi.


  Aloita jo tänään

  Telian Apple-ammattilaiset auttavat luomaan onnistuneen polun yrityksellesi, jotta sinunkin organisaatiosi on valmis tarjoamaan Macit helposti ja turvallisesti käyttäjilleen.

  Markus Hedenstam
  Apple Business Manager
  markus.hedenstam@inmicsnebula.fi
  +358 40 543 7124

   

  Markus Hedenstam memojina